![]() |
da solenza asta portocalie imi place cum arata
|
Aia portocalie e belea ...........e facuta misto :shock: :shock:
|
aia portocalie e cea mai criminala
|
aia portocalie arata chiar bine si body kitul e super :wink:
|
Arata intradevar bine...mare pacat ca a cam stricato cu jantele...
Si mai e o treaba ....la cate SLZ tunate am vazut nici macar una nu are suspensii sport...ar arata muuult mai bine asa. Si chiar dak nu se gasesc special pt ea...sunt sigur ca se potrivesc de pe alte masini. |
e poate urmeaza sa le puna cat de curand face si omu ce poate dupa posibilitati
|
Frumoase\"majini\" :D eu zic ca arata m-ai bene ca Loganu si au si motor m-ai bun pe langa \"dulapul\"\"frigiderul\" de Logan Extraordinara majina realizata de \"roman\"=francez MARPFA
|
Cand ajungeti la 140-150 de cai sa ma anuntati si pe mine. :twisted:
|
culoare la solenza aia portocalie e marfa .. e special .. am observat acum mai nou k majoritatea mahinilor sunt portocalii ... sau albastru deschis ... heheh ... oricum e frumoasa .. pacat de vopsea ... sa nu i`o strice careva .... in rest e super marfa :)) ..
sub priza aia d capota are ceva interesant sau tot 1.4 ? |
2 Attachment(s)
am gasit pozele pe un site.. ce ziceti ? :wink:
|
hmmm si pe ce site ai gasit pozele ??? .... (de parca nu se vede 4tuning in stanga;)) on topic super tari jantele.
|
Re: Dacia Solenza TUNING
mmm... nu-i rea nici asta albastra.. dar tot aia portocalie e cea mai reusita ! bv...
|
Solenza aia portocalie e criminala... iar aia albastra si ea destul de buna la aspect ;) .. respekt
|
eu pe cea albastra am avut ocazia sa o admir si este foarte frumos lucrata(mai ales in portbagaj )
|
5 Attachment(s)
another solenza ...
cip,filtru, evacuare ... sunet se vede din poze... cea mai tare solenza dupa parerea mea ... felicitari proprietarului :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning