![]() |
Re: va cer ajutor in alegerea primei masini
Quote:
|
No offence, dar voi cat bagati lunar in masina ?
|
Fara suparare, dar eu cred ca tu ai inversul varstei afisate la profil !
Daca tu crezi ca la 100 mil iti iei o super masina te inseli amarnic....la fel cum te inseli si daca crezi ca poti sa 'bati' in cuie un buget pt un an la o masina si sa nu l depasesti ! Octavia aia pe care o dai exemplu din mall, e fix pix ...motor prea mic pe caroserie prea grea ! + ca pe langa aia 8000 de euro trebuie sa mai dai si 3 cupoane valorice daca nu ma insel Daca si Dacia a devenit o masina foarte complicata pe care sa nu o poti repara, e clar cat interes ai pentru masini ! Fierul e fier, poti sa iei si masina noua si sa ai probleme cu ea si sa bagi bani ! Decat sa ti iei masina si sa nu o poti intretine, mai bine nu o mai iei ! |
eu 5 persoane si benzina cam de 5 mil...piese...fara numar:))
voi ? |
Quote:
|
Quote:
|
stiu, o arzi cu taxiul de cateva ori pe an si aia e solutia, plus ca iti alegi marca. Nu ai consumabile nu ai nimic. lasand caterinca la o parte postul e la misto ori au bagat net la spitalul vechi, posturile tale sunt inutile, e ca si cum ai zice un banc sec. Vreau masina de 100 mil sa fie noua, spatioasa, motor silentios, sa nu consume mai mult de 3 mil pe an benzina plus consumabile. In fine, eu zic sa inchideti topicul ca omu va ia la misto.
|
golf 2 sau 3 GTI , mazda 323 f , mazda 626 , honda acord , honda civic , cu 4 usi si pe benzina.
|
Quote:
|
+1vot pt inchiderea topicului.
|
M-am decis, aleg matiz. Voi ce credeti ?
|
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEE, FINALYYYYYYYYY, TOPIC CLOSED!!!!!!!!!! :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
chiar si asa, maica mea are matiz si e f bun. piese fffff ieftine si daca vrei sa-l folosesti ca un coupe poti sa rabatezi bancheta spate si se face f mult spatiu de depozit. bagi si un gpl in locul roatei de rezerva si uiti sa mai treci pe la peco :D |
trebuia sa iti iei un daihatsu cuore...ai si ac...se gasesc si pe mov roz..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning