Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   post cu tzepari de pe forumuri (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/30081-post-tzepari-forumuri.html)

Bigu 01-01-07 20:21

Re: post cu tzepari de pe forumuri

Quote:

Originally Posted by BMW70ANGELAYES (Post 681566)
la 70 rms ar trebui sa se sparga luneta !
cum de ai ajuns tu la concluzia ca daca are 2 sig de 20 a scote 70 rms?
am sa pun sigurante de 50 amperi......cam cat o sa scoata rms ?

luneta nu se sparge ci sare, se dezlipeste etc, in orice caz nu se sparge
2 sig de 30 pe un amplif pioneer pe 2 canale scot 175 wrms si 250 muzcali(pe canal) , deci mai mult de 100 nem dom`ne, daca pui sigurante de 50 poti spune ca ai avut amplificator(daca este vorba despre acel goldy)

BMW70ANGELAYES 01-01-07 20:27

se pare ca esti si tu un mic afacerist .......din moment ce nu suporti concurenta........eu nu am stat sa caut ce vinzi si sa gasesc nod in papura asa cum faci tu,deci te rog frumos nu mai posta aiurea ca e goldy ca nu e pioneer ca e firma ca nu firma DE CE ASA ESTE IN RO? sa moara capra veciunului?
ai idee cam ce inseamna teapa sau esti la inceput si nu ai luat nici o teapa ? bafta

nt98adu 01-01-07 20:31

Ce aveti, oameni buni? Este o regula: Nu-ti place, nu cumperi chiar daca faci 300 km pt. a vedea piesele sau sculele respective!

E chiar asa de greu? S-au aprins discutiile pe aici si nu are rost sa ne certam!

Bigu 01-01-07 20:37

nu ma cunosti bre ! nod in papura nu fac, mic afacerist nici atat, tu nu reprezinti nici macar o virgula pt mine. bafta la vanzari! o sa ai nevoie...apropo, vad ca te-ai cam atacat =))
nu am zis ca dai numa tzepe, am facut strict referire la amplif si woofer. asta e ultimul mesaj care il adresez catre monitoru tau. hai pa

la inceput nu sunt, eu am vandut de la cabluri la autoturisme si intotdeauna am cerut pretul corect si am fost cinstit pt ca nu-mi place sa ma tziganesc.
si tepe nu am luat pt ca am stiut sa ma orientez! get it?

BMW70ANGELAYES 01-01-07 20:44

ok si eu promit ca asa ultimul raspus pe care il dau .........apropo nici tu nu ma cunosti

BH 07 MDF 01-01-07 21:09

Cred ca ar trebui schimbat numele topicului,sa nu fie scrisi aici numai teparii ci si cei care sunt in regula ... un exemplu ... "De la cine sa cumperi/sa NU cumperi" ...
Eu pana acuma nu am luat nici o teapa.Dar pot recomanda un om serios ... Alexutzzz_ok . ;) . Am cumparat de la el un pocket bike si l-am primit fix cum am vorbit la telefon,fara un gram de benzina in rezervor,nou nout,nici o zgarietura.;) .Deci,e om de cuvant ! ;)

CataNOS 01-01-07 22:52

de unde pana unde ma faci pe mine tepar, domnu` dan atata timp cat i-ai vandut amicului meu de fata cu mine un dvd cu sigla de marca (dvd-ul fiind de fapt goldy) lipita pe el, chestie de care mi-as fi dat seama daca tranzactia avea loc pe timp de zi.
Cand te-am sunat sa dai banu inapoi, chiar daca iti lasam acolo 2 mil pentru deranj, ai dat din colt in colt, ca ce, ne asteptam sa luam noi la banii aia ceva de marca? Esti un mare tepar, si nu zic numai eu asta, ci si cei de pe bmwforum.ro, forum pe care il frecventezi si la intalniri. Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea.

si baiatu din neamt te rog sa nu vorbesti fara sa stii despre ce e vorba.

Iulixxx 01-01-07 23:31

auch!naspa cu minorii astia...

Slim29 02-01-07 03:06

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 681039)
Are cineva poza acestui individ ?! :lol:
A venit omu cu maica'sa si taica'su inapoi la mine cu ochii'n lacrimi (maica-sa) sa ii dau banii inapoi pe produsele ce le-o cumparat de la mine,cu pretextul ca scumpul lor baiat fura bani din casa !
Ce sa ii faci...omu din mine io dat n'apoi banii...dar acum regret,dupa vorbele ce mi le-am auzit ulterior din diferite alte directii !

P.S. Copilu e bolnav cu bila...aia de pe umeri (serios fara gluma,cine lo cunoscut poate sa confirme...)

eu il cunosc.. eu cu bila rau de tot si nu imi vine sa cred ca am fost cu el intr-o terasa sa bem o bere.. se uita toata lumea la noi nu stiam cum sa scap de el pana la urma am reusit sa ma tirez . app e mare parsiv

alex_g 02-01-07 10:13

tm8bnz : a venit la Tm cu parintii dupa bani?:???:

tm8bnz 02-01-07 10:59

Nu chiar...mo mai chemat odata sa mai cumpere ceva de la mine,cand inca eram in bucuresti si atunci o venit cu "gashca" :lol:

P.S. Bah si pute a nespalat de nu ai vazut din alea...sau numa in sezonu ala cat am fost eu putea ?!...:)
P.P.S. L-am intrebat de 2 ori la prima afacere daca sigur are bani ! :lol: Am si mers la banca sa ii verific valuta la aparat !

Dumy 02-01-07 11:09

Moama ...............Ce se intampla aici e nebunie curata deci am ramas pur si simplu maska kand am vazut ce se scrie pe aici ...........
Este super topickul:!::!::!:

Eugen_TL 02-01-07 12:29

[QUOTE=BMW70ANGELAYES;681413]sa continuam lista cu tepari :

nr .1 " TuningBoy" (in necunostinta de cauza ...."eu de ce ma aflu pe aici ?"...),

auzi ma? si eu pt ce m-as numi tepar? chiar nu inteleg=)))) afaceri chiar n-am facut niciodata pe forum(nu am dat nimic si nu am luat nimic) deci ataci fara motiv,asta arata inca o data ce dobi esti .... si am scris aici ca mi s-a parut deplasat rau ce ai zis tu ..cum sa tragi teapa si sa ceri si scuze.....

panaitescud 02-01-07 13:13

interesant acest topic si bine venit :!::!:
cand cumperi cva e bine sa ceri mai multe detalii despre produs ,ca o teapa se ia foarte usor mai ales cand nu o cumperi cu factura.

nxtaz 02-01-07 13:32

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 680409)
Pustiu nu stiu daca am spus io vreodata ca am luat tzeapa, cu atat mai mult nu am aberat, daca te crezi tzepui inseamna ca esti si prost (fara suparare), daca tu te duci si cumperi orice cazan iti iese in cale si spune proprietarul ca e bun ...iar tu pui botul nu ramane sa cred decat ca esti total paralel cu masinile .... iar in cazul lui WAY am si io o intrebare... Daca tot esti asa stiutor si cunoscator si zici ca ti-a dat tzeapa MariusTXA de ce le-ai cumparat? .. inseamna ca si tu faci parte din categoria lui /\\LEX, altfel nu imi explic pt ca ziceai ca ai cumparat nu stiu ce si ca avea joc in ele si nu le-ai mai pus pe masina ... fratilor voi va duce-ti sa cumparati paine si va intoarceti cu planetare si alte piese de schimb? .. chiar nu aveti nici o boaba de cunostinta in domeniu? ...

Pune pe cineva de langa tine sa citeasca ce am scris eu apoi sa iti explice; se observa ca ai dificultati.EU NU AM LUAT TZEAPA !!! NU AM TRAS TZEAPA !!!! (am spus ca e de apreciat initiativa) mai multe pe pm daca nu e clar.
Numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning