![]() |
Re: Hai sa facem ceva, impreuna !
cred k fiecare poate mai bine de atat..dar totusi sa nu ne fortazm asa de acum:))si totusi k asta il intrebam si pe vialy pe prv??care celelalte cluburi???
|
Quote:
|
sper sa fie anuntate toate cluburile din craiova fara nici o exceptie si insistat sa se prezinte.
|
Quote:
|
count me in!
|
Quote:
1.Trebuie ca sambata sa vina reprezentanti din toate cluburile pt a exista o colaborare mai buna intre acestea ! ... " avem 8 cluburi in craiova - suntem cel mai tare oras " cred ca anul asta o sa fie 10 cluburi! 2.Daca mergem pe aeroport la actiunea " PLOMBA" - oricum o s-o facem cand o sa fie mai cald afara ! - e bine sa mearga din toate cluburile ... din respectul fatza de ceilalti 3.Daca organizam un eventual eveniment impreuna , atunci nu o sa se auda nimic de cluburi .. ci numai de Craiova ! |
momentant ninge , operatiunea "plomba" se opreste cateva zile zic eu , asa ca aveti timp sa planificati mai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
o ardeti cu cluburi si cu reprezentanti....sa fie cat mai multi de la cate un club si sa fim multi si mult CLUBURI.....ei bine strangeti-va...am spus-o si in celalalt topic si o spun si aici...eu NU vin sau CLUBUL extreme....asa ca BAFTA!....I'AM OUT FOR GOOD!
|
:)) ce s-a suparat Piticu ! :))
P.S. pe mine ma amuza treaba cu conducatori, regi, imparati si bulibasi ai cluburilor :)))) |
Quote:
|
Pitic, macar sa spuneti ce si cand vreti sa organizati anul asta ca sa nu ne incurcam ... :)
|
plombarea aeroportului nu cred k are rost sa vbim de pe acuma si sa ne ducem sa facem munca ampwulea fara sa avem ceva stabilit cu cei responsabili de pista..ptr k asta ar insemna sa ne insusim un domeniu public/privat fara nici un drept...cnd o fi sa oraganizam ceva at s eva anunta si vom vedea cine vrea intr-adevar sa puna osu
|
Quote:
altfel .. nu o sa facem nimic ! Daca tu nu vi , daca Alex nu vine , Dorin, Doru si alte persoane ... nu o sa facem nimic ! Am zis sa vina reprezentanti de la cluburile auto din Craiova ... nu de la grupuri de oi sau de gipsy sau mai stiu eu ce ! Cu cine vrei sa vb ? Cu cine vrei sa stabilesti un caledar competitional in Craiova pe anul 2007 ? De ce esti suparat ca in Craiova nu se face nimic ? pai in primul rand exista o lipsa MARE DE COMUNICARE ! asta e problema ! Vad ca ma zbat singur si ma zbat de=am polea .... pt ce ? nu stiu ... Cine vrei sa vina la intalnirea asta ?? spune si mie ? ZICEM CA LA INTALNIREA ASTA SE VOR DISCUTA 2 MARI PROBLEME ! 1.PLOMBAREA PISTEI DE LA AVIOANE ! " care e cu dus si intors " .. unde acolo asteptam mai multi membrii din cluburile auto din craiova ! 2.ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT in comun ! Cu cine vrei sa organizezi cu "pustanii " care nu au nici o treaba cu cursele si organizarea unei curse sau unui eveniment ???? cu craiovaforum ? Bun ai zis ca nu vrei sa auzi de cluburi ..... " acest lucru mi se pare bun daca il vezi dintr-un unghi .... adica sa existe colaborare intre cluburi si sa fim uniti " dar mi se pare ca nu vrei sa accepti situatia ca, " cu membrii cluburilor facem un eveniment " repet nu cu " craiovaforum ! Nu a zis nimeni ca SAMBATA sa vina 100 de membrii din cluburi ! !!!!! Ideea e sa vina de la fiecare club cate 2 membrii ! PT A DISCUTA VIITORUL " RACING"ului" in craiova ! nu ma intereseaza daca de la Downtown sau de la Ghost vine doar Al3xius care poate vorbi foarte usor in numele clubului sau ! SAu de la Extreme ca vi numai tu si cuvantul tau e si al Extremului ! De la insane o sa vin eu cu toto .... atat ! Intelegi ce vreau sa zic ? Nu ma mai chinui sa explic nimic ! Eu sambata pe 10 o sa ma duc la STADION la ora 9 seara ! DIN DORINTA DE A FACE CEVA FRUMOS IN CRAIOVA ..... mi-as dori sa vina acele persoane cu un cuvant de spus in craiova! " se stiu ei care " |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning