Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B.30.BEU (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/29778-e30-30-beu.html)

florin83 01-01-07 19:07

Re: BMW E30 1988 325i

pozitiile iti merg?

MC Mate 01-01-07 20:45

am descoperit problema :)) o sa recunosc ca sunt cam prost in cea ce priveste BMW k eu am avut boala pe Opel dar usor usor invat.Luminile la bord nu mergeau pentru ca dupa cum stiti butonul de faruri este si potentiometru si era dat la minim :)) va multumesc pentru ajutor.
P.S. Tot am o problema cu luminile.La mine cand trag de buton in prima pozitie se aprinde direct faza scurta, pozitiile nu se aprind si nu stiu de ce

florin83 02-01-07 07:26

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 681591)
am descoperit problema :)) o sa recunosc ca sunt cam prost in cea ce priveste BMW k eu am avut boala pe Opel dar usor usor invat.Luminile la bord nu mergeau pentru ca dupa cum stiti butonul de faruri este si potentiometru si era dat la minim :)) va multumesc pentru ajutor.

:lol:

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 681591)
P.S. Tot am o problema cu luminile.La mine cand trag de buton in prima pozitie se aprinde direct faza scurta, pozitiile nu se aprind si nu stiu de ce

verifica firele de la faruri sa nu fie legate aiurea..

DOMY_m3 02-01-07 12:47

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 673363)
Mi-am luat si eu un E30 din 1988 2.5 Motronic 2 172 cp momentan nu are nimic deosebit dar cu timpul le voi face.Nasolia este ca are stopuri mici, nustiu de ce, dar cred k a fost lovita in spate si schimbat spatele cu unul cu stopuri mici.Masina are vopsea originala cea ce va necesita o vopsea si niste spoilare nu foarte frumoase si jante pe 15 nichelate.Cam atat pot sa spun ,pun si poze k sa vedeti despre ce e vb si intrebati-ma si va voi raspunde :D

salut.primul rand sa stapinesi sanatos fara evenimente.....foarte bine ai ales pentru inceput.pe asta deja poti construi.dar e o mica problema dupa cum am observat,nu de rautate dar e bine sa fii atent .deci masina dupa talon este din 88.ok daca ai trecut prin autencitate ,atuncea e foarte bine.dar dupa mine ceva nu e in regula,fiindca masina nu numa ca stopuri mici are ci si bara de fier adica de pe model de pana 86.dupa 86 numa cu bari plastic a iesit...fata ai faruri cu lupa care e in regula dar aia 20 min poti sa schimbi...dupa aia ce am observat la motor.ai zis ca ai motronic 2 .da ai dreptate.dar carei faza cu borcanul de apa .ce cauta pe partea aia?si daca carosseria e din 88 nici nu are voie sa aiba suport pt borcanu de apa pe partea aia.acolo trebuia sa fie langa debitmetru...nustiu ce e defapt acolo dar ceva nu e in regula.incaodata zic nu din rautate am zis lucrurile astia dar sa nu ai surprize. spor la treaba

MC Mate 02-01-07 15:55

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3 (Post 682001)
salut.primul rand sa stapinesi sanatos fara evenimente.....foarte bine ai ales pentru inceput.pe asta deja poti construi.dar e o mica problema dupa cum am observat,nu de rautate dar e bine sa fii atent .deci masina dupa talon este din 88.ok daca ai trecut prin autencitate ,atuncea e foarte bine.dar dupa mine ceva nu e in regula,fiindca masina nu numa ca stopuri mici are ci si bara de fier adica de pe model de pana 86.dupa 86 numa cu bari plastic a iesit...fata ai faruri cu lupa care e in regula dar aia 20 min poti sa schimbi...dupa aia ce am observat la motor.ai zis ca ai motronic 2 .da ai dreptate.dar carei faza cu borcanul de apa .ce cauta pe partea aia?si daca carosseria e din 88 nici nu are voie sa aiba suport pt borcanu de apa pe partea aia.acolo trebuia sa fie langa debitmetru...nustiu ce e defapt acolo dar ceva nu e in regula.incaodata zic nu din rautate am zis lucrurile astia dar sa nu ai surprize. spor la treaba

Multumesc.Am zis mai sus k masina a fost recarosata in 98 e trecuta recarosarea si in carte.Masina o voi pune la punct si va arata 88< dar mai trebuie sa astept putin.Masina a trecut cu brio autentificarea deci din pricina actelor nu imi fac nici o problema k nu am de ce.Cu borcanu de apa nu stiu ce sa zic.Poate imi aratati si mie o poza cu cum ar trebui sa fie ca sa il modific si eu.Multumesc pentru sfaturile voastre.Sunt chiar de folos pentru a face o masina asa cum trebuie, bani si timp si sanatate sa fie ca in rest le facem noi pe toate:D

MC Mate 02-01-07 15:57

Quote:

Originally Posted by florin83 (Post 681840)
:lol:

verifica firele de la faruri sa nu fie legate aiurea..

Eu m-am uitat la fire si firelel la pozitii sunt cuplate numai k mi sa parut ciudat k am si pe o parte ci pe alta un fir care atarna cu un papuc rotund...dar m-am gandit k poate e de la proiectoarele pe care nu le am.O sa fac maine niste poze k sa vedeti si voi si sa ma ajutati sa le pun in ordine

florin83 02-01-07 16:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 682207)
.Cu borcanu de apa nu stiu ce sa zic.Poate imi aratati si mie o poza cu cum ar trebui sa fie ca sa il modific si eu.

arata ca in atasament... e pe partea cealalta..

de ce l-ai modifica? :?: iti trebuie alt furtun, alt borcan..

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 682211)
Eu m-am uitat la fire si firelel la pozitii sunt cuplate numai k mi sa parut ciudat k am si pe o parte ci pe alta un fir care atarna cu un papuc rotund...dar m-am gandit k poate e de la proiectoarele pe care nu le am.O sa fac maine niste poze k sa vedeti si voi si sa ma ajutati sa le pun in ordine

trebuie sa ai 3 mufe cu 2 fire.. una pt pozitii, una pt faza scurta si una pt faza lunga..
daca ti se aprind aiurea (faza scurta in loc de pozitii) inseamna ca sunt legate aiurea firele.. trebuie desfacute si legate iar..

MC Mate 02-01-07 17:19

multumesc mult.ma voi uita maine sa vad

MC Mate 03-01-07 18:01

5 Attachment(s)
Lucrul la masina s-a amanat din cauza conditiilor meteorologice...so astept k vremea sa se incalzeasca k sa ma pot apuca de lucru.Asa ca mai pun niste poze cu masina :D

DyZ 03-01-07 18:40

ooo iai tras numere bravo man !

MC Mate 03-01-07 18:57

dap.am reusit pe 30 sa iau numerele, asta dupa ce le-am depus pe 28 :D si am putut sa ma bucur de masina de revelion

florin83 03-01-07 19:51

norocosule.. eu acum 4 ani cand mi-am inmatriculat masina am depus actele pe 22 decembrie, inainte de sarbatori (crezand ca-s gata pana in anul nou) si au fost gata abia pe 7 ianuarie.. :(

MC Mate 03-01-07 22:54

pai nu e vb de noroc...e vb de oameni care pot face asta :D k altfel le luam pe 13 ianuarie :D dar daca ai pe cineva care se ocupa cu asta se poate :D cand mi-am luat numerele pe 30 era o doamna in fata mea care depusese actele de la inceputul lunii decembrie si tot nu erau gata :(( chiar mi-a parut rau de ea...

DyZ 04-01-07 10:07

pei la doamne :)) nu prea ar trebui sa dea numere :)

GolfuletzS 04-01-07 10:10

bravo mate :D ..... ce bine da stikeru ala :D ..... :P

ce se vede in spate :D .... matizuuuuu ;))

mai circuli tu cu el ?

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning