Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Pastiluta 17-02-07 08:47

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

dmn frate nush dka gagicata o sa saliveze adik sincer in functie de om depinde si tu cum esti lucrat si deastea dak esti manelist deasta cu burta pe afara si haime mulate nush cine sincer o sa saliveze :D Fara suparare:D
Si oricum sa le intrebam pe Trixi si Magos k ele sunt fete :D
Ahhh?? Ia ziceti fetelor voi ati saliva dupa iubiti vostri imbracti in lenjerie si asteptanduva akasa sa va faca dansuri din "buric" :lol:??

Trixi 17-02-07 09:04

....cu dansul din buric,mai las-o dreq,k ma apuca o criza d ris,d 2 zile nu ma opresc!!!:D :D :D
...iar in rest,nici nu ti-ar veni sa crezi cite poate sa treaca prin mintea unei femei provocind "salivare" intensa!!!!;)

dmn 17-02-07 10:00

:D you people are crazy! uite in ce discutii am deviat!
in lenjerie n-am ajuns inca... :D:D:D dar cred ca m-ar prinde bine ceva de o nuanta mai deschisa ca sa-mi iasa parul de pe piept mai bine in evidenta...:D

Mustang 17-02-07 12:27

bah ... da' faza cu iubitul femeilor cum ramane ???
lasati salivatul ...
ca si eu am o pofta de un hambuger acu' de nu va vad ...

dmn 17-02-07 12:45

bine bine! revenim!
uite o intrebare chiar mai tare decat "de ce iubim femeile?"
De ce nu iubim chiar orice femeie?
femei sint toate! si totusi nu le poti iubi in aceeasi masura... de ce? pe ce criteriu?

Pastiluta 17-02-07 13:00

Aham......... Ok dc iubim noi anumite femei ??
Ptr k unele sunt frumoase si unele urate :lol: :lol:
Femei la care iti place aspectul fizic sunt mii chiar milioane dar vezi conteaza si mintea si cum sunt ele din firea lor:D :P

Hori 18-02-07 01:31

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 754715)
bine bine! revenim!
uite o intrebare chiar mai tare decat "de ce iubim femeile?"
De ce nu iubim chiar orice femeie?
femei sint toate! si totusi nu le poti iubi in aceeasi masura... de ce? pe ce criteriu?

dmn !!! sti de ce nu iubim chiar orice femeie ??? :)) pt ca nu orice femeie ne enerveaza si nu orice femeie ne streseaza la maxim ... putine sunt alea care ne fac sa coboram Sfintii de sus ... si sa recurgem la tot felu de urlete :) uite d`asta nu iubim orice femeie .... la altele poti sa le zici ca oai ca ai inselat`o cu x si cu y ca li se falfaie ...dar la altele daca le zici e bai ...deoarece ele tin la noi si ne iubesc .... si din cauza asta nu le e tot una ;) bine am zis o ba` ?

X-Ray-Eyes 18-02-07 05:59

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 755923)
dmn !!! sti de ce nu iubim chiar orice femeie ??? :)) pt ca nu orice femeie ne enerveaza si nu orice femeie ne streseaza la maxim ... putine sunt alea care ne fac sa coboram Sfintii de sus ... si sa recurgem la tot felu de urlete :) uite d`asta nu iubim orice femeie ....

De ce nu iubim orice femeie ... Pentru ca sunt multe curve care nu merita ... merita altceva !
O curva pe care o platesti sa iti suga qp nu te face sa cobori toti sfintii de sus ... pe aiai poti sa o iubesti ?
Eu unul nu cred !

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 753564)
knd ajungi akasa si o gasesti pe gagicata in casa imbracata in lenjerie cu dantela cu lumanari parfumate si incepe asa usor sa te sarute si sa te dezbrace si ea la fel !!!!!!!!
Deja ma inceput sa salivez.............
:) :D

Si dupa ce adormi iese "schimbul de tura" din sifonier , se incaltza si iese pe usa , nu ???
:D :D :D

Pastiluta 18-02-07 10:33

Haha ce tare x-ray :lol: Da dar daka ea tine cu adevarat la tine nu face asa ceva :D :lol: :D Da o intrebare mai buna de ce inselam noi femeile si dc ele pe noi ??

Eugen_TL 18-02-07 11:22

de prosti ! de PREA MULT BINE ! si dupa ce ne dam seama ce am facut (asta doar in caz ca avem o relatie misto si serioasa ne dam cu capul de pereti ) ! deobicei totul se intampla rapid si pe moment n-ai timp sa mai gandesti ! hmm baiatu mai greu se abtine , o fata se abtine desi in mintea ei ar vrea !

dmn 18-02-07 11:25

:D:D:D that's an easy one...
din placerea de-a ne f*** si cu altcineva... si noi si ele!
ce? tie nu-ti place sa mai mergi si cu alta masina din cand in cand pt ca pe a ta o cunosti prea bine? sa fie asa... ca o experienta un pic inedita...

Pastiluta 18-02-07 11:36

Haha dmn :P :a asta m-am gandit si yo mai ales in cazul baietilor da unele fete mai cauta si ele pe altu poate ptr k ala pe care il au nu sunt destui de buni la pat ;))

Trixi 18-02-07 11:54

...mai in tinerete l-am intrebat p iubitul meu o data dc...ptr k eu am fost convinsa k totul merea super ok intre noi..si iata c mi-a raspuns:
nu a fost mai frumoasa,nu a fost mai desteapta,nici nu a fost mai buna la pat...doar pur si simplu,a fost ALTA!!!:shock:
...din clipa asta am inteles k nu are nici un rost sa ma rup ptr un barbat.e ok asa cum imi convine mie...boon!daca nu,sa fie sanatos...sa prinda tot ce apuca,din partea mea!:D

Hori 18-02-07 12:34

dmn .... ma da trecut esti tu prin viata :)) iar am aceeasi parere ca tine :)

dmn 18-02-07 13:55

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 756271)
...mai in tinerete l-am intrebat p iubitul meu o data dc...ptr k eu am fost convinsa k totul merea super ok intre noi..si iata c mi-a raspuns:
nu a fost mai frumoasa,nu a fost mai desteapta,nici nu a fost mai buna la pat...doar pur si simplu,a fost ALTA!!!:shock:
...din clipa asta am inteles k nu are nici un rost sa ma rup ptr un barbat.e ok asa cum imi convine mie...boon!daca nu,sa fie sanatos...sa prinda tot ce apuca,din partea mea!:D

sint cu totul si cu totul de acord cu prima parte...
cu a doua... hi hi NU!

All times are GMT +2. The time now is 13:48.

- Copyright 2026 4Tuning