![]() |
Re: 1971 Plymouth Barracuda - Worlds Fastest Street 'Cuda
Super tare :O:O:O mai tare ca toate
|
mult prea adevarata masina asta,repect celor ce au facuto !!!
|
dk vrei sa faci un drum de la Pitesti _Bucuresti cred k fac plinu d 2 ori :P....consuma asta cat un tanc...mai papa si nos :))
|
Respect pentru american muscle, straight line sunt imbatabile, dar pe o pista cu cateva curbe... "o japoneza care zumzaie ca o albinuta" o afuma d nu se vede. :joy: :joy: ca sa nu mai vorbim ca mai si consuma cat un avion.
|
o bestie greu de controlat..superba masina... pardon racheta! ;)
|
"mult" e un cuvant relativ, sa zicem ca va consuma aprox la fel de mult ca o japoneza sau europeana de putere similara
|
N'as fi sigur, dar in fine. :rolleyes2
|
Fie ca e reconditinat, fie ca se ia de la 0 la un muscle car se foloseste tehnologie de ultima ora.. deci nu mai e ca unu vechi (original) ca sa numai ia curba (sper k ati inteles ce am vrut sa zic)
|
Quote:
Si tot mie mi se sterg posturi in care iti spun ca esti idiot :sad: |
frumoasa masina...intotdeauna mi-au placut formele de muscle car...si mai putin motoarele cu cilindree exagerat de mare :???: (deh europenii gandesc altfel)
tocmai mi-am amintit de un theme song :D :arrow: heart - barracuda |
Quote:
|
salut
chosen are dreptate maxima: consuma cat un jumbo jet si la prima curba ai intrat ca prostu in pom raportul capacitate cilindrica/putere e dezastros si asa ca fapt divers un rs4 de exemplu il matura nu numai pe circuit ci si in linie dreapta(pariez oricat pe treaba asta si sigur nu pierd) |
s-a se vazu un post din canal...pardon, din berceni strit reising
|
Quote:
|
Quote: poti sa elaborezi, stiintific vorbind, sau nu esti asa sigur ca asa ti s-a sculat tie dimineatza?
Din cunostintele mele poate nu atat d vaste ca ale tale despre masini, asa reiese; nu pentru ca asa mi s'a sculat mie d dimineata. Si cu putine cunostinte d fizica d gimnaziu, se vede ca motorul ala consuma gramada. M'am exprimat gresit, de fapt sunt convins ca la consum intrece cu mult o japoneza sau europeana "de putere similara". Mai ales ca alea scot tot atatia cai putere la o cilindree mult mai mica. Asta voiam sa spun. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning