![]() |
Re: E36 - al2lea pisik din spania
18 Attachment(s)
salut
ieri am montat galeria de admisie de 325. trage super , parca este alta masina :):) si un pdf in care spaniolii au testat 328 ul si care ar avea de fapt 200 cai |
Unde stai in Spania?
|
Quote:
|
ai o masina foarte frumoasa, dar am si eu o intrebare (sa ma scuzati daca este idioata :)): De ce in unele poze e Hardtop si in unele poze e Soft top, ca nu ma prind? :D:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite cum arata un hardtop:arrow: |
ma scuzati domnu' daca am gresit, doar ca in poza aceasta mi se parea ca este material textil, nu hardtop.
P.S. stiu cum arata un hardtop :???: |
Re: E36 - a 2-a pisica din Spania
marfa masina.. sa nu vii cu ea`n tara.. :D
|
Quote:
Soft topul(materialul ala textil) e tot timpul in masina...si hardtopul e pus atunci cand vrea omul... |
Quote:
nici nu ma bate gandul sa vin cu ea, dar romanu' vine cu masina in tara doar sa vada lumea in ce fel a pus-o el 'in strainatate', eu am spus la multa lume ca mai repede face senzatie cu un urs preparat decat cu ultimul model de passat :):):) |
Quote:
|
vreau sa i pun cutie manuala ( o am deja ) :)
am demontat-o dupa un 328 limuzina, dar pedalele nu am putut sa le iau ca era lovita. ce imi trebuie exact pt a pune cutia manuala? am citit la un post in care 'Maroo' spunea ca ar fi nevoie si de volanta. dar volanta pe care o am eu nu e buna?? am mai luat dupa ea si discul, placa , rulmentul de presiune, si cardanul merci pt raspuns |
frumoasa rau da de ce o faci manuala?eu unu sunt plictisit de manuala o fi ea mai sportiva da si cu automata e sportiva la motoru ala de 2,8 plus ca conduci mult mai relaxat ..
|
Quote:
deci cine ma ajuta :) |
Foarte tare replica aia:))De masina numai zic mi`ar placea sa o vad in trafic sau la vreun show:XAi grija de ea;)
|
volanta de la cutia automata are o alta forma fata de o volanta de cutie automata. cea de automata are un fel de tulumba destul de grea cu ajutorul careia cutia schimba vitezele cand simte ea ca e cazul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning