![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am gasit si eu o poza cu masina...de la meetingu' de anu trecut....singura
|
frumos ursu:!:
|
Quote:
|
Admir de ceva timp masina, un exemplar frumos si un exemplu clar de ASA DA!
Ai grija de ea, la cat mai multi km impreuna. Salutare |
frumoasa masina mai ai domnu' , si mai si merge tare ! eu as vrea cat mai multi ursi la bv ca exemplarul asta si sa iesim zilnic la distractie . incet incet vine primavara si le aliniem iarasi pe toate pe strazi .
|
2 Attachment(s)
Reparatii minore dar stresante rau.... Aveti careva idee...de curiozitate,exista radiator mic ca cel din poza... dar care sa aiba de fabrica in partea dreapta (gaura)locul unde vine infiletata sonda de la termo-cuplaj ?...nu prea am reusit sa gasesc...se pare ca doar radiatoarele after market sunt asa......iar singurele oem care vin cu gaura+filet ptr sonda sunt cele de pe masini care au clima...doar ca sunt mari....au prelungirea in jos..care trece de locul unde se termina vasul de expansiune...
|
Pai si cu ce te deranjeaza ca e radiatorul mai mare?
|
Are 2.5 24v, din cāte știu eu radiatorul mare intra la limită sau deloc!
|
crysty.bobok: ...cam deloc....:).....altfel ar fi fost simpla treaba...dar cred ca reusesc sa-l repar pe asta
|
Quote:
|
brandex: are electroventilator...
|
De ce nu renunti la radiatorul asta si iti pui unul de 324 td cu vas de expansiune separat(pui unul original de 325) care are si gaura in dr. sus pentru termocupla??
|
Quote:
Trebuie inlocuit suportul de pe stanga, cel lung de plastic al radiatorului (la modelele de dupa '87) cu unul scurt la fel ca cel de pe dreapta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning