Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie (https://forum.4tuning.ro/28-femei/31974-uiti-esti-indragostit-relatie.html)

RA_2fast4u 25-02-07 22:04

Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie

draga amice.. esti in cea mai f00tuta situatie posibila.. in existenta ta cu o fata ai o singura sansa ca sa faci o prima impresie, si cred ca suntem aman2 de acord ca tu nu ai luat-o pe drumul cel bun asa ca ai ajuns in punctul in care tipa nu se mai simte atrasa de tine si te vede ca pe un bun scump si drag prieten(fucked up isn't it?) cu care nici prin cap nu i-ar trece sa se combineisan( .. sprite?). in umila mea experienta de muritor am ajuns si eu pe acolo... si asta se intampla cand faci pe the cute boy care incontinu ii face dorintele o aprob etc.. esti prietenul ideal.. dar nu o atragi.. dam :/ povestea mea a avut un final cat se poate de interesant.. adica i-am dat de banuit fumeii ca vreau mai mult.. tipa a inceput sa se dea la mine si cand am vazut ca o pot avea nu m-a mai interesat(i'm such a bitch :lol:).. ma rog banuiesc ca nu asta te intereseaza...

sfat: daca o iubesti esti cel mai urat prostalau si morcovar om daca renunti la ea!!!
acuma ce sa faci.. nu o mai pupa in fund(cel putin nu la figurat :lol:) da fa asta cat de cat progresiv (ca daca nu o sa te faca badaran si o sa ai cam vreo cateva luni perioada de pauza pana cand o sa se prinda ca ii dor de tine.. asta daca o sa se prinda vreodata ..). profita de faptul ca sunteti prieteni... cheama-o la un suc.. cheama-o la tine... fa-i surprize... du-o la concerte(dar nu o sa-si refuze ea bunul prieten.. ca dar nu o cheama la o intalnire ca o cheama asa la o mica distractie...) ... pana mea fa chestii care sa te apropie.. da trebuie sa fi chill... trebuie sa pari asa mai misterios.. mai.. atractiv.. nu stiu cum sa iti explic.. te uiti la filme nu? ii vezi pe uratii aia care chiar dc nu se dau la fufe agatza tot ce vor.. au charmul acela.. incearca sa il gasesti si tu.. esentialul e sa nu pari disperat si si mai rau sa nu ii faci tot ce vrea ea.. daca ea zice vreau o floare tu cumpara-i o ciocolata.. daca ea zice vreau la suc tu du-o in parc.. da nu fi badaran.. fa toate chestiile astea intrun fel fun & charming. si din cand in cand fa gesturi mai surprinzatoare.. ia-o de mana.. strange-o in brate.. dar numai din cand in cand si nu cand vrea ea cand vrei tu si fa-le foarte hotarat ca si cand asa ar trebui sa fie.. si gaseste si tu feluri in care sa ii zici.. poate chiar fa-i un cd cu reclama de la sprite daca vezi ca'i mai batuta in cap! ideea ii sa nu renunti si sa nu pari un pampalau!

hai bafta

p.s scuze dar nu am citit numai prima pagina... daca am ratat ceva pe parcurs sorry :/

RA_2fast4u 25-02-07 22:12

Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie

a drak de edit sa-mi uneasca un moderator peseurile va rog

p.s2. astept confirmarea unei fete.. (draga fata care citesti acest p.s2. daca nu esti de acord mai citeste odata si daca nici atuncea nu esti de acord esti foarte slaba deci te rog nu posta ca strici firma.. ms)

Magos 25-02-07 23:58

ai dreptate!! ;) nah... dar... cel "quelque chose" de care zici tu s-a cam pierdut pentru multi in negura timpului... toti incearca sa para persoane dure si care nu ii caract deloc... ai uitat de naturaletea si frumusetea lucrurilor.. ca sa ai parte de acel "charm" sau "quelque chose"... fii natural!! fii tu!! :) si atunci o sa ai parte numai de bucurii!!

nu fii in schimb nici prea sufocant, sa stai toata ziua dupa curu' ei, si nici prea posesiv - "ce faci> unde esti> cu cine esti> de ce... " s.a.m.d... cunosc o droaie de baieti care sunt asa, culmea, si tot ei se plang ca nu au succes in <3 ... pana mea... nu stiu cati suporta asa tratament...
fii si tu putiiiiiiiin de tot fitos, impune-ti punctul de vedere, sa nu pari un pampalau... si ai sa vezi... toate vor fi cu happy end... ;)

dmn 26-02-07 14:54

de acord cu tot ce a zis RA

3manu3l 28-02-07 14:40

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 758692)
Scuze ca intervin si eu, dar stii cum e, de la mai multi, selectezi ce iti place, si poate chiar te ajuta cu ceva. :-)
Cred ca toti in viata trecem la un moment dat prin ceea ce se numeste "iubire neimpartasita". OARE CHIAR E ASA?
Sa fie oare neimaprtasita, sau suntem noi, atat fetele cat si baietii, prea lasi, fricosi, nepasatori etc. sa spunem lucrurilor pe nume.
Daca tu spui ca aceasta fata, a acceptat sa aibe cu tine o relatie de amicitie, e un inceput. Indirect iti spune ca te place ca om, esti compatibil cu cercul ei de interese, fie el scolar, sau pt faptul ca esti vecin si te-a acceptat ca prieten.
Faptul ca tu i-ai facut sau nu apropouri mai mult sau mai putin directe, e alta poveste.
Clar ca tuturor ne e usor sa vorbim si sa te sfatuim, dar cunosc cum e ... sa te gandesti ce sa ii spui si cum sa faci un anumit lucru, si cand esti fata in fata, sa ti se inmoaie picioarele ;-)
Baietilor li se pare ca fetele sunt puse pe niste piedestale si nu se poate ajunge la ele. Din contra. Si fetele gandesc la fel despre baieti, mai ales ca ai adus vorba de vestita "golaneala".
Nu vreau sa te plictisesc...sau sa va plictisesc cu un roman aici.
Astfel, scurt si la obiect: fetele nu vor "golanei" de pe strada care sa le lase cu ochii in soare cand le e lumea mai draga, dar nici sentimentali incurabili nu le plac. Deci, o combinare...ar fi ideal. Totusi, nu strica o tenta de "baietel de cartier" gata sa sara in apararea "domnitei" :-D
Baietii vor fete care sa ii accepte asa cum sunt.
Referitor la titlui topicului, nu cred ca e propice pt topicul asta, sa pui in discutie faptul ca vrei sa uiti o fata, cand se vede clar, ca ti s-au aprins calcaiele dupa ea :lol:
Bafta in continuare.

am o intreabre... esti fata?:)
oricum bune ponturi... mersi mult...
si apropo..vedeti k totusi e chiar interesant topicu asta...pe mine unu.. m-a ajutat...nu neaparat in situatia pe care am prezentat-o dar si in rest....

Bl00dStain 28-02-07 15:06

imi cer scuze ca ma bag, dar oarecum ma distreaza situatia pt ca am trecut si eu prin lucruri de genu. Mie imi place sa "observ" ce se scrie pe acest forum...
pt emanuel : daca dai de inteles ca ai vrea o relatie cu ea, si ea se face ca nu si-a dat seama (e fata , nu are cum sa nu-si dea seama) inseamna ca e clar, vrea sa fiti doar prieteni/amici, daca isi da cat de cat interesul, inseamna ca ar vrea dar probabil nu stie cum sa te abordeze

pt bogdan: e clar ca are "ceva" cu tine, dar daca o ignori si nu vine la tine sa vbeasca , sa te caute inseamna ca nu merita sa-ti pierzi timpu, iar daca te cauta...ori nu vrea sa piarda un prieten bun, ori te vrea! :)

3manu3l 28-02-07 15:22

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 763475)

uite ce zik io... orikum MERSI TUTUROR CELOR CARE AU POSTAT MESAJE AICI :D ...asa..sa revin.. io am reushit sa trek peste..desi au trecut cam 3 luni:D...da na..asta e.. macar am trecut peste..cu greu da am trecut...
asa deci...
si totusi.. la 16 ani (io vorbesk..k am si io cu 2 mai multi ca tine..da na..:D )ar kam trebui sa=ti treaka repede. Si mai kata..cand o sa iti treaka o sa iti dai seama k totusi a fost o amintire simpatik si ca ai invatat cate ceva din ea..
k io unu... am invatzat o droaie in astea 3 luni "de suferinta:D"
si iti zik de pe akuma.. BAFTA CU URMATOAREA!;)

3manu3l 28-02-07 15:27

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 771073)
draga amice.. esti in cea mai f00tuta situatie posibila.. in existenta ta cu o fata ai o singura sansa ca sa faci o prima impresie, si cred ca suntem aman2 de acord ca tu nu ai luat-o pe drumul cel bun asa ca ai ajuns in punctul in care tipa nu se mai simte atrasa de tine si te vede ca pe un bun scump si drag prieten(fucked up isn't it?) cu care nici prin cap nu i-ar trece sa se combineisan( .. sprite?). in umila mea experienta de muritor am ajuns si eu pe acolo... si asta se intampla cand faci pe the cute boy care incontinu ii face dorintele o aprob etc.. esti prietenul ideal.. dar nu o atragi.. dam :/ povestea mea a avut un final cat se poate de interesant.. adica i-am dat de banuit fumeii ca vreau mai mult.. tipa a inceput sa se dea la mine si cand am vazut ca o pot avea nu m-a mai interesat(i'm such a bitch :lol:).. ma rog banuiesc ca nu asta te intereseaza...

sfat: daca o iubesti esti cel mai urat prostalau si morcovar om daca renunti la ea!!!
acuma ce sa faci.. nu o mai pupa in fund(cel putin nu la figurat :lol:) da fa asta cat de cat progresiv (ca daca nu o sa te faca badaran si o sa ai cam vreo cateva luni perioada de pauza pana cand o sa se prinda ca ii dor de tine.. asta daca o sa se prinda vreodata ..). profita de faptul ca sunteti prieteni... cheama-o la un suc.. cheama-o la tine... fa-i surprize... du-o la concerte(dar nu o sa-si refuze ea bunul prieten.. ca dar nu o cheama la o intalnire ca o cheama asa la o mica distractie...) ... pana mea fa chestii care sa te apropie.. da trebuie sa fi chill... trebuie sa pari asa mai misterios.. mai.. atractiv.. nu stiu cum sa iti explic.. te uiti la filme nu? ii vezi pe uratii aia care chiar dc nu se dau la fufe agatza tot ce vor.. au charmul acela.. incearca sa il gasesti si tu.. esentialul e sa nu pari disperat si si mai rau sa nu ii faci tot ce vrea ea.. daca ea zice vreau o floare tu cumpara-i o ciocolata.. daca ea zice vreau la suc tu du-o in parc.. da nu fi badaran.. fa toate chestiile astea intrun fel fun & charming. si din cand in cand fa gesturi mai surprinzatoare.. ia-o de mana.. strange-o in brate.. dar numai din cand in cand si nu cand vrea ea cand vrei tu si fa-le foarte hotarat ca si cand asa ar trebui sa fie.. si gaseste si tu feluri in care sa ii zici.. poate chiar fa-i un cd cu reclama de la sprite daca vezi ca'i mai batuta in cap! ideea ii sa nu renunti si sa nu pari un pampalau!

hai bafta

p.s scuze dar nu am citit numai prima pagina... daca am ratat ceva pe parcurs sorry :/

:D thx a lot pt tot! si chestia cu CDu cu reclama d la sprite ii chair belea:lol: ;)

bog-dan 02-03-07 23:59

asta e cam greu...dar trece cu timpu

Cr1Sty_xxl 04-03-07 17:48

multe poti invata din greselile altora

MnemonyK 30-03-07 09:54

sa revenim la subect ok? RA_2fast4u ms de sfat e f bun, cat despre restu' sa zicem ca ai trecut printr-o situatie f****a si atat de tare k nu poti sa o uitzi si nici sa mai vb cu ea ca nu vrea sa te mai vada, ce faci ????
ast raspuns :D

3manu3l 30-03-07 11:35

Quote:

Originally Posted by MnemonyK (Post 824653)
sa revenim la subect ok? RA_2fast4u ms de sfat e f bun, cat despre restu' sa zicem ca ai trecut printr-o situatie f****a si atat de tare k nu poti sa o uitzi si nici sa mai vb cu ea ca nu vrea sa te mai vada, ce faci ????

nici nu vrea sa te mai vada...pai zi si tu..cam de ce explica putin!...

PYT 30-03-07 12:13

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 771073)
poate chiar fa-i un cd cu reclama de la sprite daca vezi ca'i mai batuta in cap!

hahahahahahahaha esti de coma frateee, ma jur :lol: :peace:

3manu3l 30-03-07 12:15

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 824846)
hahahahahahahaha esti de coma frateee, ma jur :lol: :peace:

io's d'akord cu tine:)) si ii chiar belea faza..

Khalis 30-03-07 12:28

Quote:

Originally Posted by MnemonyK (Post 824653)

Daca nu vrea sa te mai vada... in mod sigur ai facut tu ceva foarte aiurea de ai enervat-o in halul asta.... Sau, pur si simplu, ai dat peste o tipa cu foarte putine maniere... Either way... las-o balta... daca pe ea n-o doare nu vad de ce tii tu sa-i dai satisfactie plangand dupa ea?... sincer... Ignora chestia asta cu desavarsire si trateaz-o pe tipa de parca n-o cunosti... uita ca ai cunoscut-o vreodata si vezi-ti de ale tale... iesi cu altele... tine-te de hobby-uri si o sa vezi ca trece... mai greu... da' trece... important e sa nu dormi pe situatia asta o suta de ani sau sa cazi in eu stiu ce autoanaliza .... nu merita.... So... Go out and have some fun!

All times are GMT +2. The time now is 16:38.

- Copyright 2026 4Tuning