![]() |
Re: Machete in lucru - don_eduardo37
Ai folosit intaritor + lac ? , iti recomand sa dai cu spray de triple rosu peste vopseaua asta "palida" , iti va iesi un rosu superb :) ;) Plus un strat de lac la final :twisted: ;)
|
E de vina lumina, plus aparatul compact, dupa uscare ii trag o sedinta dupa asamblare cu ceva mai profi la un macro, cu ceva lumina buna, asta e doar asa, ca idee....aparatul mi-a scos o culoare si mai deschisa, i-am dat eu contras, am umblat la gama....
Nu se observa dar pragurile le-am micsorat intre ultimele 2 sedinte, s-o pot tranti un pic:lol:. I-am facut chederele la geamurile custode, deci nu mai sunt custode:twisted:, un mic detaliu pe parbriz si stopuri fumurii, sa le observam pe rosu:lol:. Farurile cred ca le mai fac clare si termin pe azi.:D Acum speram ca Dacia are trai, va fi o varianta cu spatele sus:rolleyes2 |
ai de bagat la polish in ea la greu poate si un smirghel mai fin inainte ...ca sa ii dai un aspect mai omenesc ... sincer la chestii din astea nu e bine sa te grabesi ...e prea coaja de portocala totusi...
|
trebuie lasata la uscat bine ....
|
E prima de iese asa desi vopseaua a fost diluata suficient....trebuia sa-i mai iau din aer.....m-am pacalit, ideea e ca s-a uscat pe jumate, vedem ce-o fi.
Alfa Romeo nu mi-a placut cum a iesit si am aruncat-o intr-o oca de benzina:lol: |
Daca te`ai apucat de praguri trebuie sa duci linia pana la capat cu spoilerele... :D
Bafta in continuare! |
2 Attachment(s)
Neh, nu-i obligatoriu, dar totusi am montat una alta pe masina:twisted:
Grila, faruri clare si stopuri fumurii, eu zic ca merge frumos...geamurile si restul le montez cand imi permite vopseaua sa pun mana pe macheta sa sa nu-mi ramana amprente pe ea.:lol: No, totusi poate primeste un spoiler fata modificat dupa modelul meu....eu stiu...:lol:ma mai gandesc ce-i fac roscatei in privinta barelor. Mai urmeaza 2 machete, un FRA si un JRF:twisted: Portocaliu si galben sau turcoaz...sau alb cu ceva dunga galbena, dar un FRA portocaliu vom avea garantat... Imi pare rau ca nu am luat mai multe machete dar na, sa jecmanesc 2 chioscuri de toate machetele....poate am sa mai caut cu timpul cateva pe la DeA sau pe la vreun chiosc... No, ia ca s-au incarcat pozele...:rolleyes2 |
Hai ca prinde contur frumos... mult succes cu toate! ;)
|
Coaja aia de portocala n-o scoti decat la smirghel de 1000 minim, cu apa, apoi polish si lac. Problema ta e ca te crezi atotstiutor si nu vrei sa recunosti ca ma gresesti. Presiunea nu afecteaza felul de a vopsi. Eu merg pe 6-8 bari dar am debit mic si pentru amchete este ideal. Totusi mai scade un pic din presiune, si regleaza distanta mainii fata de macheta. Coaja de portocala se face ori din cauza temperaturii mediului unde vopsesti prea mare ori din cauza vopselei nediluate cum trebuie. Ca sa stii cum s-o diluezi bine iti trebuie ochi format, asa ca cel mai bine pentru astia mai incepatori, daca aveti un spray, vopsiti pe ceva, mult intr-un loc, lasati sa curga, si cu viteza cu care curge vopseaua din spray, asa trebuie sa curga si vopseaua pe care o diluati voi cand o puneti pe acelasi material pentru proba. Spor la treaba, si nu te grab s-o ansamblezi, mai bine rezolva cu vopseaua, ca vei regreta mai tarziu. Bafta!
|
No colegu, nu am zis ca-s atotstiutor, vezi tu insa eu am pus mana pe compresor si pistol de vopsit inca de acum 2 ani de zile, si masina mi-am vopsit-o, fara sa-mi lacrimeze macar sau sa stropeasca aiurea...
Cu cioarsa asta de macheta am fost un pic grabit si n-am respectat distanta de asta a iesit un pic granulata vopseaua, am dat-o in 2 maini una dupa alta si cred ca prima a fost cam aproape, in rest nu stiu daca vezi vreo scurgere sau mai stiu eu, o vezi neuniforma ca si grosime de strat....eu nu o vad. Sa stea macheta mult si bine pana i-oi face polish...nu mi-am luat polish sa-mi fac sticlele la faruri curate si imi iau pentru macheta, nu ca nu vreau, dar nu am cum acum, am ceva solutii de scos vopselurile de pe alta vopseluri rezultate din zgarieturi, ca mai infunda zgarieturile si nu se observa, am vreo 2 tuburi cu un aparat de lustruit masini dar nu pricep ce scrie pe tuburi, ele sunt aduse de mosu meu din spania, el stie ce o luat de acolo, adica doh, e mecanic. |
Bine, atunci vreau doar un singur sfat sa-ti dau (si stai linistit ca am pus si eu mana pe pistol, acum doua veri am vopsit o masina [vorbim de masina adevarata] integral, fara sa-mi curga vopseaua sau alte barabule d-astea) si vorbesc aici din experieta. Nu mai lucra noaptea ca nu dai ranament, cand vezi ca seara incepi sa faci mici greseli, lasa totul, culca-te sau fa altceva care sa nu-ti obosesca mintea si dimineata cand te scoli lucreaza la treburile astea de finete cum ar fi vopsitul, ca esti mai odihnit si poti sa te concentrezi. Este un sfat, daca vrei il iei in considerare, daca nu, nu!
|
Poate vreti sa continuati pe mess, pm, telefon...
Deja de cateva zile topicurile voastre suna a chat... |
Ioi, mama lor de masinute, imi tulbura mie somnul, pe foc cu ele.
Closed Thread! :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning