![]() |
Re: BIMMER CAFE!
Quote:
|
Quote:
in Bucuresti cu 1.8 benzina pe Golf 3 nu am bagat niciodata mai mult de 4milioane benzina !!! si merg intre 700 si 1000 km pe luna ...IN BUCURESTI !!!si crede-ma NU STIU DACA AI FOST IN BUCURESTI /MAI MULT CA SIGUR CRED CA AI FOST...DACA PRINZI ORELE DE VARF 9 DIMINEATA (cand plec la antrenament) SAU SEARA (5 -7) nu le prind Multumesc lui Dumnezeu te apuci cu mainile de par !!! ...DAR POATE IN TIMISOARA PENTRU EL TINE SEMAFORUL 2 MINUTE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POATE LA EL ACOLO IN ORAS EXISTA SEMAFOR IN SENS GIRATORIU SI EU NU STIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ma abonez si eu la topicul asta :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Am avut o discutie cu el pe topicul masinii actuale si zicea ca are sursa gratis de combustibil ( fura de undeva probabil) de aia a facut conversia ....
E trafic mare in Timisoara dar el nu sta in oras .. Abia astept sa intre pe aici sa ne explice ce si cum :lol: Nici eu nu stau in oras , de aia am media de 11 la 2.8 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
LUI GODZILA I-AM ZIS ACUM CATEVA ZILE...
BAAAAAAAAAA GODZILA Iisus VINE !!! SI A INCEPUT SA SE UITE PE PERETI DUPA EL =))))) :lol: :lol: vezi poze :D :))) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sax , iti zic eu ca tu ai nimerit un motor lesinat , de aia blamezi tu 1.8is ul , sau poate ca ai trecut si tu domle la 2.8 si am ajuns si noi acolo in varf :D[ deh in plm de treaba ca eu nu o sa simt niciodata cum e sa conduc un "V8 full de full", ti am zis si sustin , poate ca nu o sa pot sta cu un m3 , dar indiferent de situatie , vreau sa fie cu putin peste , mai buna ca un 2.5 24v. Oricum primul pe lista e kyler_iulian , ca si asa are 2 bmw uri cu v8 si 2.5 ul ala care prinde suta ca un m3 , si asta doar cu cei -192 de cai lesinati !
PS : Ca mi am adus aminte Masina nu doar ca va alerga si arata bine , dar va avea si un sistem audio pe masura :D... tine aproape :twisted: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neam de neamul tau nu a condus V8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si pe langa astea...te bate si la consum pt k v8 lui consuma cat 1.8 is tau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10779854.html
ANGEL EYES FATA+SPATE =))))) pe e36 :D :)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Sunet ferrari mai oameni buni !!!!! asa ceva mai rar ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning