![]() |
Re: SciROCKo noire
1 Attachment(s)
de ala ziceam si eu din stanga primul ..simplu si frumos ;) ..pana atunci ma mutumesc cu ea asa stock :rolleyes2
|
Ehh....nu e chiar stock...jantele nu sunt...si dau bine pe masina...bine-nteles ca ar merge mai bine unele de 14 sau 15 cromate , foarte late , dar alea banuiesc ca sunt groaznic de scumpe....iti mai trebuie o suspensie prin care sa lipesti masina de drum , si jantele alea. Oricum ai facut o treaba super super frumoasa cu masina...felicitari. Arata impecabil. mai bine nu se putea. In legatura cu suspensiile...adica sa o trantesti de pamant...nu stiu in ce scop folosesti masina...daca e masina de zi cu zi , nu merita ca trebuie sa te concentrezi prea mult la drum si in unele situatii "a la romanie " trebuie sa iei macar o groapa ca nu scapi altcumva...daca e doar de fun , merge o suspensie de aia si te plimbi pe bulevarde numai :-) . Oricum felicitari ...arata de milioane...nici nu stii cat ma bucur cand vad o masina veche , cu istorie , reputatie si potential , ca e reconditionata si umbla pe sosele. tresare inima din mine cand vad asa ceva.
Bafta amandurora in continuare la viitoarele proiecte. P.S. Va admin mult pentru faptul ca stiti sa apreciati si sa pretuiti o masina , si pentru faptul ca , in ciuda faptului ca se gasesc foarte greu piese pentru acest model de masina, continuati sa "va bateti capul " si sa umblati cu ele. Full respect for that. |
da o suspensie lipita de pamant ar fi super....dar din pacate baia de ulei este amplasata foarte jos pt o racire mai buna ...cu o garda joasa cred ca ar fi mereu sparta :(
|
mai jos de atata? :rolleyes2 io am dat cu ea de pamanta la o coborare simpla de tot... e joasa...mai jos nu mere lasata...
eu ma intreb la aia care au spoilerul ala rieger parca ii zice, pai la drumurile noastre in 2 minute nu l'ai mai avea...si nu exagerez, masina joasa, spoiler si mai jos, o groapa mica si poooooc....:oops: si ma uitam pe siteul ala...gasisem de unde sa iau spoiler fata pt rocco mk1... numa' vreo 400 de oiro... mi se pare enorm, chiar daca e foarte fain, se sparge repede aici...:???: si nu e chestia numai de cum mergi... |
6 Attachment(s)
deschideti'va topicuri si discutati acolo despre masinile voastre ca vad ca numa' ff topic sunteti...:oops:
@bita ca sa nu zici ca's baiat rau... tocmai s'a tinut intalnirea de primavara a impatimitilor vw...la cluj... au fost vreo 5-6 scirocco'uri... urmatoarea intalnire o sa fie pe la sfarsitul lui iunie sau in iulie...inca nu se stie...sper sa reusesc sa pun pe roti sciroccoul meu pana atunci...uite si cateva poze... |
offfff ... imi pare foarte rau ..... eu vroiam sa se face asa ceva in bucuresti ... sa fim mai multi asa si sa afcem inconjurul bucurestiului ...... era super frumos ...dar nu stiu cu cine sa organizez treaba asta ... mi-ar placea f f f mult .....
|
vorbeste cu luci @scirocco... sinver la bucuresti nu am auzit sa se faca o asemenea intalnire...bine, nici nu ma intereseaza zona aceea... si in ardeal sunt cativa pasionati, ai vazut, si se fac intalniri... n'ai asa de mult pana la cluj...si dan din oradea tot la cluj a fost la intalnire, www.sciro**o.ro e al unui tip din cluj.... intra pe vw**** la intalniri si vezi ca tre' probabil sa se faca intalniri si in bucuresti...;)
EDIT : retro ! fara linkuri !;) Mersi, WOB |
Din ce in ce mai multe scirocco in peisaj
|
8 Attachment(s)
ok wob, scuze...
chiar ma uitam sa stii ca intr'adevar parca se umple de scrocco'uri... dar nu e chiar asa...adica ma rog, masinile astea's facute pt fuga...iar multi nu stiu sa le aprecieze...poate ma insel... uite niste poze un un rocco de raliu...8) |
vai tare i :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning