![]() |
Re: Radare in Brasov
Quote:
|
si daca treci pe langa ei cu mai mult nu au ce-ti face, tb sa te inregistreze intr-un fel (nu cu telefonu :)) )
|
Va zic eu unde sunt radarele in bv. Da mai usor e sa va zic unde gasiti detectoare de radar ca e mai simplu.daca da-ti vreo tura prin bucuresti mergeti pana in cartierul Vitan unde e targul auto.Gasiti tot ce vreti acolo de la cele mai ieftine pana la cele care valoreaza o masina la mana a doua a.cu factura,garantie....la 150-200 4 gasiti ceva bun care sa va multumeasca.Eu am optat pentru un cobra si sincer isi face treaba.
|
Stie cineva ce este cu cele doua camere amplasate pe fiecare sens, pe calea Bucuresti la trecerea de pietoni din fata postei din fata fabrici de bere Aurora inainte de podul spre Predeal ? Ca mie detectorul de radar mi le semnaleaza exact ca radar si care functioneaza non-stop.
|
sunt camere de supraveghere nu au radar
si mie imi face la fel ca la radar Quote:
|
Quote:
|
camerele din cate stiu sunt cu radar dar oricum......detectorul nu va indica camerele
|
mie imi place ledul rosu de la camere care se aprinde daca am peste 50 la ora (:)) eu cel putin asa am observat
|
Quote:
|
primarul e cam nesimntit.....da-o'n colo de treaba........:lol::lol::lol:
|
cam multe nu face si el o reducere...
|
Bah primaru asta m-a inebunit cu rondurile lui pascat pe masa ... :| Era sa mi-o arda unu cu sensu ca nu stie regulile din sens ... si ma troznea ... plus ca ala din livada ... e de tot ***u' . Dak vi dinspre poiana in timpu zilei e o aglomertie si astepti ca nah e si semafor la pietoni catre muresenilor si sta lumea sa intre pe muresenilor si tu staaaaaiii ca prostu dupa ei ... kkmash :D
|
mie mi sa spus de cineva care lucreaza la semafoare ca camerele de la fabrica de bere sunt in probe si ca inca nu sau dat in functiune normal sar fi anuntzat ceva si nu cred ca ma mintzit ca el trece pe akolo cat il tzine masina dar oricum e mai bine so lasam moale pana il trag bine de tot de limba cu camerele si astea ;)
|
Radar pe Strada lunga azi ... m-am ars de 4 puncte :D
|
si ? ai facut totalu pana la urma ? :lol: cate sunt ? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning