![]() |
Re: Machete in lucru - Schumy
Quote:
|
5 Attachment(s)
Hai sa bagam si aici 2 poze poate poate mai starnim ceva interes.
|
cea rosie a iesit chiar bine... dar defectul de turnare de pe aripa dreapta l-ai remediat?
|
Nu si nici nu mi-se pare un defect atat de important si deranjant cat sa merite sa-l bag in seama .Momentan ma gandesc daca in zona aia unde e defectul o sa vina un spoiler periculos sau las bara neagra si cu partea de sub bara tot neagra sa nu mai tiganesc eu cele 4 mici aerisiri!
|
Bravo domn profesor..au iesit super,imi place cel alb..imi aminteste de un fost oltict pe care l-a avut cineva din familie :)
|
Quote:
daca pui un spoiler defectul ala se pierde ...de fapt se cam pierde ele si asa prin grosimea vopselei dar la cel alb unde a disparut scaunul pasagerului ?? si ca idee pentru interior si, ca o critica poate ca era mai bine sa fi lasat neagra tabla cu gaurile pentru dezaburirea parbrizului ... da mai bine ... + ca la versiunea 1/1 are mai multe motive sa fie neagra cum a scos-o fabrica |
Quote:
|
o sa iti arat ca se poate ... la modul cum ai facut interiorul mi se pare mie sau ai folosit spray ??? si grila aia mergea izolata ... poti incerca la urmatoarea macheta :) ... oricum toate chestiile astea iau destul de mult timp si tu ai venit cu macheta gata facuta in timp record ... felicitari ... sincer chiar a iesit super bine pentru viteza de lucru cu care a fost facuta
|
8 Attachment(s)
Oltcit-ul rosu de curse aproape gata dar mai lipsesc decalurile.
|
Alta viata pe rosu...
|
1 Attachment(s)
daca avea bara de trs semana cu singurul oltcit care mai activeaza in campionatul national de raliu ... :)
sa vand din casa cate ceva ... vezi chederele la geamuri se fac frumos cu un marker permanent (cele laterale spate pe geam...parbrizul si luneta pe caroserie) tot asa si anumite elemente exterioare ... elementul de pe hayon si cel de la acoperis ... ps uite o poza cu masina care inca mai alearga |
Quote:
|
Am nevoie de sfaturi pentru decaluri , cine ma poate ajuta cu redimensionarea lor si cine-mi poate spune unde gasesc exact cutter-ploter si sa le scot pe o coala transparent autocolanta?????
Referitor la marker pe la geamuri trebuie sa recunosc ca nu prea sunt adeptul din 2 motive - cu timpul markerul dispare daca stergi macheta si mie personal nu-mi ies zonele bine si atunci prefer sa nu le fac. |
Intra bre pe mess sa iti fac niste decaluri cum iti place tie, racing :lol:
|
1 Attachment(s)
poza seara
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning