![]() |
Pai zicetzi voi unde vretzi si gata !!!!!! :cry:
|
|
|
|
haha
moama sunt ff curioasa daka v-atzi intalnit atunci... sa nu`s ce ma face sa cred ca nu v-atzi intalnit :)) haha :oops: :D
|
Eu zic ca duminica e cel mai indicat,toate barurile sunt goale si oricare l-ati alege e ok,preferabil in centru.Duminica,ora 8 e rezonabil zic eu.Da, stiu ca duminica sunt intralnirile din H,dar cre' ca e mai bine daca ne vedem undeva sa mai bem ceva si sa povestim decat sa stam in H pe capota masinilor.Parerea mea.Vineri sa fie pt H,duminica pt bar.Doar o propunere!
|
Duminica nu cred ca se poate... :wink:
Dar sambata este zi libera !!! Asa ca mai lipseste numai un loc unde sa ne vedem... Acum vine caldura si eu zic ca ne putem vedea la o terasa in aer liber, ori in Cismigiu ori in Herastrau... Haideti sa ne vedem la pescarush, acolo unde este terasa aia exact pe malul apei !!! Parcarea este binecunoscuta si mare, pentru toata lumea si de baut, bem si noi ca oamenii la masa si discutam... Asta ar fi prima mea propunere. |
Hai sa hotaram ceva concret pana la urma: eu unul voi fii sambata 10.aprilie la Everest (nu e obligatoriu sa parcam in fata barului), cine vrea sa vina - super, abia astept sa ne cunoastem :lol: , cine nu... poate ne vedem altadata :roll:
Inca nu spun ora pentru ca nu vreau sa nu ma pot tine de cuvant, mai vorbim spre sfarsitu saptamanii, ok? P.S.: data insa e sigura!!!!!!!!! |
Stai neneica ca avem de ciocnit OO sambata !!!! Ci vediamo vineri in H, bine ??? Si dupa aia, vedem noi... :wink:
|
asa zic si eu ...... vineri TOATA LUMEA IN H LA CIOCNIT OO !!!
|
Asa e... eu am uitat de OO :oops: la ce ora ne vedem in H?
|
pai...pe seara 8-9 ar fi bine ... o sa aduc vreo 20 de OO ca o sa am cu cine ciocni 8)
|
:peace: :drunk: :caffine: :mrhappy:
|
nu duminica e pastele?
|
Sambata spre Duminica e noaptea de Inviere
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning