![]() |
Re: BMW e36 318 TDS sau Ford Mondeo mk2 1.8 TD
Iar cu taxiurile din Germania... Tu ai idee cat e un salariu in Germania? Eu am fost plecat in Finlanda (si aveam salariu mai mic decat niste prieteni plecati in Germania) si acolo chiar iti permiteai sa mergi lejer cu taxi-ul!
|
Quote:
De ce oare un scuter cu motor de 49cc consuma pe oras 4-5% adica de 2x mai putin ca o masina cu motor de 30 ori mai mare ? |
Quote:
L.E.: Am un vecin cu un Audi A4 2.6, care il tine mai mult parcat, pt ca ii ia 12% in afara si 14-15% in oras. |
daca tu compari plasticele alea de aveo spark etc cu oricare alta masina nemteasca e clar esti o cauza pierduta.in primul rand calitatea materialelor este mult mai buna la masinile nemtesti.Si cand am zis ca de ce crezi ca au nemtii taxiuri mb cu motoare diesel de 2.2 si 2.7 sau 2.0 m am referit la faptul ca au consum mic nu la faptul ca ei isi permit sa plateasca mai mult / km de deplasare.M am referit strict la consum...ca daca consumau mult nu le puneau pe taxiuri
|
insemnca vorbesti in necunostinta de cauza... eu nu am de ce sa te mint pe tine cu consumul ca nu ma platesc pe mine nemtii sa le fac reclama intelegi? ma crezi ? bine ... nu ma crezi iar bine / dar nh comenta daca nu sti
|
Quote:
Ford Mondeo TDI nu ai auzit pentru ca nu ai vrut si nu te-a interesat (ai spus-o tu nu sunt "atatea" etc). Eu personal stiu destule cazuri de Ford Mondeo TDI care nu au mancat bani deloc decat consumabile si ceva bucsi ca la oricare masina veche. Nu ai ce spune vis-a-vis de consum la Bmw pentru ca este mai mare ca la Mondeo si ca la Golf clar asta! Iti dau perfecta dreptate in legatura cu 2.7 cdi sa consume 7.5 in oras cu o singura conditie sa il accelerezi lin si fara bruscari! Cred asta Quote:
Mondeo este fabricat in Germania toate care au inceputul la VIN WFOF (vb doar de Mondeo) Cine nu ia un Ford pentru ca zice ca-i american nu va lua nici un Bmw ca circula zvonu prin sat ca, consum mult:lol: Daca ne-am lua dupa auzite am conduce biciclete... Quote:
In poza postata 64km efectuati la o viteza medie de 25km/h in care iti iasa un consum de 7.2l corect? Quote:
La noi regula de "haur" intr-o perioada era VW PASSAT 1.9TDI VARIANT = cheia tuturor succeselor. Apoi s-au adus masini garla (E36 si Golf3) si gasesti pline dezmembrarile cu G3 si E36 pentru ca s-au adus, nu le-au inmatriculat si au ajuns la dezmembrari... Quote:
Quote:
Quote:
|
referitor la consum. A6 2.5 TDI automat 180 cp cu 11-13% in oras.
|
No offence dar tie iti consuma 7.2% + 900 lei impozit + asigurare mare nu cred ca faci mare afacere ( aici se discuta de masini pe care le sa si le permita omu de rand) Cat despre masinile nemtesti sunt satul, dar na omu lauda ce are, nu?
Eu zic ca japonezele sunt mult peste masinile nemtesti la orice capitol! Cat despre consum eu cu 1.8 d-turbo am scos consum de 6.2 in oras mers decent si in afara localitati am scos si sub 5. |
Quote:
|
Au colaborat la motorele de 1.4 1.6 si 2.0 dupa 2004 din cate stiu motoarele de generatie veche nu au nimic in comun. :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Cat despre vremea in care a iesit masina anului ford mondeo mk2 nu stiu nimic pentru ca nu m-a interesat.Imi place fordul dar nu il pot compara in prezent cu opel,bmw,mercedes,audi,porsche,vw |
Nu te supara dar pe ce te bazezi cand zici asta.......:D
https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...ate-12063.html https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...nia-14154.html |
depinde cum intelegi tu articolul...Daca il duci la extrem si zici ca mazda e mai buna ca bmw / mercdes/audi inseamna ca esti fanatic al japonezelor...
|
Quote:
Motorul de la Ford EcoBoost nu are nici un cuvant de spus atunci in fata celor de la Vw?Opel? Bmw, Mercedes, Audi sunt alta liga iar Porsche deja nu are rost sa vb despre supermasini.... Si ford a avut legendele ei ... pentru Porsche avem GT40...Mustang |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning