Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Schumy (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/301385-machete-lucru-schumy.html)

Schumi1 15-02-12 17:51

Re: Machete in lucru - Schumy

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4882501)
Salut. Superb realizate toate machetele tale. As dori sa te intreb daca tu Daciile le-ai luat pe toate odata sau una cate una si daca le-ai gasit asa, nu ai putea sa-mi faci si mie rost de 2 bucati ca am facut marea greseala sa nu iau decat una cand a fost vremea lor. Rollcage-urile, din ce material sunt facute. Numai bine si spor la treaba, ca faci ceva superb!

Salut , initial ma inceput in martie parca sau aprilie sa iau primul numar de test cu mari eforturi apoi cand a aparut revista si aici in bucuresti spre toamna parca am cumparat doar 3 dacii din care 2 au fost transformate .Restul de dacii pe care le vezi sunt o parte cumparate de pe net cu mult peste pretul lor normal sau ale viitorilor proprietari.Rollbarurile sunt din sarma de instalatie electrica de cupru.

Schumi1 16-02-12 21:02

5 Attachment(s)
Hai sa bagam si aici 2 poze poate poate mai starnim ceva interes.

lancer 16-02-12 22:22

cea rosie a iesit chiar bine... dar defectul de turnare de pe aripa dreapta l-ai remediat?

Schumi1 16-02-12 22:44

Nu si nici nu mi-se pare un defect atat de important si deranjant cat sa merite sa-l bag in seama .Momentan ma gandesc daca in zona aia unde e defectul o sa vina un spoiler periculos sau las bara neagra si cu partea de sub bara tot neagra sa nu mai tiganesc eu cele 4 mici aerisiri!

cata_golf 17-02-12 21:24

Bravo domn profesor..au iesit super,imi place cel alb..imi aminteste de un fost oltict pe care l-a avut cineva din familie :)

lancer 17-02-12 23:16

Quote:

Originally Posted by Schumi1 (Post 4884529)
Nu si nici nu mi-se pare un defect atat de important si deranjant cat sa merite sa-l bag in seama .Momentan ma gandesc daca in zona aia unde e defectul o sa vina un spoiler periculos sau las bara neagra si cu partea de sub bara tot neagra sa nu mai tiganesc eu cele 4 mici aerisiri!

cle 4 mici aerisiri 2 in laterala numarului si 2 sub numar (cele mari)... la versiune 1/1 erau de fapt vopsite in culoarea masinii pentru ca se vopsea elementul cu totul ... cele 2 pucte negre de la extremitatile elementului erau negre intr-adevar pentru ca sunt de plastic si erau prevazute ca suporti pentru proiectoare suplimentare

daca pui un spoiler defectul ala se pierde ...de fapt se cam pierde ele si asa prin grosimea vopselei

dar la cel alb unde a disparut scaunul pasagerului ?? si ca idee pentru interior si, ca o critica poate ca era mai bine sa fi lasat neagra tabla cu gaurile pentru dezaburirea parbrizului ... da mai bine ... + ca la versiunea 1/1 are mai multe motive sa fie neagra cum a scos-o fabrica

Schumi1 18-02-12 12:31

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4886186)
cle 4 mici aerisiri 2 in laterala numarului si 2 sub numar (cele mari)... la versiune 1/1 erau de fapt vopsite in culoarea masinii pentru ca se vopsea elementul cu totul ... cele 2 pucte negre de la extremitatile elementului erau negre intr-adevar pentru ca sunt de plastic si erau prevazute ca suporti pentru proiectoare suplimentare

daca pui un spoiler defectul ala se pierde ...de fapt se cam pierde ele si asa prin grosimea vopselei

dar la cel alb unde a disparut scaunul pasagerului ?? si ca idee pentru interior si, ca o critica poate ca era mai bine sa fi lasat neagra tabla cu gaurile pentru dezaburirea parbrizului ... da mai bine ... + ca la versiunea 1/1 are mai multe motive sa fie neagra cum a scos-o fabrica

Grila de la aerisire nu pot s-o fac neagra ca nu sunt fabrica de machete , asta e dezavantajul machetelor facute acasa ca multe detalii nu se mai pot face.

lancer 18-02-12 13:56

o sa iti arat ca se poate ... la modul cum ai facut interiorul mi se pare mie sau ai folosit spray ??? si grila aia mergea izolata ... poti incerca la urmatoarea macheta :) ... oricum toate chestiile astea iau destul de mult timp si tu ai venit cu macheta gata facuta in timp record ... felicitari ... sincer chiar a iesit super bine pentru viteza de lucru cu care a fost facuta

Schumi1 23-02-12 19:39

8 Attachment(s)
Oltcit-ul rosu de curse aproape gata dar mai lipsesc decalurile.

2010 23-02-12 19:51

Alta viata pe rosu...

lancer 23-02-12 21:02

1 Attachment(s)
daca avea bara de trs semana cu singurul oltcit care mai activeaza in campionatul national de raliu ... :)

sa vand din casa cate ceva ... vezi chederele la geamuri se fac frumos cu un marker permanent (cele laterale spate pe geam...parbrizul si luneta pe caroserie) tot asa si anumite elemente exterioare ... elementul de pe hayon si cel de la acoperis ...

ps uite o poza cu masina care inca mai alearga

dog99 24-02-12 17:18

Quote:

Originally Posted by Schumi1 (Post 4895437)
Oltcit-ul rosu de curse aproape gata dar mai lipsesc decalurile.

criminal:shock:

Schumi1 24-02-12 20:10

Am nevoie de sfaturi pentru decaluri , cine ma poate ajuta cu redimensionarea lor si cine-mi poate spune unde gasesc exact cutter-ploter si sa le scot pe o coala transparent autocolanta?????
Referitor la marker pe la geamuri trebuie sa recunosc ca nu prea sunt adeptul din 2 motive - cu timpul markerul dispare daca stergi macheta si mie personal nu-mi ies zonele bine si atunci prefer sa nu le fac.

timitza09 24-02-12 20:48

Intra bre pe mess sa iti fac niste decaluri cum iti place tie, racing :lol:

Schumi1 26-02-12 18:41

1 Attachment(s)
poza seara

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning