Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   A.C.S. Kamikaze Racing Team Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31701-kamikaze-racing-team-piatra-neamt.html)

dangti16v 07-03-07 14:59

Re: A.C.S. Kamikaze Racing Team filiala Piatra Neamt

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 785685)
io is pe aproape...am o koreana :P

corect:lol: :lol: :lol: esti cel mai aproape!!!!!:lol:

Ali_ump 07-03-07 16:00

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 786049)
corect:lol: :lol: :lol: esti cel mai aproape!!!!!:lol:

:lol: :lol: Da ...ma bogdane da tot japonezele is mai tari ....
Hai sa lasam astea si sa vedem ce mai facem cu astia cu Kamikaze asta ....ca deviem si de la subiect cu glumele lu Dan :D

Ali_ump 07-03-07 17:42

Comunicat important - unul din membrii fondatori Kamikaze Racing Team si Japan Team si un bun prieten de-al meu... la nivel national....primul drifter profesionist;)

https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html
mai multe detaliii la link-ul de mai sus

dangti16v 07-03-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786313)
Comunicat important - unul din membrii fondatori Kamikaze Racing Team si Japan Team si un bun prieten de-al meu... la nivel national....primul drifter profesionist;)

https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=361

ce sa mai zic stie baiatul ce stie:D

nt98adu 07-03-07 20:57

Eu am zis o data si cu riscul de a ma repeta, cine este interesat sa intre in acest club sa se pronunte vineri la intalnire. Nu sunt multe lucruri de stabilit si decat sa ne intalnim in fiecare vineri si vb, mai bine facem ceva practic. In afara de un suc, o cafea sau fiecare ce prefera, turatii si rateuri la motoare, spuneti si voi ce este deosebit?
Nu as vrea sa se inteleaga gresit... e buna si intalnirea de vineri, dar cine doreste se poate inscrie in acest club, fara a periclita relatiile dintre noi.

Actele clubului sunt ok, deci e nevoie de membri. Care se baga sa spuna si sa incepem o data ca vine vara si poate mergem si noi pe undeva!

dangti16v 08-03-07 13:44

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 786777)
Eu am zis o data si cu riscul de a ma repeta, cine este interesat sa intre in acest club sa se pronunte vineri la intalnire. Nu sunt multe lucruri de stabilit si decat sa ne intalnim in fiecare vineri si vb, mai bine facem ceva practic. In afara de un suc, o cafea sau fiecare ce prefera, turatii si rateuri la motoare, spuneti si voi ce este deosebit?
Nu as vrea sa se inteleaga gresit... e buna si intalnirea de vineri, dar cine doreste se poate inscrie in acest club, fara a periclita relatiile dintre noi.

Actele clubului sunt ok, deci e nevoie de membri. Care se baga sa spuna si sa incepem o data ca vine vara si poate mergem si noi pe undeva!

eu si cu alin stim cate greutati am intampinat cu clubul asta.e un pic mai dificila problema.o sa-ti explice alin:!:

Ali_ump 08-03-07 13:48

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 787869)
eu si cu alin stim cate greutati am intampinat cu clubul asta.e un pic mai dificila problema.o sa-ti explice alin:!:

Io am discutat in mare ...problemele legate de club ...insa nu stiu daca m-am facut pe deplin inteles ...INCA O DATA NU VREAU CA GRUPU DE ACUM SA SE RUPA IN DOUA ...CEI CU KAMIKAZE SI RESTU....PT CA SUNT 100% SIGUR CA VOR EXISTA DISCUTII... :!:
Mai exista o varianta ....care zic eu ar trebui discutata si care ar rezolva ...intr-o oarecare masura problemele ....dar discutam tot asa Vineri seara mai multe;)

dangti16v 09-03-07 18:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 787874)
Io am discutat in mare ...problemele legate de club ...insa nu stiu daca m-am facut pe deplin inteles ...INCA O DATA NU VREAU CA GRUPU DE ACUM SA SE RUPA IN DOUA ...CEI CU KAMIKAZE SI RESTU....PT CA SUNT 100% SIGUR CA VOR EXISTA DISCUTII... :!:
Mai exista o varianta ....care zic eu ar trebui discutata si care ar rezolva ...intr-o oarecare masura problemele ....dar discutam tot asa Vineri seara mai multe;)

vedem noi ce rezolvam cu clubul asta;)

dangti16v 13-03-07 15:11

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786313)

https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=361

si vine si in tara sa faca un pic de show.....nu uita alin...poate ne face si noua un cd cu show-ul:D

dangti16v 16-03-07 15:14

declar acest topic inchis:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali_ump 16-03-07 16:20

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 801517)
declar acest topic inchis:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tu da ...io nu ...deocamdata8)

bogdan_FVJ 26-03-07 14:12

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786151)
:lol: :lol: Da ...ma bogdane da tot japonezele is mai tari ....
Hai sa lasam astea si sa vedem ce mai facem cu astia cu Kamikaze asta ....ca deviem si de la subiect cu glumele lu Dan :D

corect aline...da io nam zis ca a mea e tare..da is pe aproape de cerintele clubului :P ca ii tot de prin zona aia......:)

bogdan_FVJ 26-03-07 14:13

sincer eu cred ca cei care se ocupa de club sa decida soarta lui......

Ali_ump 26-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 818497)
sincer eu cred ca cei care se ocupa de club sa decida soarta lui......

Vom vedea ce se va intampla cu clubul asta...deocamdata stam....:rolleyes2

LIV_Ros 26-03-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 819413)
Vom vedea ce se va intampla cu clubul asta...deocamdata stam....:rolleyes2

care club?este vreo unu?

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning