![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
2 Attachment(s)
.................
Astept sa te vad cu grila din bumper ;)) si cu rama asta neagra. Ma bucur ca am putut fi de ajutor |
Super tare masina....arata fain de tot....are o fata agresiva rau de tot:)
|
Quote:
Are o herghelie de cai sub capota. Am mers si eu cu una de la test-drive si se infige bine bine :) O intrebare am: Octavia RS vs. Golf GTI ? Cine castiga ? |
sincer eu m-as duce pe Octavia RS , daca ii sa luam in calcul dimensiunile masinii , si spatiul din ea , spatiul din portbagaj. Eu unul m-as duce pe Octavia RS.
|
Eu tot pe Octavia RS m-as duce:) se infige f bine masinutza. Avand in vedere dimensiunile masinii si herghelia de calutzi....tot pe RS as conta. Nu am fost pana acuma cu un Golf GTI....deci nu pot sa ma pronunt asa bine. Dar poate provocam pe cineva de pe aici...un RS vs GTI...sa ne ofere senzatii live...si vedem dupa aia care pe care...:)
|
dupa parerea mea... combinatia perfecta intre sportivitate, confort, agresivitate si eleganta... super masina. sa o stapanesti sanatos! si.. si cu rama neagra arata foarte tare!
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Si ca sa nu va dezamagesc... o noua sedinta foto RS vs. GTI! Vizionare placuta ;)
|
Ce zicetzi ? Parca-s doi tauri comunali :)) Mie-mi plac amandoua la nebunie... sper sa va placa si voua la fel de mult! ;)
|
Sunt super pozele :)
Daca faceti o sedinta si ziua ar fi minunat Daca ar fi sa aleg intre RS si GTI nustu ce as alege :)(amandoua) |
Foarte tari masinile!:D iar dc e de ales intre RS sau GTI... eu zic RS-ul. Inca o data: felicitari pt masina!
|
Quote:
|
Super fain pozele....nu pot sa-i numesc taurasi...deci ramanem..la cei doi tauri comunali:)) ff agresivi:). Dar daca ati face si o sedinta pe ziua ar fi si mai bine...si astea-s faine...dar pe ziua ar arata si mai bine.
O intrebare am: care a iesit RS-ul sau GTI-ul? ca presupun...ca le-ati alergat un pic, vreo linutza ceva.... |
Quote:
|
Frumoase ambele!!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning