![]() |
Re: Adrian
Am o intrebare usor off-topic: daca ti-o furi si peste o luna -doua iti dai seama ca trebuie sa bagi vreo 1000 de euro in ea, ce faci?
Pe mine ma sperie cat de ieftine au ajuns masinile sh in raport cu intretinerea. |
Quote:
Si eu ma gadesc la asta deaia am si intrebat aici vreu sa aflu detai tu ce sfat imi dai? |
Aici tine de pricepere, noroc, feeling. Masinile sunt ieftine pentru ca asta este piata, oferta mare, cerere mica iar intretinerea este ieftina pentru ca pe piata pieselor exista o concurenta reala, fara intelegeri (pe al spate) intre importatori.
|
[QUOTE=GTR;5063512]Aici tine de pricepere, noroc, feeling. Masinile sunt ieftine pentru ca asta este piata, oferta mare, cerere mica iar intretinerea este ieftina pentru ca pe piata pieselor exista o concurenta reala, fara intelegeri (pe al spate) intre importatori.[/QUOT
Eu cred ca ,,Norocul'' e cel mai important :-)) Normal ca in ziua de azi majoritatea se duc sa le puna pe testare.. dar daca e sa pice ceva pica... |
Re: Masina pt drumuri ocazionale Ro-It-Ro
Peugeot 406 HDI (si 2.0 de 90-110 cp si 2.2 de 130 cp). Am mers cu toate 3 versiunile. Au consumuri decente in exterior, sunt confortabile si sunt rezistente (2.2 pe care l-am condus avea undeva in jur de 500.000 km doar cu consumabile schimbate). Si in plus sunt destul de ieftine.
La 2.0 de 90 cp pe care il am, in 2 ani de Romania am schimbat doar o bieleta antiruliu pe fata, pompa de servo-directie (de cand am luat-o era defecta, scoate zgomote) si fulia de la arborele cotit. Cu cel de 110, propietarul facea Romania - Austria. Dar au si defecte. In oras consuma destul de mult, iar suspensia iti poate face probleme daca nu o menajezi, este putin cam slaba pentru caroseria care o are. |
Quote:
Am auzit ca cei de la peugeot au piesele scumpe mult mai scumpe ca celelalte marci e adevarat...??? |
Quote:
Fulia de la arbore si pompa servo le-am luat sh. Ce-i drept fulia era vreo 250 ron dar asta este pretul in general la astfel de fulii. Iar acum, ca am facut 10.000 km, consumabilele ma costa vreo 230 ron (5l Magnatec 10w40 -95 ron ; filtru ulei mann - 37 ron ; filtru motorina mann - 66 ron ; filtru aer mann - 32 ron ). Eu unul zic ca este bine. |
Quote:
Da ai dreptate nu e scump. Ms de sfat:-) |
Cat costa sa inscri o masina pe romania Euro 4 Motor 1.7 diesel ????
mai noua de 2005 |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
Daca e pentru prima data cand inscri masina pe numele tai in italia platesti asigurare de la 1400 euro in sus depinde de motorizare ... si in romania maxim 200 euro ... mai bine in romania platesti odata o taxa si scapi aici platesti pe fiecare an... si in pus mai ai si alte taxe 400 de euro aproximativ... |
Inseamna ca pe Romania e mai rentabil, chiar nu imi inchipuiam :o. Studiaza un pic forumul la partea juridica, poti sa dai in judecata statul roman si sa iti recuperezi taxa de prima inmatriculare.
|
Quote:
Cine ma poate ajuta |
E usor, dai statul in judecata fara sa platesti taxa. Singura problema acum este vacanta judecatoreasca din iulie/august. Daca nu era, iti ajungeau cele 3 randuri de nr rosii, asa trebuie sa stai cu ea pe margine vreo 2 luni, pana primesti numerele definitive in noiembrie.
Pe mine m-ar costa 200 de euro cu totul, l-am gasit pe un domn pe internet.(in afara de identificare care costa 100 euro). |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning