![]() |
1 Attachment(s)
esti sigur :lol:
|
mi-e mila de ei, sincer, vai de steaua lor...
|
1 Attachment(s)
dacia nici in programe de grafica nu arata bine sa mor io ce mai cine poseda dacia berlina sa`i dea foc
|
bai esti nebun ? ce legatura are harbul asta de dacie cu topicul asta ??/
oameni buni ... offf.nu mai zic nik ! |
Re:
Quote:
fiderzen superba poza :lol: :lol: mai ai ? am ras la pozele astea de era sa cad de pe scaun . super calumea . daca si dacia aia se incadreaza in topicul asta eu ma fac popa . |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da da, intr-adevar, superba...tiganeala aia :lol: :lol:
|
as
no comment
|
4 Attachment(s)
No comment
|
ce oameni....isi bat joc de masini :!: :evil:
|
cielo ala l-am vazut live ... deci e de neimaginat. e oribila si e f ridicata pt o masina \"tunata\". da ce sa-i faci ... taranu tot taran ... :P
|
si-a luat ala cu cielo jante :shock: :shock: :shock: ?
ca avea capace vopsite in culoarea mashini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum e oribila zici ca e mashina neshlefuita la spate...asa dreapta... doamne cred ca proprietaru a avut o copilarie sbuciumata... si ptr solentza aia : I BELIVE I CAN FLY :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
da orlando..ai dreptate...avea niste capace.. :lol:
|
HEEEEELLLLLLLOOOOOO
aici sunt poze cu diverse vedete, cum ar fi andreea esca :lol: :lol: imbracate ca la piata, sau cu accesorii de tuning specifice, cum ar fi cerceii si lantisoarele tip talanga :twisted: . asteptam cu interes poze de acelasi tip, kiar ar fi indicat sa mai agatati cateva si voi. off-topic: de ce ai acoperit numarul la solentza, omului nu-i e rusine sa mearga cu ea asa pe strada, d c crezi ca s-ar feri sa o posteze pe net? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning