Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   BIMMER CAFE! (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/298143-bimmer-cafe.html)

RideTheRiddle 12-01-12 08:34

Re: BIMMER CAFE!

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4822122)
stiu ma ce si-a luat...aseara vorbeam cu el in timp ce il licita =))))

masina argintie este o racheta cosmica :D !!!
vezi ca are evacuare dubla frate... 4 tevi...si masina lui este superba si noi suntem aia ciudati !

dar de conversia aia stii ??
avea motor pe benzina si a pus motor diesel =)))))

daca nu ma insel a schimbat un gti kr cu un 1.6d :shock::shock:

Marian_nebunu 12-01-12 08:40

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4822130)
Pai arata bine ca e fosta masina a lui Caius :shock:

Pai a facut conversie sa mearga cu combustibil de locomotiva sau TIR ...depinde de unde face rost :rolleyes2

taci ma fraiere ce stim noi.... el locuieste in Las Vegas, un oras foarte aglomerat unde galonul de benzina a ajuns 9 $$$$ si nu poate face fatza din punct de vedere financiar... !!!

in Bucuresti cu 1.8 benzina pe Golf 3 nu am bagat niciodata mai mult de 4milioane benzina !!! si merg intre 700 si 1000 km pe luna ...IN BUCURESTI !!!si crede-ma NU STIU DACA AI FOST IN BUCURESTI /MAI MULT CA SIGUR CRED CA AI FOST...DACA PRINZI ORELE DE VARF 9 DIMINEATA (cand plec la antrenament) SAU SEARA (5 -7) nu le prind Multumesc lui Dumnezeu te apuci cu mainile de par !!!

...DAR POATE IN TIMISOARA PENTRU EL TINE SEMAFORUL 2 MINUTE =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
POATE LA EL ACOLO IN ORAS EXISTA SEMAFOR IN SENS GIRATORIU SI EU NU STIU

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daniel_Toa 12-01-12 08:44

Ma abonez si eu la topicul asta :)

crysty.bobok 12-01-12 08:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4822137)
taci ma fraiere ce stim noi.... el locuieste in Las Vegas, un oras foarte aglomerat unde galonul de benzina a ajuns 9 $$$$ si nu poate face fatza din punct de vedere financiar... !!!

in Bucuresti cu 1.8 benzina pe Golf 3 nu am bagat niciodata mai mult de 4milioane benzina !!! si merg intre 700 si 1000 km pe luna ...IN BUCURESTI !!!si crede-ma NU STIU DACA AI FOST IN BUCURESTI /MAI MULT CA SIGUR CRED CA AI FOST...DACA PRINZI ORELE DE VARF 9 DIMINEATA (cand plec la antrenament) SAU SEARA (5 -7) nu le prind Multumesc lui Dumnezeu te apuci cu mainile de par !!!

...DAR POATE IN TIMISOARA PENTRU EL TINE SEMAFORUL 2 MINUTE =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
POATE LA EL ACOLO IN ORAS EXISTA SEMAFOR IN SENS GIRATORIU SI EU NU STIU

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu e cu semafor, puțin mai simplu :)

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4822139)
Ma abonez si eu la topicul asta :)

Cu toată plăcerea Daniel, e aproape virgin!

SAX1987 12-01-12 08:52

Am avut o discutie cu el pe topicul masinii actuale si zicea ca are sursa gratis de combustibil ( fura de undeva probabil) de aia a facut conversia ....

E trafic mare in Timisoara dar el nu sta in oras ..

Abia astept sa intre pe aici sa ne explice ce si cum :lol:

Nici eu nu stau in oras , de aia am media de 11 la 2.8 :rolleyes2

Marian_nebunu 12-01-12 08:53

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4822155)

SI EU CARE CREDEAM CA SUNT SEMAFOARE IN SENSUL GIRATORIU DE A SCHIMBAT EL MOTORU ALA DE CONSUMA MULT :(

crysty.bobok 12-01-12 08:59

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4822160)
Am avut o discutie cu el pe topicul masinii actuale si zicea ca are sursa gratis de combustibil ( fura de undeva probabil) de aia a facut conversia ....

E trafic mare in Timisoara dar el nu sta in oras ..

Abia astept sa intre pe aici sa ne explice ce si cum :lol:

Nici eu nu stau in oras , de aia am media de 11 la 2.8 :rolleyes2

Da mă dar a ta e din aia modificată !:)

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4822163)
SI EU CARE CREDEAM CA SUNT SEMAFOARE IN SENSUL GIRATORIU DE A SCHIMBAT EL MOTORU ALA DE CONSUMA MULT :(

E posibil, tu zi de godzila :twisted:, ce mai face ? Nu am mai vorbit cu tine de ceva timp! :D

Daniel_Toa 12-01-12 09:07

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4822155)

De asta m am si abonat acum :D sa il citesc de la inceput :-P

Marian_nebunu 12-01-12 09:08

2 Attachment(s)
LUI GODZILA I-AM ZIS ACUM CATEVA ZILE...

BAAAAAAAAAA GODZILA Iisus VINE !!!

SI A INCEPUT SA SE UITE PE PERETI DUPA EL =)))))
:lol: :lol:

vezi poze :D :)))

SAX1987 12-01-12 09:08

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4822171)
Da mă dar a ta e din aia modificată !:)

Sunt in cautare de un 1.8 TDS bun sa fac conversie la masina .:shock: o sa-i pun 6 evacuari sa traga mai bine .

crysty.bobok 12-01-12 09:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4822186)
LUI GODZILA I-AM ZIS ACUM CATEVA ZILE...

BAAAAAAAAAA GODZILA Iisus VINE !!!

SI A INCEPUT SA SE UITE PE PERETI DUPA EL =)))))
:lol: :lol:

vezi poze :D :)))

Din poze reiese altceva :))!

DEVIL's Style 12-01-12 10:48

Sax , iti zic eu ca tu ai nimerit un motor lesinat , de aia blamezi tu 1.8is ul , sau poate ca ai trecut si tu domle la 2.8 si am ajuns si noi acolo in varf :D[ deh in plm de treaba ca eu nu o sa simt niciodata cum e sa conduc un "V8 full de full", ti am zis si sustin , poate ca nu o sa pot sta cu un m3 , dar indiferent de situatie , vreau sa fie cu putin peste , mai buna ca un 2.5 24v. Oricum primul pe lista e kyler_iulian , ca si asa are 2 bmw uri cu v8 si 2.5 ul ala care prinde suta ca un m3 , si asta doar cu cei -192 de cai lesinati !

PS : Ca mi am adus aminte Masina nu doar ca va alerga si arata bine , dar va avea si un sistem audio pe masura :D... tine aproape :twisted:

Marian_nebunu 12-01-12 14:02

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4822365)
Sax , iti zic eu ca tu ai nimerit un motor lesinat , de aia blamezi tu 1.8is ul , sau poate ca ai trecut si tu domle la 2.8 si am ajuns si noi acolo in varf :D[ deh in plm de treaba ca eu nu o sa simt niciodata cum e sa conduc un "V8 full de full", ti am zis si sustin , poate ca nu o sa pot sta cu un m3 , dar indiferent de situatie , vreau sa fie cu putin peste , mai buna ca un 2.5 24v. Oricum primul pe lista e kyler_iulian , ca si asa are 2 bmw uri cu v8 si 2.5 ul ala care prinde suta ca un m3 , si asta doar cu cei -192 de cai lesinati !

PS : Ca mi am adus aminte Masina nu doar ca va alerga si arata bine , dar va avea si un sistem audio pe masura :D... tine aproape :twisted:

iti va amesteca visele cu v8 ala !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neam de neamul tau nu a condus V8

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si pe langa astea...te bate si la consum pt k v8 lui consuma cat 1.8 is tau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marian_nebunu 12-01-12 14:21

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10779854.html

ANGEL EYES FATA+SPATE =))))) pe e36 :D :))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SAX1987 12-01-12 16:21

Sunet ferrari mai oameni buni !!!!! asa ceva mai rar ..

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning