Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Initiativa (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/31182-initiativa.html)

DONU' 18-01-07 18:11

Re: Initiativa

Taci Shantzule ca pana atunci poate ai permis, si TNG poate are masina pana atunci si o sa participe si el ;)
Si eu sustin aceasta treaba si sper sa reusim sa facem si noi ceva legal in Ploiesti!

DragosT 18-01-07 21:56

fara suparare dar as prefera ca propunerile si lista cu membrii aproximativ siguri capabili de a participa la cat mai multe evenimente sa vina din partea NSL pl. am inteles ca si MR misca ceva la voi dar de ei nu am dat pe net. astept detalii prin tweety, cu care am discutat si i-am explicat pe larg ce presupune treaba asta si tot cu el voi tine legatura. ganditi-va la posibilitatile voastre de organizare si contati pe tot sprijinul nostru, chiar si financiar sau logistic, mai putin cel uman (vom fi acolo, cel putin doi insi, ca sa sprijinim , dar mai multi nu garantez)si anuntati ptr a putea crea un program de sezon. vorbim de sezon oameni buni iar noi suntem cei care vrem sa-l facem.

mizuno 24-01-07 22:32

locatie: accesu la rafinaria brazi spre poarta 4...2.5 km d drum drept abia asfaltat,incap 4 masini in paralel , in stanga un gard la vreo 4 metrii de drum, in dreapta un canal de irigare... dupa acest canal pot sta spectatorii ;) si dak tot suntem langa rafinarie poate ii luam si ca sponsori "esenta miscarii" si nu cred k or sa se opuna cei de la petrom.

Pitu 24-01-07 22:43

mizuno tu crezi ce postezi? cred ca nu ;)

platon911 24-01-07 22:46

Quote:

Originally Posted by twwety (Post 714066)
mizuno tu crezi ce postezi? cred ca nu ;)

da ce are mey? e prea buna locatia....si tare faza cu reclama...kemam si o televiziune locala..........;)

Pitu 24-01-07 22:51

nu mai vorbiti aiurea , va rog nu stiti multe ,am mai purtat discutia asta ,nu se poate face nimic momentan in ploiesti , asa ca nu mai vb

platon911 24-01-07 23:20

de unde stii u? ai cercetat u toate locatiile posibile ai facut prin sondaj? sti de ce nu se poate ? fiindk nu se vrea,nu e vointa de la primarie si din partea noastra....noi vb aici sa facem sa dregem domne'......da' ia sa ne mobilizam cu totii!!!! putem sa facem asta!!!?!?!?

Vibe 24-01-07 23:28

deocamdata nu ne da nimeni aprobare....s-a mai discutat asta... si eu am auzit s la TV...am si deschis un topic... in care ziceam de chestia asta.

Pitu 24-01-07 23:44

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 714156)
de unde stii u? ai cercetat u toate locatiile posibile ai facut prin sondaj? sti de ce nu se poate ? fiindk nu se vrea,nu e vointa de la primarie si din partea noastra....noi vb aici sa facem sa dregem domne'......da' ia sa ne mobilizam cu totii!!!! putem sa facem asta!!!?!?!?

platon 911, nu stiu cne esti dar te rog lasa ne . daca tu crezi ca poti face ceva pe umerii tai n' ai decat . noi am mai incercat si stim foarte bine cum stau lucrurile . m am saturat de dastia care intra pe forum de o luna si ei le stiu pe toate . aici nu te duci pe fiecare strada si ceri aprobarea unui administrator , e un singur om care poate da voie si nu ai sa vezi u asta cat timp e la conducere .

DONU' 25-01-07 07:15

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 714156)

Stai linistit Platone ca daca nu vrea primaria n-ai sa vezi aprobare...
Cata bunavointza si initiativa ar fi din partea noastra..., degeaba daca nu vrea nenea ala.
Locatii se gasesc o gramada, unele chiar foarte bune, dar ce sa faci cand cei de la putere se gandesc doar cum sa-si mai deschida o afacere sau cum sa-si mai mareasca salariul.

DragosT 25-01-07 09:27

cautati si voi ceva in afara orasului ptr liniute. acolo nu va mai atinge bratul omului negru. pentru restul, orice spatiu, privat mai ales, este bun. bafta!

Skma 25-01-07 11:21

Quote:

Esti invitatul nostru sa cauti ! Sunt ani de zile de cand se incearca asta serios acuma !;)

platon911 25-01-07 13:29

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 714458)
cautati si voi ceva in afara orasului ptr liniute. acolo nu va mai atinge bratul omului negru. pentru restul, orice spatiu, privat mai ales, este bun. bafta!

mergem dreaq la mine la tara,si facem acolo....nu se ia nimeni de noi:lol: .....si apropo,io nu sunt de o luna pe forumu asta si cunosc tot istoricu comunitatii.....;)

Vibe 25-01-07 16:37

inseamna ca ti-a scapat faza asta :)

platon911 25-01-07 17:48

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 715074)
inseamna ca ti-a scapat faza asta :)

da asa e...faza asta kiar mi-a skpt...inainte nu veneam mai deloc la intalniri si de aceea....acu am inceput sa mai vin si eu......;)

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning