![]() |
Re: BMW 3.16 E36 vs. VW GOLF III 1.9 TDI?
Bon...Da am facut o diferenta intre cuplu....parte a 2 a filmul 3
Recomand...cu incredere si golful si bmw-u Bmw sare in ochii...arata bine...se misca bine Golful e mai ieftin de intretinut...piese ieftine...si asa mai departe Parerea mea e ca un Golf 3 CABRIOLET e bine venit...totusi una e coupe una e cabrio. Si ca tot veni vorba sa le raspund celor de mai sus... Am GOLF 3 CABRIO din '94 (cazan cum ii spune ala) si am 2 geamuri electrice,2 airbag-uri,AC [la cabrio] abs...servo...si altele.. Multumesc asteptam decizia finala...ce ai luat...BMW SAU GOLF:-? O zi placuta tuturor. EDIT _ANACONDA_ am si eu o intrebare "pretenas" ce ai alege TU intre un E46 si un logan E46 avand in dotare 4 geamuri electrice,6-8 airbag-uri,clima...si toate nebuniile (5000 euro)an 2003 Si un logan la acelasi pret nou cu 2 geamuri electrice si 2 airbag-uri. Multumesc. Si ia in calcul si siguranta,confortul,anul si asa mai departe...Sunt curios care e cazan:-? |
ambele sunt 'rable' insa ca parinte care cumpara o masina pentru un tanar de 18 ani cred ca e cel mai sigur acel golf 3 netractiv si care nu te impinge sa ii vezi neaparat limitele pana apari la stirile macabre.la mine in judet o gramada de copii au murit in bmw-uri de alea ruginite pe motiv ca aia e masina si poti merge cu ea oricum chiar daca e toata rugina pe sub ea si franele tin cum tin.prea multi au murit si cred ca parintilor inca le pare rau ca i-au lasat sa isi cumpere din prima o masina cu tractiune spate.
daca vrea bmw neaparat isi poate cumpara copilul de 18 ani dupa ce implineste macar vreo 22-25, deja are minim 4 ani experinta si nu intra in primul gard cu ea. :) nu cred ca la 18 ani te intereseaza prea mult dotarile, sa fie ieftin, sa consume putin sa te plimbi cu el toata ziua, sa prinda macar 100 pe autostrada si cam atat. la design cu putin gust faci si din orice golf 3 o super masina, sunt cele mai tunabile golfuri din lume, jante, faruri, stopuri, praguri, eleroane, interiorul se desface usor. plus ca si golf 3 are motoare bune pe benzina, un 1.4 sau maxim 1.6 cred ca ii ajunge. |
Ca tot veni vorba de tractiune spate...inca un motiv pentru a opta pentru G3
Iarna...n-o sa poti sa scoti bmw-u din curte si daca te ambitionezi sa o scoti...intri in curtea altcuiva in cel mai bun caz. |
si tu crezi ca iarna nu se merge cu bmw-ul? daca n-ai o treaba cu condusul, e adevarat ca mai bine il lasi in parcare!!
acum, chiar are rost sa comparam golf 3 cu e36? se compara seria 3 cu un golf?! sunt masini total diferite! si da, pt mine golf 3, la fel ca si 75% din e36 de pe la noi sunt cazane. gresesc cu ceva? ai curaj sa faci itp-ul cu una din masinile astea pe bune? hai sa fim totusi rezonabili si sa nu mai ridicam atat in slavi masinile astea vechi de 15-20 ani! |
Quote:
Aici e vorba despre cel care a deschis topicu si nu cred ca baiatu la 18 ani s-ar descurca iarna cu o pisica.parerea mea... Si aici trebuie sa alegi dintre 2 masinii fie ca sunt vechii fie ca nu. |
Quote:
OFF : Desi la semnatura scrie ca deti/nut un bmw , vorbesti ..... prostii !!! De 5 ani am e36 si nu a existat iarna sa nu plec cu el la munca; masina este daily-driven ! |
Quote:
EDIT: si vorbesc "prostii" pentru ca iarna asta 3 pustii pe la 18-20 ani au luat stalpul din fata casei mele in bot...doar pentru ca au vrut sa faca drift |
Quote:
dintre cele 2 masini, eu as alege alta. sau daca este nevoie neaparat de una din cele 2, as alege un 320i e36 dar atent verificat, nu orice cazan |
Doze, inteleg ce vrei sa spui, numai ca pustii aia de 18-20 ani nu reprezinta majoritatea detinatorilor. Fiecare a avut momentul lui de stralucire in ale tractiunii spate !
ON : Cred ca devenim foarte offtopic cu discutiile de genul asta ! Orice pusti dornic de afirmare va dori un e36 coupe /sedan ( sa rupa stalpii lui Doze :D ), cu toate astea eu recomand un Golf cu motorizare 1,6 ( am avut) 1,8 sau 2.0 . |
Quote:
pa |
Quote:
cam penibil...nu ? nu prea e....se numește PROGRES. |
Fiecare isi lauda caruciorul cat poate de bine,dar cand e vorba de bmw sau honda e comedie mare:lol::lol:
Daca vrei neaparat 1.9 tdi(te atrage consumul?) go 4 it, dar sa stii ca iti asumi riscurile aferente (injectoare, turbina bla bla toata lumea stie asta si au mai zis-o si altii aici pe topic). Nu mai bine un 1.6 benzina, neaparat cu AC?. -- in caz ca te hotarasti pt golf. Din ce am vazut prin anunturi, Golful e destul de chel fata de e36. Stabilitate, confort- 2 persoane posesori de golf 3 (cunostinte ocazionale) spuneau : cea mai proasta suspensie facuta la vremea ei intre vw si alte masini nemtesti. Decizia iti apartine!! Pentru colegii de mai sus:am vandut logan care la 130 mergea drept (puteam sa crosetez sa joc mim sau orice:lol:, nu avea milimetru de joc sau tremurat, iar in 6 ani si 170.mii km am schimbat doar carbunii la alternator si discul de ambreiaj.Avea planetarele originale impecabile. Cireasa de pe tort? A fost taxi.A facut ITP odata cu caruta mea, si l-a luat pe bune. Vreau sa vad un e36 facand asta...(exceptie cele in care s-au bagat zeci de milioane pt starea tehnica) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asteptam in continuare decizia finala....Si parerea mea daca ar vrea urgent 1.9 tdi pe golf...mai bine si-ar lua un 2.2 si gata...e cam aceeasi chestie... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning