![]() |
Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN
din 49 de commenturi nici macar vreo 10 nu cred ca sunt bune...:rolleyes2
|
cool :lol: !!... se pare ca acuma avem un caraus specializat... ca sa fiu putin patriot, pot spune ca macar s-a largit gama de autoturisme dacia... sunt curios de varianta pick-up cum va fi...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din cate stiu eu Vw Cady are motor de 19 tdi 105 cp! sper sa nu gresesc dar asa stiu!;) frumusel loganul!
|
la banii astia e ok
|
suicide doors cu deschidere 90 grade pt usile laterale pt acces facil, dak nu au vrut culisanta k "costa prea mult" dar ar fi fost prea d tot pt o utilitara ieftina
|
trebuie usa culisanta neaparat:)
|
dragutz modelul acesta.....sunt convins k si acesta se va vinde foarte bene si datorita pretzului si hai sa fim seriosi acum urat nu este,arata exact pt ce este ea facuta......
|
hmmm... o chestie care mi se cam pare bataie de joc de la dacia: printre dotarile modelului E0 "logan" se numara scutul protectie motor si centurile de siguranta fixe... am zis :shock::omfg:... cum doamne iarta-ma sa bagi asa ceva pe pagina oficiala? cum sa pui chestiile astea ca si cum ar fi niste dotari extraordinare?? m-au mirat cateva chestii din astea la versiunile precedente dar asta le cam depaseste...
p.s.: inca o "bubulina" pe care am mai gasit-o la dotari: maner sprijin pasager fata... cine oare se gandeste la chestiile astea de la ei de la dacia? chiar asa de dushi sunt??? nu vad si ei ca sunt penibile astfel de afirmatii?? cel putin scutul de protectie al motorului stiu ca este standard la orice autoturism... nu am vazut in viata mea un autoturism nou fara scut dar...... |
Quote:
Altfel masina face toti banii ca utilitara,francezii fiind suficient de smecheri sa nu puna usa culisanta,nu numai din cauza pretului (daca puneau o usa culisanta pe dreapta nu ar fi costat cu MULT mai mult decat 2 normale dreapta-stanga) dar si ca sa nu isi concureze singuri Kangoo-ul.Adica Logan Van fara usa culisanta ca sa nu concureze Kangoo,si Logan Berlina urata ca sa nu concureze Clio Symbol (care, parerea mea, e chiar mai urata ca Loganul). |
daca faceau k usa sa fie culisabila isi facea toti banii dar .. e o schimbare sa dea draq in el ce urat e .. dar ptr o afacere de distributie de ex .. isi merita banii
|
urat e sa mor io...si-au batut joc de masina la usile din spate dc dreacu nu io fi pus geamuri sau macar sa le fi facut de alea de se deschid paralel cu masina ca la iveco :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning