![]() |
Re: Cielo Low&Slow AG 97 BVC
9 Attachment(s)
mareo: ms frm!
-Am mai facut rost de ceva poze:D. |
foarte tare masina
baga mare ca ai masina de expo clar indiferent ce spun altii bafta |
Cel mai frumos cielo din arges b-) Imi plac jantele ! Bafta frate cu el ! Low&Slow cum stiu numai baietii din mioveni :lol:
|
cielo_LYY:merci frumos,ti-am mai spus in legatura cu cei care vorbesc mult, prost si fara rost,decat sa le faci pe plac,mai bine ii ignori.Salutare!
nurrof3n:Merci,merci frumos! nota moderator: incercam si noi sa scriem in limba romana?! |
Imi ce-r scuze pentru felul in care am scris,o sa incerc sa fiu mai atent!salut!
|
Felicitari pentru ce ai facut! Intradevar un Cielo facut frumos. Vopsitoria este impecabila. Succes pe mai departe.;)
|
nt98adu:Mersi frumos,sa sti ca am pus ceva `accent` pe vopsit ca sa iasa ca la `carte`!
Salut. |
felicitari este bestial cielo
|
Foarte frumos cielo asta merita cred ca fiecare ban investit in el sper sa ajunga si matizul meu ca cielo-ul tau foarte frumos
|
zeus_robert:Multumesc frumos.
bobo-wow:mersi frumos!pai ce sa zic cu ceva bani cu ceva munca si multa rabdare o sa fie si matizul u printre cele unicate!iti pot fi de ajutor cu modificarile exterioare daca doresti,aici poti gasii informatii:https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ing-arges.html Salut. |
5 Attachment(s)
Salutare!nu am mai intrat pe aici de ceva timp!
Cateva poze de la Regionala L.C.Arges! Cei care au facut poze sau video si intra pe forum sa-mi lase si me un pm sau sa le incarce aici sau p mess ca nu am facut rost de toate pozele!multumesc. |
Nu am cuvinte sa iti spun cat de frumoasa e :)
|
5 Attachment(s)
IS19CIP:multumesc frumos!
Incet incet fac si eu rost de pozele de la regionala;))). |
1 Attachment(s)
-Un mic video:
|
arata super bine masina
|