![]() |
Re: Cielo C-ta
SCZ pt offtopic.Farurile mele sunt atat de proate inkt daca as aprinde o lanterna sigur ar bate mai bine , si tre sa le schimb si vreau sa vad daca se gasesc o solutie eficienta si nu prea scumpa pt k vineri a intrat un bou in mn si ....intelegetzi voi aku tre sa mai dau ctae o prajitura si prin service , plus ca sunt disperat dupafarurile alea clare.asa ca , daca stiti cum sepo ate face treaba asta ajutati-ma.Ink o data scz pt offtopic
|
Quote:
|
Pretul pentru arcurile sport si telescoapele sport este de 150 EURO nediscutabil
cosmin 0723820356 |
Quote:
|
Treaba cu transportul este simpla: ti le pun la cargus cu plata ramburs
|
Quote:
|
Crede-ma ca nu am ce face cu suspensia ta pentru ca eu vand cielo .........asa ca nu prea am ce face cu ea si oricum nu cred ca e bine sa dai suspensia ta ptr ca daca vreodata vrei sa dai masina te vei lovi de aceeasi problema ca si mine: banii investiti nu ii recuperezi la vinderea masinii asa ca mai bine le vinzi separat ;)
Pretul ramane 150 EURO pentru arcuri si telescoape Cosmin 0723820356 |
Quote:
|
Quote:
Telescoapele sunt cu aprox 25% mai tari decat telescoapele care le gasesti in magazin. Deasemenea vreau sa-ti zic ca telescoapele sunt modelul ala de koreea care au tija telescopului mai groasa. Pe fata garda o sa se coboare cu aprox 4 cm adica daca ai jante pe 15" cu cauciuc cu garda de 50 asta inseamna ca vei mai avea loc sa bagi aproape 2 degete intre cauciuc si aripa( exact cat ii trbuie ca sa-i stea marfa) Pe spate se va cobora garda cu 2 cm. Sa ma anunti si pe mine cam cand ar fi ziua in care iei tu salariu |
1 Attachment(s)
Iti pun si o poza ca sa vezi cam cat se lasa masina
|
dragutza masina:)
|
Quote:
|
cei frumos si la dumnezo ii place
|
Moaa chiar sunt super.Vreau si eu .Cat ai dat pe ele ?? Si de unde??
|
Quote:
Arcurile sunt originale FK iar telescoapele sunt prelucrate si intarite la un atelier de specialitate din Craiova. Daca esti interesat pretul este cum am mai spus: 150 euro cosmin 0723820356 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning