![]() |
Re: Evenimente auto in Craiova - idei practice
Quote:
|
Quote:
|
am citit si eu ce scrie pe aici si, daca imi permiteti, eu chiar as vrea un astfel de eveniment si as ajuta in mod direct la organizarea lui (plecand de la cautare de sponsori, pana la tiparire formulare de inscriere).
in ceea ce priveste spectatorii din craiova... se poate rezolva cu o taxa de 30-35 de roni, poate chiar mai mult! Astfel nu ar mai veni oricine, ci numai cei care chiar vor sa vada ceva frumos! |
Quote:
@Pitic, si eu am idei gramada doar ca e nevoie de ceva fonduri ca sa le pun in practica...insa ar iesi un mega eveniment. Si eu am vb cu Gratzian si ne sprijina dar...ce facem? Iar stam la mana Bucurestiului sa vina cu masinile sa ne faca show ? Cate masini din Craiova ar fi de expus ? A ta, a lu` Pushtiu , a lu` Gabu` , a lu` WSM-u cand e gata, Seatul lu` Virgil , Seatul Galben de la Car Zone, Golf 5 MTM , a lu` Mikey , oltciturile, loganul ala cu Kos , evo-urile si subaru` negru ca rally cars :) , a lui Mihaita cand o fi gata, a lui Covei la fel , megane RS negru , ursul lui Garfield si inca 2-3 masini cu muzica si cam atat imi vine mie in minte la ora asta :D ... asta-i nasol ca la noi e orasul mic. |
Quote:
Pt. XXS: daca ai nevoie de oameni sa faci ca iti propui, sunt disponibil sa ajut cum pot. Astept un PM din partea ta :D |
Quote:
daca esti dispus sa facem vb si facem...timpul meu e limitat in timpul saptamanii....mie doar week-endul imi ramane la dispozitie sa fac....in timpul saptamanii de la 9-19 sunt la work si nu prea pot sa plec...mai deloc!!! 35-40 ron e mult....20 ron e just + o revista sau sapca sau mai stiu eu ce!!! eu zic sa facem o cursa NOI....nu clubul x si clubul y.....daca aud club in treaba asta las totul balta....daca se va face eventul va fi piticu cu toto cu alexius cu gabu cu x cu y cu z.....nu extreme cu ghost si mai stiu eu!!! ma enerveaza din ce in ce mai mult ideea de club.... |
Quote:
Suna bine ideea cu tuning Show-ul si nu am uitat celelalte orase dar...sa nu uitam ca toti se pregatesc pt. 1 aprilie si daca faci tuning show la craiova si vrei sa-ti vina lume tre sa-l faci la o distanta destul de mare de acel eveniment(2 luni..). Ar fi o treaba buna...sa vedem ce zice si Gratzian. |
Quote:
ce e pe 1 aprilie??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezi Pitic...ti-am spus ca ai imbatranit :))) !
|
Ma bag si eu la asta, ajut cu ce pot, caut sponsori, fac rost de sepci si tricouri, orice e nevoie si imi sta in putinta o sa fac. Dar, la fel ca Piticu, nu pot sa fac nimic decat in weekend, in rest sunt la scoala si nu pot sa plec.
|
Quote:
a si Al3xius mai sunt masini... ;) care pot veni.. si au ce arata...;) mai vb me mess...;) si este mult.. 40 de roni.. totusi.. o sa ai masini .. iar vizitatori.. putini.. mai ales.. care vin de la distanta mai mare... sa vada.. care.. dau deja sute de mii sa ajunga in craiova.. sa mai dea.. intrarea 40 de roni..mai bine sa fie max 20 si ceva pe langa biletul de intrare.. <ceva custom... cu evenimentul >.. |
Haideti fratilor, ce faceti? Nu mai ziceti nimic? Ati abandonat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning