![]() |
Re: The Smurf
Stie careva ce jicloare ar trebui pt motorul de 1.6
pe prima camera am 148 benzina si 150 aer si pe a 2-a am 135 benzina si 170 aer si 52 cel din lateral dar daca o calc se inceaca azi am schimbat jicloarele de pe prima camera cu cele de la CARFIL respectiv 125 benzina si 170 aer si vad ca e putin mai bine da tot se balbaie cand o acelerez tare :?: |
Quote:
Quote:
|
maine vin pe la tine sa imi dai sa fac o tura cu baba sa vad cum merge Weberu ala al tau :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
ce-i mai place la soare... mai nasol cu interiorul de piele :lol:
|
sintetica, aka vinil :-P
|
prefer "Ecologica"... :rolleyes2o iau pe urmele lu tovarasu DVL
|
1 Attachment(s)
Am spalat morisca... sa fie curata pt intalnire
|
Ce e cu adunatura aia de fire ma? :lol: nu ai auzit de banda izolatoare, sa faci si tu niste trasee frumoase... vrei sa te invit la mine sa iti arat cum trebuie sa arate o instalatie electrica?:D
|
M-am invartit de 2 ori pe langa ea prin Politehnica! Am ramas uimit de liniile pe care le are inca foarte frumos definite . Bravo !
Parca ar merge alte jante ! ( nu de alta dar astea zici ca sunt ventilatoare :)) ) |
Imi place cazanelu si e fff bine intretinuta :D mai ales geamurile alea electrice.
|
1 Attachment(s)
Batrana a participat la intalnirea nationala dacia
|
|
msms eu il stiam pe asta http://www.transilvanialive.ro/artic...%83-dacia-1300
|
11 Attachment(s)
Am parcurs in aceasta mini vacanta ~1000 km cu 350 de lei benzina cu un consum de 6.5% pe traseul Bucuresti >Pitesti >Ramnicu Valcea >Sibiu >Alba Iulia >Cluj-Napoca >Targu Mures >Sighisoara >Brasov >Bucuresti
Masina a mers foarte bine cu mici excepti: am facut o pana si a fost nevoie de o rejetare a carburatorului ca sa trec de serpentine :) multumesc DVL pt asistenta telefonica lipsita de informatii :lol: dupa ce am schimbat jiglerele cu 148 cu 170 pe I si 125 cu 150 pe II masina a mers impecabil |
Quote:
Pai daia ma consum de 6,5%, 1 ai mers ca bosorogii, auzi la el 70 pe autostrada si maxim 110 :lol: 2 ai avut carburatoru jetat pe consum... :lol: ai pus special jiglerele mici pe camera 1 ca sa suga putina benzina :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2025 4Tuning