![]() |
da am vazut dacia aiai turbo daa iti trebuie vreun turbo stricat ceva incerc sati fac eu rost sau ti le dau pe amandoua ale mele cand se strica daca se strica :lol: :lol: :lol:
|
aaaaaaaaaaaaaaaa cata?
era o gluma, cum sa lipesc un turbo cu poxipol? :D :D :D :D :D :D ite rog intra si tu acolo la dacia berlina turbo si raspundemi si mie ca tu te mai pricepi sau nu>? |
:lol: da mam gandit ca glumesti :lol: :lol: uite acuma intru la dacia turbo :lol:
|
mersi mult
auzi dar neam pus rau de tot pe forumu asta nu gluma eu unu nici nu mai stiu unde sa intru mai repede :)))))))))))) lasa ca acusi ajungem la 10 000 de msg lol :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
da forumul este ca si a doua cas apt mine toata ziua sunt pe el :lol: :lol: :lol:
|
misto
si eu de cateva zile am inceput sa stau si ziua si noaptea pe forum sa urmaresc carei treaba aici cine si ce mai zice |
eu sincer nas mai putea fara forum asta :lol: :lol: :lol:
|
frate sa mor yo
stii cat de suparat am fost eu cand nu a mers site? pai eu nu mai statea la calc deloc ma rog de fapt im deschideam din 5 in 5 min sa incerc daca merge siteu VB SERIOS :D :D |
lool asa si eu sper sa nu se mai srice :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
da yo ca 3 luni nu am avut calc.... :x :x :x :yikes: PS dam inn off topic |
:lol: :lol: :lol: da ceai facut de nai avut 3 luni calc?? :lol: :lol:
|
era stricat...
shi l-am dat la unu sa mi-l repare shi nu am mai dat de el pana acum o sapt shi nu l-o fost reparat.... |
[offtopic]
Dar acum ai pus compu pe roate ? Itit mai trebuie ceva ? Putem sa te ajutam |
paidacavretziputtetzi saimi luatzi altu :peace: :mrgreen: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning