![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
o fost misto ... mai ales coloana de la lido ;) .... sa fiti siguri ca am sa trec ... in fiecare vineri ...in parcare ma gasiti :D . Bullibutton ...poti sa fii sigur ... k prefer sa fiu in parcare ... decat sa stau cu cartea in mana . Mai ales vinerea :)) ... bafta ..si numa bine
|
o sa va cer o parere ..dar na ..nu va stiu care sunteti sau ce masini aveti ...dar ..pe mine ma gasiti repede ...am un renault symbol galben . Cu ea vin la intruniri ...v-as cere niste sfaturi pt tuning ;) ...bafta ...ne vedem vineri
|
Frumoasa rubrica.
Cristi am 17 ani si in curand o sa inplinesc 18 (sper sa pot face rost de bani pt a imi cumpara o Calibra) consider k masina asta re foarte mult potential nu credeti??? I only race for Pink Slip |
va rog nu mai deviati de la subiectele sectiunilor ...va rog mult ..ca trecem la amenzi:evil:
|
Quote:
|
cam putine prezentari!!! sa se mai prezinte lumea
|
Numele Meu E Stefan..am 26 De Ani ...sunt Un Impatimit Al Masinilor Si A Tot Ce Se Poate Tuna. Momentan Conduc Un Dodge Caravan Modelul American Care A Suferit Ceva Modificari Si Mai Are De Indurat
|
Quote:
|
Va Salut Pe Toti Si As Vrea Sa Devin Si Eu Membru
|
Quote:
;) |
Am Sa Incerc Sa Vin:d
|
Quote:
|
Quote:
bun venit pe la noi........ |
Nume: Ciprian
Ani:19 am un megane din 1,6 16v imi place tuningu da pacat ca nam o masina cu potentia cu .. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2025 4Tuning