![]() |
Re: BMW E36 Coupe 4,4 V8 Turbo - Audio Class Drift Team
Pedalele sunt deja montate, numai ca nu am mai avut cu ce face poze. Pedalele sunt cu frana si acceleratia pe partea dreapta a tunelului , respectiv ambreiajul pe partea stanga, pozitia este foarte comoda, mai trebuie finalizat traseul de frana, si cablul de acceleratie. Astai am terminat si timoneria de realizat.....mai e putin si iese PISI, la agatat (spoilere in balustrade) :)
|
Sunteti de belea frate
cum zice cineva "cum puneti pedalele?" voi "sunt montate" sau "o sa fie greu cu electrica/electronica" voi "este gata, mai trebuie reglata" Acum e gata si timoneria, ati urcat si noul motor.. cred ca e cea mai eficienta echipa de pe la noi, daca o fi echipa ca nu stiu..tare mi-e ca a dezvoltat Catalin personalitate multipla si e chiar el echipa. Bafta, felicitari. |
Quote:
|
Quote:
Astept pozele alea si un filmulet. Mor de nerabdare:D |
5 Attachment(s)
Poze....motor montat , pedalele si timoneria sunt gata...mai trebuie definitivate traseele de frana , si cablul de acceleratie. Inca putin, si iese la setari....sper ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa putem iesi la setari.
|
:shock:wow ... Felicitari pentru proiect! Imi place de voi maxim,tot timpul discreti pe treaba voastra acolo si de o data BUM ,aruncati cate o bomba din asta de lasa lumea speachless :D .Imi pare rau pentru bestie(4.4)chiar eram curios sa-l vad in action!:D
Eu unu de abia astept sa vad proiectul terminat si sa va vad pe amandoi anul asta in campionat ocupand pozitii frumoase! Meritati tot respectul din lume pentru munca si pasiunea pe care o depuneti! RESPECT! ps . SPOR LA MUNCA!! :D |
Multumim pt. aprecieri....si sper ca odata cu venirea primaverii, cel putin calendaristic, sa avem parte toti de lucruri mai bune.
|
ma asteptam ca spatele sa fie mai lat...
|
14 Attachment(s)
Mai multe poze
|
Vorba putina ,progrese mari.Scoati orasul din anonimat cu proiectele voastre!!
|
1 Attachment(s)
O parte din sponsorizarea reprezentantului MOTUL pe judetul Neamt - CMS GRUP AUTO SRL - Piatra Neamt !!! Multumiri pentru sprijinul acordat!
|
4 Attachment(s)
|
simplu si eficient rezervorul ala , mai e putin si trebuie sa fie gata masina , spor la treaba si sa o vedem pe circuit cat mai repede.
|
Mama ce de suduri /tevi/fire etc..
Sper sa aveti parte de aceasta masina ! Sunt super nerabdator sa-l cunosc pe pilot :lol: si sa vad masina pe circuit :lol: . Ne vedem la Iasi baieti ! MULT SPOR ! |
Foarte multa fabricatie de componente pentru acest proiect, ceva complex si unicat pentru tara noastra. RESPECT baieti!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning