![]() |
Pe DC++ n-am gasit Live for Speed ... sincer nici n-am auzit de el ... cum facem sa-l am si eu ? :D
|
6 Attachment(s)
Mah eu n-am decat un demo, in care ai 3 masini, dar pe ultima tre' sa o castigi prin puncte, n-o poti folosi din prima. Nici eu n-am gasit tot jocul, dar poti lua demo-ul de la www.liveforspeed.com
Destul de marpha, grafica mi se pare buna, faci niste cercuri si 8-uri misto, dar pe mine m-au deranjat niste chestii: cu camera in masina, indicatiile ceasurilor de bord se vedeau invers, parca te-ai uita in oglinda, tot cu camera in masina, cand tragi de volan stanga sau dreapta se inclina masina (sau imaginea) destul de deranjant si daca imiti un slalom te ia cu ameteli si chestia cea mai importanta, cand tragi frana de mana si virezi stanga (de exemlu, se poate si dreapta, se intampla aceeasi chestie), fundul masinii fuge spre dreapta (normal), DAR INDIFERANT DE CE FACI CU VOLANUL, EL VIREAZA SINGUR DREAPTA INCERCAND SA ELIMINE DERAPAJUL. Te dai pana la urma de fund, nu-i greu, masina e destul de puternica, dar chestia asta cu volanul pe mine ma enerveaza. Parerea mea. |
6 Attachment(s)
Am uitat sa ma inregistrez, ce cascat.... :->
Uite si alte poze, acum m-am uitat si eu pe site, cica ar fi o versiune full (142Mb), dar nu stiu ce sa zic. Nu pot s-o iau acum sa vad ce e. Nici de aia de acasa nu mai tin minte cat are. Daca ai tzeava, ia-l, n-o sa-ti para rau. |
NFS5 Porsche
3 Attachment(s)
Niste poze cool
|
NFS5 Porsche
3 Attachment(s)
poze...
|
NFS5 Porsche
1 Attachment(s)
poze si salvarea replay-ului pt. cine vrea sa vada mai bine
:) :( se pare ca nu pot face upload la replay, cica extensiile.rpl nu-s permise |
NFS5 Porsche
3 Attachment(s)
Si inca ceva...
|
NFS5 Porsche
3 Attachment(s)
Ultimele poze pe ziua de azi, am si replay-urile salvate, dar nu pot face upload :((
|
Re: NFS5 Porsche
Fratzilor..nu va suparati dar cum faceti modificari la masini in jocuri gen NFS 6.din joc sau exista un program special...ajutati-ma si pe mine pls.
|
La NFS6 e cate un fisier, \"car.ini\" in directorul \"cars\", la fiecare masina. Il deschizi si scrii in el cu Notepad, dar inainte de vreo modificare iti sugerez sa-ti salvezi directorul original, poate faci vreo greseala ceva, si s-o poti lua de la capat.
Apoi vezi si tu ce-i pe acolo. Prima modificare pe care o poti face e sa reduci greutatea masinii. \"car weight\", parca. Mai poti sa iei fisierul \"car.ini\" sa zicem de la McLaren F1 Lm sa sa-l copiezi peste cel al lui Lotus Elise, vei avea un super bolid....V12, peste 600Hp. Bafta! |
Mersi mult....de sfat..chiar nu stiam despre asha ceva.A...si de unde pot face rost de jocul live 4 speed...ala la care a pus mihutz_b poze??
|
A...si nu vreau demo-ul....ca imi ia pe putzin vreo 2 ani sa il downloadez :lol: :lol: :lol: :lol:
|
L-am luat si eu de pe site .. in varianta demo. E marfa jocul, am jucat online in disperare in ultimele 2 zile :D.
|
Tre' sa platesti daca vrei varianta full, de fapt in demo-ul ala de 142 mb e tot jocul, dar daca nu poti demonstra ca l-ai platit, nu poti juca decat demo.....
Io aici am trafic limitat, altfel ti-l dadeam pe dc++, mergea mai repede, dar daca vrei neaparat si nu gasesti alta solutie, rog un prieten sa-l ia si sa ti-l dea el pe dc++ Numai sa nu intri pe net prin modem, ca atunci e chiar nasol....De intalnit e mai greu, la curse vin pe jos, n-am masina, e greu sa ne recunoastem. Mai gandeste-te la solutii si vorbim.... |
mihutz_b...poate ne intalnim.....cine stie...auzi...tu cam ce ai modificat la bmw-ul ala al tau (m5)?????eu i-am redus greutatea...am mai umblat pe acolo dar...nu prinde f mult...prinde mult in a-ntaia si a doua..dar dupa aia se blocheaza in treapta a 3-a pe la 300 km/h.De exemplu la rmp cat sa ii pun?si la redline?Cam atat....a si culoarea cum o schimb????
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning