Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/31753-dacia-mea-tlx-88-knd.html)

Magos 26-01-07 14:48

Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D

stiu doar ca la un mom dat, cand ma uitam la kilometraj, am vazut cum a picat acul de la turometru... si am zis wtf?? ... am dat pumni in bord si nimic... in fine... azi vad ca e ziua stricaciunilor...! mi-am spart si telefonul si pic si examenul de azi... geeeezh!!!

mikkai 26-01-07 14:56

:)) asa vrem noi romanii sa ne reparam mereu indicatoarele,CU PUMNII.Asa faceam cand mi s-a stricat indicatorul de la benzina.Sunt sigur ca e o siguranta sarita sau arsa.

Magos 26-01-07 15:03

hope so... o sa ii rog pe baieti sa se uite, ca eu la electronica sunt chiar praf!!!!!!! :((

btw.. are cineva un telefon de vanzare?? ;;)

Ja_Rule 26-01-07 19:23

mereu mi`a placut electrica :D
P.S.: n`am telefon de vanzare ... am unu` de dat cadou :P

Fauru_13_XWN 27-01-07 00:07

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 716883)
mereu mi`a placut electrica :D
P.S.: n`am telefon de vanzare ... am unu` de dat cadou :P

:lol: :lol: :lol:

Magos 27-01-07 17:04

...si ziceai ca il donezi??? :D

Ja_Rule 27-01-07 23:34

normal ... ;)
P.S.: sti sa speli sa faci mancare ? :D

MARI_NSL 27-01-07 23:45

frumoasa dacia. imi place ca e ingrijita. bafta. la ce vrei sa ii faci.

manciur 28-01-07 12:22

[QUOTE=Magos;715119]
Quote:

Originally Posted by manciur (Post 714575)
respectul ca respectul, dar aceasta Dacia este intr-o stare deplorabila... fireste pentru o masina la 19 ani este foarte buna ..quote]

DEPLORABILA in ce sens?? Dupa cum si tu ai spus, are 19 ani!!!! :shock: Ce vrei mai mult de la ea? Si nu cred deloc ca este intr-o stare deplorabila cum spui tu, cat timp eu inca mai am totul original pe ea (cu exceptia motorului... ) si sunt toate in stare ff buna...!!! NU stiu ce intelegi tu prin deplorabil... Poate avem amandoi o imagine gresita asupra acestui termen...! Respect!

P.S. Guys... Hai sa facem anexa clubului... =))

domnisoara, domnisoara accept multe pana la incultura... totul a plecat de la un biet TLX! cat despre originala ta... am latrat cam tare, recunosc, am vazut masina la academie si nu e chiar asa cum am presupus_NU O IAU LA BANI MARUNTZI!!! cat despre originala ta... cum facem cu botul masinii!!! dumneavoastra mentzionand doar de motor... si era vb de varsta dumneavoasta stimabila, nu a masinii!!!

Panacota 28-01-07 15:13

lool deja vad ca lumea se incinge pe aici de la vechea samanta de scandal romaneasca....:D in fine , Magos felicitari pentru masina, e foarte ingrijita si sunt chiar f.f. curios sa vad cum ii sta cu geamurile ionizate... poate in viitorul arpopiat si niste jante finute..:D

Ja_Rule 28-01-07 15:47

Manciure ... ai reusit sa castigi locu` I ... nimik nu`ti este pe plac ...pjd`u cum e?.... " I wana high class " ;) cu tot respectu`

Magos 29-01-07 13:43

Gata, Manciur, am inteles unde vrei sa ajungi si care e ideea... Bine, nici botul, dupa cum am spus, a fost recarosat acum 3 ani in urma unui accident... In rest e cum ai vazut-o... Putem acuma sa incetam cu rautatile astea fara sens?? Merci mult... !

Magos 29-01-07 13:48

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 718480)
P.S.: sti sa speli sa faci mancare ? :D

...nu... :oops:
stiu sa comand mancare si sa programez masina de spalat...... ce zici??? :D

Magos 29-01-07 21:17

2 Attachment(s)
...pun acuma cateva poze mai clare pentru ca din primele nu intelegi mai nimic... :P ... :lol: am talent de fotograf sau nu?? :))

Turbo110 29-01-07 21:28

arata bine onorabila pt varsta ei....spor la treaba !

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning