![]() |
Re: Masini din jud. Neamt
Quote:
sau de ce ai zis k "surpriza"??? |
Am avut pe mana un Uno turbo ie si pot spune ca merita masinuta. In afara de cateva mici probleme cu electronica, nu a aparut nimic major, in cele cateva mii de km de forja. In schimb se infinge bine tare, neasteptat chiar. Chiar m-a distrat la un moment dat un cetatean care venea din sens opus si care imi facea blitzuri disperate cu farurile, crezand ca nu am timp sa termin depasirea. Functioneaza bine elementul surpriza cu masina asta, nu se asteapta nimeni sa fie si performanta. La ce pret ai gasit-o?
|
surpriza e ca cine imi spusese de el mi-a spus ca e vorba de un fiat tipo:woowoo:
surpriza a fost pentru mine cand am gasit un fiat uno in doua usi si turbo:D omul mi-a cerut 1500e dar sper sa mai rup ceva |
Si e si inscrisa? Sunt curios unde se afla, ca nu cred sa fi vazut prin zona asa ceva. Nu te teme ca nu ma intereseaza, am alte preferinte in momentul asta.
|
Quote:
l-ai mai cumparat? |
problema! cu fiatul
fostul proprietar a facut ce-a facut si i-a smuls firele de la pompa de benzina din rezervor :chainsaw: trebuie sa ma duc sambata cu platforma dupa el,altfel nu stiu cum sa fac:shrug_no: |
pt vanzari cumparari este vreun topic ?
|
pt piatra neamt zic , am un bmw de dat e 35 coupe 2.0 i ,impecabil , 1800 euro neg , 1996 pt alte detalii 0742 419494
|
Daca te uitai mai sus .. la Piatra Neamt .. era o rubrica
Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc |
a dat-o cu topicu asta :)))) vanzari cumparari era mai simplu si mai ok pt toata lumea .
|
Cine-mi gaseste si mie vreo poza cu Vento ala al meu UFO???As aprecia gestul.Eu am avut vreo cateva si nu le mai gasesc....
|
Aveam io ceva ...o sa caut!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning