![]() |
Re: Intalnire lunara...
mai este mult pana atunci ;) dar oricum..bv pt ambitie..si determinare..
io va sustin din toate pdv... bafta |
:lol: da da , si eu va sustin:) 8)
|
Asta e un lucru bun ... ma bucur ca mai sunt si fete pasionate de tuning ...sa stii ca esti prima pe care o vad pe forum...nu si ultima sper
cu respct....ma inclin:D |
Quote:
|
Quote:
hai k ti-am stricat ziua cu faza asta Deea :P asa e? :))) (ia o masinutza si pune pleoape p ea sa zica baietii k esti pasionata ;) ) oricum pasiunea nu tine de pleoape..asa-i? hai..te-am pupat...si ne vedem diseara ..la ora... la ..cu..si cu.. fara..dar totusi in... facem o.. :lol: da? va salut p restu |
Quote:
ma abtin acum de la comentarii ca nu tine de subiect.. mai vedem noi , who`s your mummy :twisted: |
Quote:
ne vedem diseara... ma duc putin mai incolo sa imi iau o casca si bata cu cuie :D sa vedem care-i mai tare .. :lol: deci topicu oricum e deschis de mine..asa k nu ma intereseaza de offtopicu meu :P bafta |
Quote:
:chick: bine atunci treci diseara pe la mine :bunch: :boogy: ca saa:hug: si sa:bat: si`apoi sa:tetter: cu:suspiciou si cuu:silenced: :lalala: |
Pot sa vin eu?
|
Quote:
Tu di air port! Ar iu shiur? :lol: :lol: salut CRyS, cand mai facem o bila?:rolleyes2 |
Quote:
si..NU... NU poti veni :D te asteptai la raspunsul asta??? bi mai frend.. vrrruuummm vvrrruuummm.... :twisted: ne vedem diseara..si discutam planurile de viitor ... eu am in plan niste trebi...dar.. discutam si vedem cum facem.. numa bine |
Da ce combinatii invartiti acolo mei:lol: ?
|
Quote:
|
Quote:
vezi c cd-uri dai .. k e de nashpa.. auzi? dai cd-uri cu filmuletze celor care erau protagonisti.. nu la tot forumu.. ai grija ok? ;) ms |
Ha...chiar sa nu uit....ti le`as aduce dar nu am writer momentan!
Slip...stai we calm..ca eu abia abia ti`am dat tzie! :lol: ! Sa vina si Jon diseara ca am un cadou pt el....! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning