![]() |
Re: conversie volanta VA ROG AJUTOR !!!
Daca tot te duci la strungar s-o planezi si s-o usurezi, de ce nu-i montezi coroana de pe volanta cu masa dubla pe care o ai deja si scapi de problemele legate de modificari la electromotor.
Eu am incercat ambele variante, am avut si volanta de M20 cu coroana de M50 si acum am volanta de M20 cu electromotor de M20 nemodificat. Din punct de vedere al rulmentului, daca o sa cauti in programele de piese (ex: realoem .com), rulmentul are acelasi cod si pt. cel folosit la motoare M20 si pt. cel folosit la motoare M50. Eu l-am folosit pe cel care a venit cu kit-ul de ambreiaj si a functionat foarte bine. |
Quote:
|
Quote:
pt ce vrei tu sa faci vorbesti cu Comisaru....si-a facut si el la masina , e si din oras de la noi, e si super baiat....... |
Quote:
|
Salut,
Cum s-a finalizat operatia? Daca ai reusit sa montezi volanta, ne poti spune si noua secretul? Am auzit pana acum cinci oameni cu cinci variante. |
[QUOTE=turbo600;5087162]Salut,
Cum s-a finalizat operatia? Daca ai reusit sa montezi volanta, ne poti spune si noua secretul? Am auzit pana acum cinci oameni cu cinci variante.[/QUOTE de mult ... volanta de urs , usurata ( 5,3 kg a ajuns a mea ) , cu coroana de la volanta de m50 ( am pastrat electromotorul de m50 ) . Merge fara probleme . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning