![]() |
Re: post cu tzepari de pe forumuri
Quote:
2 sig de 30 pe un amplif pioneer pe 2 canale scot 175 wrms si 250 muzcali(pe canal) , deci mai mult de 100 nem dom`ne, daca pui sigurante de 50 poti spune ca ai avut amplificator(daca este vorba despre acel goldy) |
se pare ca esti si tu un mic afacerist .......din moment ce nu suporti concurenta........eu nu am stat sa caut ce vinzi si sa gasesc nod in papura asa cum faci tu,deci te rog frumos nu mai posta aiurea ca e goldy ca nu e pioneer ca e firma ca nu firma DE CE ASA ESTE IN RO? sa moara capra veciunului?
ai idee cam ce inseamna teapa sau esti la inceput si nu ai luat nici o teapa ? bafta |
Ce aveti, oameni buni? Este o regula: Nu-ti place, nu cumperi chiar daca faci 300 km pt. a vedea piesele sau sculele respective!
E chiar asa de greu? S-au aprins discutiile pe aici si nu are rost sa ne certam! |
nu ma cunosti bre ! nod in papura nu fac, mic afacerist nici atat, tu nu reprezinti nici macar o virgula pt mine. bafta la vanzari! o sa ai nevoie...apropo, vad ca te-ai cam atacat =))
nu am zis ca dai numa tzepe, am facut strict referire la amplif si woofer. asta e ultimul mesaj care il adresez catre monitoru tau. hai pa la inceput nu sunt, eu am vandut de la cabluri la autoturisme si intotdeauna am cerut pretul corect si am fost cinstit pt ca nu-mi place sa ma tziganesc. si tepe nu am luat pt ca am stiut sa ma orientez! get it? |
ok si eu promit ca asa ultimul raspus pe care il dau .........apropo nici tu nu ma cunosti
|
Cred ca ar trebui schimbat numele topicului,sa nu fie scrisi aici numai teparii ci si cei care sunt in regula ... un exemplu ... "De la cine sa cumperi/sa NU cumperi" ...
Eu pana acuma nu am luat nici o teapa.Dar pot recomanda un om serios ... Alexutzzz_ok . ;) . Am cumparat de la el un pocket bike si l-am primit fix cum am vorbit la telefon,fara un gram de benzina in rezervor,nou nout,nici o zgarietura.;) .Deci,e om de cuvant ! ;) |
de unde pana unde ma faci pe mine tepar, domnu` dan atata timp cat i-ai vandut amicului meu de fata cu mine un dvd cu sigla de marca (dvd-ul fiind de fapt goldy) lipita pe el, chestie de care mi-as fi dat seama daca tranzactia avea loc pe timp de zi.
Cand te-am sunat sa dai banu inapoi, chiar daca iti lasam acolo 2 mil pentru deranj, ai dat din colt in colt, ca ce, ne asteptam sa luam noi la banii aia ceva de marca? Esti un mare tepar, si nu zic numai eu asta, ci si cei de pe bmwforum.ro, forum pe care il frecventezi si la intalniri. Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea. si baiatu din neamt te rog sa nu vorbesti fara sa stii despre ce e vorba. |
auch!naspa cu minorii astia...
|
Quote:
|
tm8bnz : a venit la Tm cu parintii dupa bani?:???:
|
Nu chiar...mo mai chemat odata sa mai cumpere ceva de la mine,cand inca eram in bucuresti si atunci o venit cu "gashca" :lol:
P.S. Bah si pute a nespalat de nu ai vazut din alea...sau numa in sezonu ala cat am fost eu putea ?!...:) P.P.S. L-am intrebat de 2 ori la prima afacere daca sigur are bani ! :lol: Am si mers la banca sa ii verific valuta la aparat ! |
Moama ...............Ce se intampla aici e nebunie curata deci am ramas pur si simplu maska kand am vazut ce se scrie pe aici ...........
Este super topickul:!::!::!: |
[QUOTE=BMW70ANGELAYES;681413]sa continuam lista cu tepari :
nr .1 " TuningBoy" (in necunostinta de cauza ...."eu de ce ma aflu pe aici ?"...), auzi ma? si eu pt ce m-as numi tepar? chiar nu inteleg=)))) afaceri chiar n-am facut niciodata pe forum(nu am dat nimic si nu am luat nimic) deci ataci fara motiv,asta arata inca o data ce dobi esti .... si am scris aici ca mi s-a parut deplasat rau ce ai zis tu ..cum sa tragi teapa si sa ceri si scuze..... |
interesant acest topic si bine venit :!::!:
cand cumperi cva e bine sa ceri mai multe detalii despre produs ,ca o teapa se ia foarte usor mai ales cand nu o cumperi cu factura. |
Quote:
Numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning