Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

SirNenea 15-01-07 01:08

Re: Intalnire Pasionati Dacia

ideea era alta
mitingurile astea sunt facute ca sa ne cunoastem mai bine sa vb ce am mai facut la masinuta si chestii de genu
si ce isi doresc organizatorii e sa nu incepeteti sa dati drumu la muzica la refuz sau sa incepeti sa va turati motoarele sau frane de mana si chestii de genu
doar sa vb sa bem un suc sau apa plata si chestii de genu
p.s. o pasarica zice ca e posibil sa imi fac si eu prezenta dar nu se stie sigur

Un bou de vanzare 15-01-07 11:46

:lol: si ce o sa faceti frate acolo o sa cantati in cor imnul dacia????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ajutati de fanfara militara desigur:lol: :lol: ......

SirNenea 15-01-07 11:50

vino si o sa vezi ce o sa se faca
si poate asa cunoastem si noi boul asta de vanzare

mikkai 15-01-07 12:10

Poate ai tu vreo masina smechera cu care sa ne distrezi p-acolo.Ia impresioneaza-ma

Un bou de vanzare 15-01-07 12:16

nu posed Dacia, am condus doar la scoala de soferi acest mizer device de locomotie,care se vrea masina, dar cu siguranta imi voi face aparitia...;) :twisted:

va pup.

mikkai 15-01-07 12:29

eu nu ma refeream la dacia cand ti-am zis de masina.Sunt foarte curios cu ce ne vei scoate ochii.

B 89 WRC 15-01-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699110)
nu posed Dacia, am condus doar la scoala de soferi acest mizer device de locomotie,care se vrea masina, dar cu siguranta imi voi face aparitia...;) :twisted:

va pup.

daca nu ai dacie inseamna ca ai trait degeaba

B 89 WRC 15-01-07 14:35

apropo ce ai la avatar 1,7 dti motorul ala de isuzu deghizat in astra

B-69-TAU 15-01-07 16:20

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 698796)
si ce isi doresc organizatorii e sa nu incepeteti sa dati drumu la muzica la refuz

cred ca eu fac exceptie de la regula nu?:lol::lol::lol: promit sa dau decat la jumate...ok?:oops:

AAlpine1 15-01-07 16:34

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 698728)
ba da dar astea lunare sunt mai speciale... vine toata lumea... pana si garcea :lol::lol:

cu berlina de politie preparata pt mers economic ?

Un bou de vanzare 15-01-07 17:30

hello Dacia lovers, va voi raspunde pe rand la intrebarile voastre:

1.pt mikkai: am un Bmw seria 3,model mai vechi
2.pt WRC:pot spune k am trait degeaba dak nu am iubit, pt k nu am condus un device rudimentar cu roti nu pot afirma inutilitatea existentei mele efemere pe acest pamant....
3.tot pt WRC: aceea nu e masina mea ,ci a prietenei mele, intr-adevar nici in epoca contemporana nu poti incadra opelul, totusi nu a ramas in neanderthal k dacia:twisted:

va pup

mikkai 15-01-07 17:57

Imi pare rau ca m-am lasat influentat de vorbele tale care nu au sens aici.Nu am nevoie sa ma cert cu tine sau sa ma supar la afirmatiile tale.Te salut

NightDevil 15-01-07 18:06

mult OFFTopic din partea " Un bou de vanzare "

B-69-TAU 15-01-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699474)
hello Dacia lovers, va voi raspunde pe rand la intrebarile voastre:

1.pt mikkai: am un Bmw seria 3,model mai vechi
2.pt WRC:pot spune k am trait degeaba dak nu am iubit, pt k nu am condus un device rudimentar cu roti nu pot afirma inutilitatea existentei mele efemere pe acest pamant....
3.tot pt WRC: aceea nu e masina mea ,ci a prietenei mele, intr-adevar nici in epoca contemporana nu poti incadra opelul, totusi nu a ramas in neanderthal k dacia:twisted:

va pup

daca nu suporti conceptul de dacie de ce tot postezi la intanlirea asta de "pasionati dacia"???
nu vad rostul... cauti cumva un avertizment? ha?...

caphonne 15-01-07 20:25

:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 un bou de vanzare....esti chiar... nu mai spun ca tocesc degeaba tastele si se spune ca nu e bine sa te pui cu ..... ca are mintea odihnita
hai pa ne vedem pe strazi:2gun:

All times are GMT +2. The time now is 04:06.

- Copyright 2026 4Tuning