![]() |
Re: Mk 3 1.8 GT
BMW fear , masina nu am luat-o din Satu Mare.Bara spate se va integra dar nu stiu sincer ce bara fata sa pun .. :(
|
Daca pun bara galbena o sa fiu printre cei 20-30 care mai au aceasta bara.O sa pun bara albastra cu mici ajustari pentru a nu o da in kitch.Daca totusi va fi kitch ceea ce nu cred o reciclam si facem alta. :)
|
De ieri am inceput sa fac masina.Pragurile sunt pe ea , bara spate este gata , acum am si eu o intrebare.Ce culoare sa o vopsesc ? Negru , auriu sau o las verde metalizat ? Multumesc.
|
offtopic - felicitari pt masina .. e frumoasa foc .. nu-mi plac stopurile , sunt prea deschise la culoare dupa parerea mea dar gusturile nu se discuta
ontopic - verde metalizat :D |
Quote:
ai modificat si suspensia? in legatra cu cpota prelungita ( a iesit super) e noua sau e capota originala si motificata? |
Suspensia este Koni sport , reglabila.Capota este ceea originala , modificata.
|
Quote:
mai bn ia niste suspensii cu totu ( arcuri+telescoape ) ca pana la urma tot aici ai sa ajungi ;) |
Am postat deodata :D
|
Quote:
www.dubmodder.com si faci c vrei |
Quote:
|
[QUOTE=P_C_D;817644]Cateva pareri va rog ! Cred ca ceea albastra va ramane.Ce ziceti ?:rolleyes2
aham ... bara albastra e super tare!!!:!: km c pret are ? |
Quote:
|
Extensiile de pe aripi sunt originale din fabrica.Gt-urile si Gti-urile au asa ceva din fabrica.Spoiler daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau datele persoanei care se ocupa cu asa ceva.
|
eu zic auriu.
snt curios cum iese bara spate, sa pui poze p parcurs! |
2 Attachment(s)
Momentan asa arata !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning