![]() |
Re: INTALNIRE RENAULT MEGANE 9 iunie 2012 / orele 17:00 / CASA POPORULUI
Nu sunt toate avioane stati linistiti. Sunt si masini care au doar jante si arcurile taiate iar altele nici macar atat. Ideea e sa nu fie stock...insa cei de la streetmaniacs au spus clar ca e o intalnire de pasionati pt pasionati. O masina poate fi interesanta si fara tuning de nfs ( ex: golfurile mai vechi care merg pe old version ) :-)
Eu unul voi merge si era frumos sa fim si cativa care am fost la casa poporului..e mai frumos intr-un grupulet. Ne intalnim la casa poporului la o anumita ora si plecam impreuna. Puteti veni si cu prietene, neveste nu vor fi doar baieti. ps: eu unul am pus poza pe wall-ul lor si le-am spus ca nu e bomba dar daca primesc un like vin si eu :lol: am primit 12 pana acum de la baieti cu masini aranjate frumos :oops: altii n-au primit :twisted: |
Si eu vin daca nu intervine ceva ;).
|
poate vine si vecinul low daca e disponibil :lol:
|
atunci haideti sa ne intalnim la casa poporului si plecam de acolo spre pallady. ce ziceti?la ce ora sa ne vedem?
|
@meint: scuze dar nu-mi dau seama cine esti..pune o poza cu masina :)
Mai e pana la intalnire..ma gandesc sa ne vedem la un 5 la casa poporului..asteptam cine tre sa vina si apoi mergem acolo si ocupam un colt al nostru... Sa nu uitati scaunele umbrele undite ce mai vreti voi pt a va simti cat mai ok |
Quote:
|
Pai nu trebuie sa te primim..vine oricine cu megane 2 ...
pt a pune poze dai la manage attachments, iar apoi iti apare o fereastra noua mai mica in care dai browse la poza, iar apoi apesi pe upload si inchizi fereastra mica, dupa care submit reply :) |
https://forum.4tuning.ro/293-discutii...ml#post5061961
https://www.facebook.com/events/43204..._mall_activity Deci pana la urma vine cineva sambata la casa poporului la ora 17 pt a merge la EuroCar Meeting by Streetmaniacs la GaleriaReal Pallady? 1. eu 2. nonic? :lol: |
Categoric... prezent!
|
salut eugen. stiam cum se posteaza pozele, dar ti-am zis ca este o eroare de conexiune si nu ma lasa sa o incarc. am un renault megane 1. nu pot participa la intalnirea de la ora 5 sambata? am vazut in pozele atasate de voi ca mai exista un megane 1 pe acolo;)).
|
sambata nu va fi nici o intalnire.. e doar un loc de intalnire pt a merge la evenimentul prezentat mai sus :)
|
Quote:
|
Daca macar te-ai fi uitat pe un link, sau pe poze de la fostul eveniment ti-ai fi raspuns la intrebare :rolleyes2
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/293-discutii...ml#post5061961
postul42 daca click pe link nu vrei sa dai si vei intelege tot ce trebuie :rolleyes2 Si totusi unde vezi tu megane 1? Intalnirea RENO nu are nici o legatura cu intalnirea eurocar streetmaniacs :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning