Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Opel Corsa OPC (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/30246-opel-corsa-opc.html)

DaViD TL 05-01-07 18:15

Re: Opel Corsa OPC

e tare de tot masina,motorul dotat bine ,designul imi place fff mult,interior stilat ,ce mai trebe ???

Zyx 06-01-07 16:27

Masinutza foarte tare!!! Arata bine, o sa fie extraordinar de rapida, iar cu ceva modificari o sa fie cu totul alta masina! O sa fie graavaa! Pretul, insa, cred ca o sa fie ceva in jurul valorii Ibizei CupraR (20k CIP!!!) Vedem noi, pana la urma...

frozen.angel 07-01-07 01:15

la banutzi astia parca merita mai mul un volva c30 t5... orcum foarte tare corsa asta :P

bogdan_3.25ix 07-01-07 04:25

Super marfa masina !!! jante de 18 pe corsa !!!

sebaaa 07-01-07 05:22

eu am facut comparatia cu golf gt TSI 1.4 doar din punct de vedere al motorasului, si fiindca nu eram sigur exact daca au pus motorul acelas si pe polo, respectiv pe polo gt.
si pretul de 23 mii ..tot eu l-am zis.. n-are cum sa fie mai scumpa decat astra opc, cum e si logic, si am zis 23 de mii deoarece si pe acolo se invarte golf 5 gt (se apropie de 24, dar in fine..am zis se invarte, nu sta:P) ..
oricum..o sa fie un duel interesant pe piata auto..mai ales pe segmentul asta..
deh..daca toyota nu aduce corolla 1.8 T ..ce sa le faci.. (exista corolla 1.8 T , 192 cai - motorul existent pe celica) si era 20 mii DDP ultima oara knd am vazut masina intr-un catalog;)
revenind la corsa..come on' :d ..hai in romania;)

Zyx 07-01-07 19:18

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 688166)
eu am facut comparatia cu golf gt TSI 1.4 doar din punct de vedere al motorasului, si fiindca nu eram sigur exact daca au pus motorul acelas si pe polo, respectiv pe polo gt.
si pretul de 23 mii ..tot eu l-am zis.. n-are cum sa fie mai scumpa decat astra opc, cum e si logic, si am zis 23 de mii deoarece si pe acolo se invarte golf 5 gt (se apropie de 24, dar in fine..am zis se invarte, nu sta:P) ..
oricum..o sa fie un duel interesant pe piata auto..mai ales pe segmentul asta..
deh..daca toyota nu aduce corolla 1.8 T ..ce sa le faci.. (exista corolla 1.8 T , 192 cai - motorul existent pe celica) si era 20 mii DDP ultima oara knd am vazut masina intr-un catalog;)
revenind la corsa..come on' :d ..hai in romania;)

Ce legatura are Opel Corsa OPC cu Golf GT?! Polo GT?! A aparut asa ceva?! Cel mai ieftin Golf GT este undeva putin peste 20k! Toyota Corolla TS vs. Opel Corsa OPC?! Iar, ce legatura au una cu alta?! Si, s-a vandut din cate stiu... Iar pretul DDP era mult peste 20k!!! Si, 1.8T, T de la turbo?!

sebaaa 07-01-07 21:15

legatura..sau comparatia mea era dpdv al pretului ..nu ma lua k e peste 20 mii ..e 23-24 mii ..cum am zis mai sus..crede-ma, m-am uitat pe site la ei si asa era
pai nu a aparut polo gt , dar daca ar fi aparut , acesta ar fi trebuit sa fie concurentul direct al corsei opc.si daca ar aparea acum, ar avea o concurenta solida pe segmentul acesta.
cat despre corolla T , s-a vandut,dar nu in mod exceptional (vreau sa zic nu asa de multe ) si nu le mai aduc in romania, toyo motor cel putin nu le mai aduce, si parca si toyota romania a renuntat la importul modelului respectiv
da , T vine de la Turbo. si ar fi fost o concurenta in aceeasi categorie de pret.
nu era cu mult peste 20k , cu mult peste ma refer sa nu fi fost 25 k sau ceva de genu.. pana in 24k era..asa stiu eu

RoSonic 07-01-07 21:51

Care-i treaba cu presupusul Polo GT? Exista Polo GTI, care e varful gamei Polo asa cum OPC e varful gamei Corsa...

Zyx 07-01-07 23:15

Da, scuza-ma am gresit in legatura cu pretul Corollei... era in jurul valorii de 22k DDP - incredibil de ieftina (dat fiind taxele si faptul ca Celica era 35k!!! DDP). De GT am spus ca este putin peste 20k, cel mai ieftin este 20500 DDP, iar cel mai scump... ajunge si la 33k CIP!!! Deci, vroiam sa spun ca daca vrei motoul ala iti trebuie putin peste 20k. Dar nu are nici o legatura, mai ales ca si clasa cu Corsa... ma rog, poate o sa apara in vreo comparatie...
Iar motorul ala care a fost pe Corolla si pe Celica... este cam atmosferic... Daca mai spuneai ca masinile astea 2 sunt si 4x4... =))

bizkuite 08-01-07 16:20

buburuza cu steroizi... ;)

AK-ZER 10-01-07 11:13

arata ft bine... chiar dk e cam mare pt clasa mica.. shi probabil e ft rea in curbe.. k toate opc-urile..

sebaaa 10-01-07 11:42

mah zix..nu e atmosferic.. ala de 1.8 de 192 de cai nu e atmosferic..n-are cum..
am citit in mai multe cataloage de ale lor k e turbo..
erau chiar tari daca scoteau dintr-un motor de 1.8 aspirat 192 de cai, fara consumuri aberante..

Zyx 10-01-07 23:56

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 692059)
mah zix..nu e atmosferic.. ala de 1.8 de 192 de cai nu e atmosferic..n-are cum..
am citit in mai multe cataloage de ale lor k e turbo..
erau chiar tari daca scoteau dintr-un motor de 1.8 aspirat 192 de cai, fara consumuri aberante..

mai sebaaa... e atmosferic! mai intereseaza-te (mai bine!)!!! e ceva gen v-tec, dar se numeste vvti...

Morro 15-01-07 16:51

auoleu bai frate .... sunt offtopic ... sunt cum vreti voi ... dar baiatul ala sebaa e mult prea pe langa ... da-o-ncolo de treaba mai multe aberatii pe aceiasi pagina de la acelasi om nu am mai citit vreodata

frozen.angel 15-01-07 20:59

Sincer , eu cred ca chiar merita mashinutza asta :) , si daca o sa aiba un pretz rezonabil ... cre` ca o sa ma bag la una :) ca si asa am tot strans bani , si ma gandeam la un colt czt , dar asta arata mai bine , si are performantze mult mai bune :) si golf si polo , sunt prea multe pe strazile bucurestiului` :)

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning