![]() |
Re: geamuri elecrice pe berlina..
mai bine te duci la dezmebrari si cauti acolo ! sigur tre sa aiba ! bafta !
|
sa poti sa agati fetele :)) sa nu mai dai manual ......
|
Treaba e legata de confort, nu de agatat. In primul rand iti sporesti confortul la volan.
|
stai in timpul mersului sa tragi de manivela de iti vine rau asa cu boton e mai bine ;) ma apuc si eu de montat optiunea asta pe dacia mea Full fara piele :))
|
Aveti grija ca aceste kituri sunt compuse cu foarte multe componente din plastic ( cunosc exact problema ca am montat asa ceva) si o sa va functioneze garantat un an si nimik mai mult ( daca nu le folosesti in mod frecvent) .Deci se merita?
Mai bine va duceti la dezmenbrari si cautati 2 macarale complete ,stare buna, dar cu motorasul cat mai plat ca e cam inghesuiala in usa acolo si trebuie sa aiba loc geamul sa nu loveasca in motoras. Bafta!!!!!!!!! |
Taule daca tot nu ne spui nimic de ce ai mai deschis threadul asta ca sa poti sa il inchizi singur?
|
am gasit macarale dacia 1310 :P
|
Quote:
|
hai ca usor usor poate ne facem si noi geamur electrice:D cu ajutor unor baieti :D precum "b-68-sti" nu-i stiu numele si celor care sunt activi pe acest topic:D bravo baieti
|
cea de la firma a comunicat 112 roni + tva montajul exact la fel ca la macaraua actuala cu manivela
|
intr-un final le-ai luat sau..? pret per bucata sau tot setul :macarale ,motorase ,cabluri si butoane?
|
macarale electrice cabluri si butoane nema pret per bucata astept raspuns de la tipa referitor la livrare si plata
|
STI sunt cele de ELECTROARGES de ti-am spus eu?
|
da dar aia ma trimis la altcineva ca ei au pe stoc doar motoare nu si macarale
|
si cat sunt motoarele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning