Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Matiz Oradean (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/31813-matiz-oradean.html)

mesteru 11-02-07 11:29

Re: Un Matiz Oradean

ai idee ce dimensiuni intra maxim pe micutz fara s fak modificari ??

Dr3adLorD 11-02-07 12:23

Tavisor man zi-mi si mie dak stii vreo firma sau pe cineva care sa aduca kit exterior pt. Micul Gigant , k m-as baga mai repede la un kit decat sa stau sa fac yo din bucati. Bafta:idea:

tavisor 11-02-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 743429)
Tavisor man zi-mi si mie dak stii vreo firma sau pe cineva care sa aduca kit exterior pt. Micul Gigant , k m-as baga mai repede la un kit decat sa stau sa fac yo din bucati. Bafta:idea:

kit complet nu stiu eu am de vanzare doar bara din fata
am avut bara fata,praguri si bara spate acuma sunt pe matizul rosu din craiova

mesteru 11-02-07 13:35

am gasit jante 5.5X14 ET 35-49 crezi k intra k tu ai mai multa experienta ca mine :P ??? msi

tavisor 11-02-07 13:36

Quote:

Originally Posted by mesteru (Post 743348)
ai idee ce dimensiuni intra maxim pe micutz fara s fak modificari ??

fara modificari iti intra de 165/70/13
eu am avut si nu am modificat nimic,dar la viraj maxim imi freca in interior spre motor(doar atata)
daca vrei mai late trebuie sa-ti indoi tabla de la aripa spate(dublura aia)

mesteru 11-02-07 13:39

dak l iau p astea intra 5.5X14 ??? :|

Dr3adLorD 11-02-07 14:28

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 743528)
kit complet nu stiu eu am de vanzare doar bara din fata
am avut bara fata,praguri si bara spate acuma sunt pe matizul rosu din craiova

Aham si unde pot sa-mi fac si yo dak e praguri si barele fata si spate si cu cat ? Stii cumva ?

snicky 12-02-07 01:17

tavisor, am vazut ca m-ai sunat mai devreme. nu aveam tel la mine si deabea acum am vazut... suna-ma maine daca vrei sa vb. bafta!

tavisor 12-02-07 15:11

Quote:

Originally Posted by mesteru (Post 743536)
dak l iau p astea intra 5.5X14 ??? :|

jantele trebuie sa-ti potriveasca mai ales ca sunt 5,5
iar jantele pana pe 15 iti merg doar sa-ti fie perul mai mic intra aici (http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Aici poti calcula)si vezi ce cauciucuri iti trebuie ca sa nu te fure la km.

Mihaitza_tdi 12-02-07 19:18

Frumos imi place! muzika suna ff bine la fel si motorul! ce filtru ii ma refer marca?;)

tavisor 12-02-07 22:27

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 745977)
Frumos imi place! muzika suna ff bine la fel si motorul! ce filtru ii ma refer marca?;)

sal filtrul e din piata)))))))))))
mai am de lucrat la masina pana in Mai sper ca e gata interior exterior

tavisor 12-02-07 22:29

azi mi-am pus dvd cu tv tuner in masina,iar monitorul e in parasolar,mai trebuie sa-i fac mici modificari ca sa iasa cum vreau eu.poze maine ))))))))

Dr3adLorD 13-02-07 02:00

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 746393)
azi mi-am pus dvd cu tv tuner in masina,iar monitorul e in parasolar,mai trebuie sa-i fac mici modificari ca sa iasa cum vreau eu.poze maine ))))))))

Multa bafta man. Zi-mi si mie te rog cu cat imi dai bara fata dak e ? E cea de pe masina ta de acuma nu ?
:-)

tavisor 13-02-07 07:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 746741)
Multa bafta man. Zi-mi si mie te rog cu cat imi dai bara fata dak e ? E cea de pe masina ta de acuma nu ?
:-)

da e bara de pe masian mea,ultimul pret e 2,5 mil cu halogene cu tot,uite niste poze cu bara.Bara nu maia re aripioarele alea ca un bou mi le-a rupt(((,dar sunt cu 1 mil la daewoo si potrivesc perfect dar si mai rezistente decat ce am avut eu.
mai vb

Most_Wanted 13-02-07 19:48

mai ce sa zic ...fura ochii cand treci pe langa el ......mai ales cu ce ai de gand sa ii faci .....iti pun si tie acceasi intrebare care am puso la mai multi ...
DC MATIZ?

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning