Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Drumurile Iasiului (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/295610-drumurile-iasiului.html)

MihaiCsl 17-02-12 09:11

Re: Drumurile Iasiului

La mine trebuia sa treaca una si m-a pus tata sa mut masina si am ajuns sa raman intepenit prin cartier cu ea, iar lama tot n-a trecut :))
Cat despre parcari, pe mine nu m-ar deranja, de fiecare data cand am fost nevoit sa parchez am parcat tocmai la mama dracului, satul sa tot vad benzi curatate ocupate de tot felul de idioti.

mituc 17-02-12 21:48

Quote:

In cazul in care masina este parcata legal, dar nu se poate interveni cu utilajul de deszapezire, atunci masina este doar mutata pentru a face loc utilajului. Dupa deszapezire, autoturismul este pus la loc.
Deci asta chiar are sens, strazile trebuiesc totusi deszapezite cumva. Se pare ca iar un ziarist a scos convenabil din context o fraza de dragul audientei, senzationalului sau numarului de "Like"-uri pe botbook.

mihayyy2000 17-02-12 23:19

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4886084)
Deci asta chiar are sens, strazile trebuiesc totusi deszapezite cumva. Se pare ca iar un ziarist a scos convenabil din context o fraza de dragul audientei, senzationalului sau numarului de "Like"-uri pe botbook.

Asta e valabil in Bucuresti. La Iasi e un pic "diferit"... Cica le ridica incepand de luni. Asa ca aveti grija!

MihaiCsl 18-02-12 08:20

Au inceput deja prin Dacia si Alexandru.

mituc 29-02-12 16:01

Atentie daca parcati pe la romtelecom. Eu frecventez doar ocazional parcarea aia si nu stiam, iar acum vreo 2 seri cind m-am dat jos din masina era sa cad direct in asta dupa ce am trecut cam la 10cm cu roata masinii de ea (mi-am dat seama abia cind am vazut-o, daca nimeream in ea acolo ramineam):

https://img51.imageshack.us/img51/495...7192258.th.jpg

Gura asta neastupata de canal e in partea opusa cladirii ce apartine de UAIC.

SeRee 29-02-12 16:23

Tot pe drumurile aiasului mi am frecat coloana de directie...sunt niste gropi prin orasu asta...mai ales pe bld. bahlui..si este una mare sub pasaj la iesire din iasi...nui nimic asta e romania...

mituc 29-02-12 16:53

Tre' sa megi cu grija, mai exact cu grija pentru masina in loc sa casti ochii cupa pietoni si ce e in trafic. Asa e la noi.
La pasajul de iesire spre E583 ai una mare la intrare care a inceput sa capete contur inca de prin octombrie/noiembrie, imediat dupa intrare ai canalul ala pe banda 2, aproape de iesire mai ai un canal si o denivelare care se pot lua intre roti.

Eu am inceput sa evit pasajul ala de ceva timp din 2 motive (si-ti recomand si tie acelasi lucru, si tuturor celor carora le mai pasa de masina):
1. se aduna apa in el si nu inteleg de ce nu se scurge (adica, mai exact, nu inteleg de de administratorul drumului nu intervine in rezolvarea problemei dar are pretenta sa ai rovigneta daca mergi pina la ERA);
2. hirtoapele mai sus amintite.

Si la fel am inceput sa evit splai-ul, merg pe elena doamna si independentei unde cunosc gropile sau se vad mai din timp, chiar daca pe bd. tudor exista posibilitatea sa-mi frec iar fusta spoilerului de denivelarea aia groaznica de cum au turnat astia asfaltul ala in toamna pe banda 1 pe ambele sensuri (lasa ca e bun si ala fata de ce hirtoape erau in anii trecuti intre bucsinescu si CET/chisinaului, nu ca ar fi starea normala sau ideala).

In principiu iti ia cu 30 de secunde mai mult daca fix dupa benzinaria si spalatoria aia faci dreapta in soseaua pacurari, faci sensul giratoriu si-ti continui drumul.

Sleepy_85 29-02-12 16:54

Eu nici macar nu stiu pe ce drum sa mai apuc acasa :neutral:
Prin Tatarasi arata ca dupa bombardament...parca au aruncat astia cu obuze pe strada...

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...70822.html?i=5

Nu mai spun ca a inceput sa-mi troncane toata masina din incheieturi..
Vreau sa o repar da nici nu stiu ce sa fac...daca stau dupa ei sa repare drumurile imi cad rotile, daca o repar acum...ma tine 2-3 luni si dupa aia iarasi

MihaiCsl 29-02-12 22:55

Vai de capul meu ce-i acolo.

citizenx 01-03-12 13:58

Orasul arata parca mai prost decat in orice an de pana acum. Tatarasiul este dezastru. Din pacate trebuie sa imi fac ITP-ul pana la sf lunii, ca as mai astepta cu inlocuitul bucsaraiei. Mi-e mila de masina cand aud cum troncane.

Din fericire anul asta este unul electoral, deci se va face treaba cu strazile. Ca in Iasi Nichita astupa gropile din 4 in 4 ani, adica la alegeri.

mituc 01-03-12 23:12

De fapt tatarasiul s-a distrus ca in fiecare an... restul orasului a rezistat neasteptat de bine. Practic anul asta a nins o singura data :) Problemele insa e posibil sa inceapa de acum incolo datorita ciclurilor repetate inghet-dezghet si a sarii aruncate deja pe drumuri.

CRyS` 02-03-12 13:20

Facem o pagina de FB pt gropile Iasului? Si le punem nume la fiecare! Ce spuneti? :D

SeRee 02-03-12 17:11

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4910477)
Facem o pagina de FB pt gropile Iasului? Si le punem nume la fiecare! Ce spuneti? :D

eu zic sa facem un site cu toate gropile din iasi :)) ..poate asa o sa le asfalteze si astia :P

MihaiCsl 02-03-12 18:39

Daca as avea undita eu m-as apuca de pescuit :))

SeRee 02-03-12 19:03

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4910948)
Daca as avea undita eu m-as apuca de pescuit :))

vezi ca in metalurgie ai destule gauri ...poate prinzi si tu ceva :))

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning