![]() |
Re: Cum sa ai o relatie de lunga durata
=)) da da... nu se pune la mine, ca nu e nimeni nebun sa ma ia pe mine de nevasta... ;)
|
Oare? Pai atunci....vrei sa fii sotia mea?
|
dexter ... ai concurentza
will u marry me magos :bunch: .... ;) |
Primul venit,primul servit...Asa ca....
|
looool depinde bai baieti ! de firma de servicii etc etc..de multi factori ! uneori se renunta la primu al 2lea fiind cu o oferta mai buna =)))
|
=)) inseamna ca va recunoasteti statutul de nebuni, nu??
imi pare rau, dar nu sunteti destul de nebuni incat sa fiti in stare sa ma luati pe mine de nevasta... =)) numai un om cu adevarat inconstient ar face-o!!! |
Eu personal , vb cu Magos pe mess destul de mult , si mi se pare o tipa fara fitze , aere si e de treaba ... aaaa si mai presus de toate e si frumoasa rau ... Mi-a spus multe despre ea dar nu le divulg .... pupici Magos
|
...uite cine ma da de gol... nu mai minti mey lumea ca nu e frumos....
|
deci trebeuie sa mai intru cu masina intr-un copac k oameni la bord k sa fiu in lista alba? Sau se organizeaza un concurs....Vreau sa fiu primul care ca inscrui.
|
...doamne fereste... apropo... scz de off topic, ieri i-a inmormantat pe tinerii din mamaia... :( dn'zeu sa ii odihneasca...
asa ca ... lasa copacii in pace...!!! lasa-i sa traiasca, ca ne lasa si ei pe noi... :) nu ... nu trebuie sa faci nimic... ca pur si simplu nu POTI fi asa de debil sa faci asa o prostie... :) |
Stiu draga da u ai zis k iti trebe un nubun so here i am
|
o luati in OFFFFFFF :)
|
hi hi ... asa e... hai sa incheiem cu off urile.. mie imi trebuie NEBUN DE LEGAT sa ma ia pe mine de nevasta, si SI MAI NEBUN sa ma suporte... mai mult de 20 min de casnicie... :D
si cu asta... revenim la ulcelele noastre cu relatiile de lunga durata, care oricum nu vin niciodata daca le calculezi...! ;) |
1. ati luat-o razna ... toti o vreti pe magos de nevasta ...
2. relatiile de lunga durata nu vor veni niciodata daca le calculezi ? se poate pune si aici o problema ... da' pt baieti: sunteti asa "don juani" ca sa faceti o femeie sa va cada la picioare dupa care sa pastrati acea relatie cu ea ? 3. pt magos : bre ... eo nu te vreau de nevasta ... ca ar fi grava situatia ... 2 tzacaniti pe aceeasi unda nu ieste bine :D |
hmmm... mustangule, e placut sa-ti cada femeia in brate, asta e dealtfel si cea mai faina parte din totat relatia, dar pe urma... iti trebuie multi neuroni consumati, multe zile si nopti de nesomn, nervi si stress, si mai ales iti trebuie multa rabdare si flexibilitate, pt k dak nu lasi de la tine, si nu-ti treci peste orgoliu, nu poti sa pastrezi relatia aia cu siguranta mai mult de cateva saptamani....
am i wrong? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning