![]() |
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
draga amice.. esti in cea mai f00tuta situatie posibila.. in existenta ta cu o fata ai o singura sansa ca sa faci o prima impresie, si cred ca suntem aman2 de acord ca tu nu ai luat-o pe drumul cel bun asa ca ai ajuns in punctul in care tipa nu se mai simte atrasa de tine si te vede ca pe un bun scump si drag prieten(fucked up isn't it?) cu care nici prin cap nu i-ar trece sa se combineisan( .. sprite?). in umila mea experienta de muritor am ajuns si eu pe acolo... si asta se intampla cand faci pe the cute boy care incontinu ii face dorintele o aprob etc.. esti prietenul ideal.. dar nu o atragi.. dam :/ povestea mea a avut un final cat se poate de interesant.. adica i-am dat de banuit fumeii ca vreau mai mult.. tipa a inceput sa se dea la mine si cand am vazut ca o pot avea nu m-a mai interesat(i'm such a bitch :lol:).. ma rog banuiesc ca nu asta te intereseaza...
sfat: daca o iubesti esti cel mai urat prostalau si morcovar om daca renunti la ea!!! acuma ce sa faci.. nu o mai pupa in fund(cel putin nu la figurat :lol:) da fa asta cat de cat progresiv (ca daca nu o sa te faca badaran si o sa ai cam vreo cateva luni perioada de pauza pana cand o sa se prinda ca ii dor de tine.. asta daca o sa se prinda vreodata ..). profita de faptul ca sunteti prieteni... cheama-o la un suc.. cheama-o la tine... fa-i surprize... du-o la concerte(dar nu o sa-si refuze ea bunul prieten.. ca dar nu o cheama la o intalnire ca o cheama asa la o mica distractie...) ... pana mea fa chestii care sa te apropie.. da trebuie sa fi chill... trebuie sa pari asa mai misterios.. mai.. atractiv.. nu stiu cum sa iti explic.. te uiti la filme nu? ii vezi pe uratii aia care chiar dc nu se dau la fufe agatza tot ce vor.. au charmul acela.. incearca sa il gasesti si tu.. esentialul e sa nu pari disperat si si mai rau sa nu ii faci tot ce vrea ea.. daca ea zice vreau o floare tu cumpara-i o ciocolata.. daca ea zice vreau la suc tu du-o in parc.. da nu fi badaran.. fa toate chestiile astea intrun fel fun & charming. si din cand in cand fa gesturi mai surprinzatoare.. ia-o de mana.. strange-o in brate.. dar numai din cand in cand si nu cand vrea ea cand vrei tu si fa-le foarte hotarat ca si cand asa ar trebui sa fie.. si gaseste si tu feluri in care sa ii zici.. poate chiar fa-i un cd cu reclama de la sprite daca vezi ca'i mai batuta in cap! ideea ii sa nu renunti si sa nu pari un pampalau! hai bafta p.s scuze dar nu am citit numai prima pagina... daca am ratat ceva pe parcurs sorry :/ |
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
a drak de edit sa-mi uneasca un moderator peseurile va rog
p.s2. astept confirmarea unei fete.. (draga fata care citesti acest p.s2. daca nu esti de acord mai citeste odata si daca nici atuncea nu esti de acord esti foarte slaba deci te rog nu posta ca strici firma.. ms) |
ai dreptate!! ;) nah... dar... cel "quelque chose" de care zici tu s-a cam pierdut pentru multi in negura timpului... toti incearca sa para persoane dure si care nu ii caract deloc... ai uitat de naturaletea si frumusetea lucrurilor.. ca sa ai parte de acel "charm" sau "quelque chose"... fii natural!! fii tu!! :) si atunci o sa ai parte numai de bucurii!!
nu fii in schimb nici prea sufocant, sa stai toata ziua dupa curu' ei, si nici prea posesiv - "ce faci> unde esti> cu cine esti> de ce... " s.a.m.d... cunosc o droaie de baieti care sunt asa, culmea, si tot ei se plang ca nu au succes in <3 ... pana mea... nu stiu cati suporta asa tratament... fii si tu putiiiiiiiin de tot fitos, impune-ti punctul de vedere, sa nu pari un pampalau... si ai sa vezi... toate vor fi cu happy end... ;) |
de acord cu tot ce a zis RA
|
Quote:
oricum bune ponturi... mersi mult... si apropo..vedeti k totusi e chiar interesant topicu asta...pe mine unu.. m-a ajutat...nu neaparat in situatia pe care am prezentat-o dar si in rest.... |
imi cer scuze ca ma bag, dar oarecum ma distreaza situatia pt ca am trecut si eu prin lucruri de genu. Mie imi place sa "observ" ce se scrie pe acest forum...
pt emanuel : daca dai de inteles ca ai vrea o relatie cu ea, si ea se face ca nu si-a dat seama (e fata , nu are cum sa nu-si dea seama) inseamna ca e clar, vrea sa fiti doar prieteni/amici, daca isi da cat de cat interesul, inseamna ca ar vrea dar probabil nu stie cum sa te abordeze pt bogdan: e clar ca are "ceva" cu tine, dar daca o ignori si nu vine la tine sa vbeasca , sa te caute inseamna ca nu merita sa-ti pierzi timpu, iar daca te cauta...ori nu vrea sa piarda un prieten bun, ori te vrea! :) |
Quote:
asa deci... si totusi.. la 16 ani (io vorbesk..k am si io cu 2 mai multi ca tine..da na..:D )ar kam trebui sa=ti treaka repede. Si mai kata..cand o sa iti treaka o sa iti dai seama k totusi a fost o amintire simpatik si ca ai invatat cate ceva din ea.. k io unu... am invatzat o droaie in astea 3 luni "de suferinta:D" si iti zik de pe akuma.. BAFTA CU URMATOAREA!;) |
Quote:
:D thx a lot pt tot! si chestia cu CDu cu reclama d la sprite ii chair belea:lol: ;) |
asta e cam greu...dar trece cu timpu
|
multe poti invata din greselile altora
|
sa revenim la subect ok? RA_2fast4u ms de sfat e f bun, cat despre restu' sa zicem ca ai trecut printr-o situatie f****a si atat de tare k nu poti sa o uitzi si nici sa mai vb cu ea ca nu vrea sa te mai vada, ce faci ????
ast raspuns :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning