![]() |
Re: BMW E36 318is Albastru MATT,jante camo,scaune vader...
Oke , scuza`ma ca am gresit ... Am zis m5 pentru ca asa a scris el si aici si pe youtube ...
Si cam ce treburi ar face lumea la 13 ani ? :lol: |
Quote:
ONN Imi place mult interioru...si acum sincer parca era mai frumos inainte:X... Cel mai bine e daca il faci asa... Low And Simple:lol:..POate si ceva Stance pe acolo nu strica:lol: Bafta cu Bimmeru;) |
Poate daca nu era foliat asa la repezeala , iar detaliile aruncate la gunoi pur si simplu de dragul de a o vedea terminata , ar fi iesit mai bine , ai omis multe chestii care la final au iesit parerea mea nashpa , era mai ok neagra sincer
Iar despre 5 ...arata chiar foarte bine asa cum era , sa speram ca vei urma cateva sfaturi bune de la baietii astia ce se invart pe forumul asta si aranjezi putin masinile alea , bafta |
Multa minte va mai trebuie si voua!
|
Multa minte si mult calm.
Indiferent de situatie, nu exista niciun motiv pentru a intra pe 4tuning si a posta injuraturi si jigniri fara limite. Postati doar despre masina, pareri sugestii, opinii argumentate. De asta suntem pe 4tuning, oricare dintre noi. Daca nu reusiti atata lucru, va ajut eu, deindata ce apuc sa citesc. |
Masina arata bine, se detaseaza prin culoarea mata, interiorul oem e ce trebuie, insa mai multa grija pentru detalii nu ar strica, un look mai unitar, mai putin funky si cu elemente oem specifice M, ar creste mult imaginea masinii. Bafta !
|
Quote:
|
Quote:
avand in vedere unde traieste nu cred ca e imposibil sa faca rost de niste arcuri macar ,daca nu o suspensie mai joasa...... si puse sticlele la far..... " lipp"-ul acela dat jos ca zici ca e plinta de parchet ....... chiar imi este greu sa cred ca nu ar arata bine...... |
nu inteleg d c insista toata lumea asa mult pe pachetul M, din cate vad bara fata este de face lift, o bara frumoasa...mai necesita o suspensie masina si lasata un pic. :D
|
partea cu pachetul M a fost doar o sugestie, evident ca gusturile difera, si desigur un e36 poate arata foarte bine si cu kit-ul stock de caroserie, am spus doar sa fie mai putin funky, important este ce isi doreste proprietarul :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning