![]() |
Re: e 36 coupe Sonderlack :x
Quote:
|
Salut, ti-au scris baietii dar m-am gandit ca ceva info nu ar strica sa adaug, ce ai tu in poza e un motor m50, 2.3-ul cum il numesc unii sunt de 2 tipuri m52b25 care sta pe e36 si m52b25tu cel de pe e46, are la fel 170hp dar e cu Double Vanos, trage foarte bine la turatii joase, in oras asa motor cat nu l-as fi fortat de tare nu a sarit consumul mai sus de 13 litri. Bafta cu masinuta in continuare!
|
Quote:
Ms. Frumos ... Nu prea ma pricep asa bn la partea mecanica ,orcum ms. De informatiii... :rolleyes2 |
frumoasa masina ,mai ales culoarea...felicitari:D
|
cu totii invatam ;)
|
|
3 Attachment(s)
Azi de ziua noastra (a barbatului) me.am facut un cadou :evil::evil::evil: o sa atasez vroo 2 poze :oops: ...
|
1 Attachment(s)
Daca tot se poarta zkw eu dc sa nu imi iau 8) ... Deci am de munca :shock: pnt 1 sapt ... As vrea sa stiu daca ati facut vroo modificare la ele !!! inafara de curatarea lor ...
|
1 Attachment(s)
Pentru o schimbare de look si vizibilitate, poti scoate intermediara de pe scurta, umplerea spatiului dintre lupa si corp cu upgrade-ul din poza .
Succese ! |
Quote:
|
Quote:
|
hai sa iti dau un sfat legat de motorul 1.6....eu am un coupe din 95 pe care am avut astfel de motor...1.6 adica...deci cred ca sunt cel mai in masura sa iti zic ce si cum...nu vrei sa stii cat consuma motorul de 1.6...si cu vechime pe deasupra...cam cat unul de 1.8is...si diferenta e enorma... NUMAI SI NUMAI daca gasesti motor de 1.6 de pe e36 compact recomand sa iti iei..adica cele de 1.9L...si an bun...ma refer aici 98-99.... defapt din 98 au inceput sa se faca astea :D..NUMAI SI NUMAI ASA motor 1.6i...daca nu, te sfatuiesc 1.8i 116 cai...eu asa ceva am pe masina, de pe un cabrio din 04.99, motor luat de la userul de aici, bebe no1...FANTASTIC motor...daca vrei repet...FANTASTIC!!!!! in oras scot consum de 11L...mers normal...si afara undeva pe la 6-7 daca nu sar de 100..daca sar, si de obicei ma duc cam pana la 130, consuma 9-9.5 .... daca vrei sa iei 1.8is, te sfatuiesc sa iei tot varianta de pe compact si aici an peste 95...pentru ca la noi, gasesti compacturi de an mai bun decat coupeuri sau sedanuri..si mai putin alergate daca ai inteles pana aici unde vreau sa bat cu compactul, sau cu touringul de exemplu...pentru ca de obicei astea nu-s masini de alergat, de facut liniute sau cercuri...repet, DE OBICEI nu intotdeauna :)...am eu cunostinta cu motor 1.8ti, adica is=ul, care il vinde. motorul e exceptional din toate punctele de vedere...e pe masina se poate testa.
ai mare mare grija ce motor pui pe masina daca vine vorba de motor mic...1.6 sau 1.8..te rog ai mare mare grija ca motoare mici nu ai sa le gasesti niciodata in mintile lor...din cauza puterii mici si a performantei care li se solicita dar nu are de unde s-o dea...adica FORJATE la maxim..ca deh e vorba de 1.6 sau 1.8 pana la urma...incearca sa iei motor de pe masina functionala...sa il turezi tu cu piciorusul tau...sa il auzi tu cu urechiusa ta...si de ce nu sa il plimbi tu cu manutele tale :)) BAFTA si daca vrei mai multe idei, contacteaza-ma....dar in final, inca o data iti spun...gandeste-te la 1.8 sau 1.8ti-is, si sa fie foarte foarte ok si de an buun..conteaza foarte mult...daca nimeresti un 1.6 praf....iti blestemi zilele....asa cum am facut eu. |
Quote:
Da in mare parte stiu cum sta treaba cu motoarele astea !! am avut si eu 1,6 si nu imi consuma asa mult dar mie in principiu imi trebuie sa pun un motor 1,6 M43 deoarece masina vreau sa o trec pe numele meu ,,, Dupa o sa pun inapoi motorul de 2,3 care il am momentan pe masina inca nu sunt hotarat !!! orcum ms pnt atentionare !!! :rolleyes2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Zimi si mie cine are un motor de vanzare si zice ca e obosit sau rupt in gura !!!! pff rar intalnesti oameni sa iti dea o grantie chiar si dupa ce il montezi pe masina ..odata ce lai luat pai luat ramane doar nu o sa te duci cu el inapoi vezi ca nu merge x,y la motor !!! In fine am gasit un motor la emu si sapt asta poate reuseste sa il puna sus !!! Intre timp eu me.am facut de lucru ,o sa pun niste poze 8) Prima vroiam sa construiesc eu din tabla cercul ala care mi la aratat mai sus dar nu prea am reusit , pana la urma am vopsit suportul care tine lupa !!! :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning