Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Idei de tuning pt vw-urile noastre (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/28985-idei-tuning-pt-vw-urile-noastre.html)

P_C_D 22-09-07 10:21

Re: Idei de tuning pt vw-urile noastre

Nici eu nu stiu cum este mai bine , a mea este vopsita dar este prelungita cu tabla nu cu fibra de sticla.

ufo_g3GT 22-09-07 10:39

oricum nu cred ca sunt probleme nici cu fibra.Am vorbit cu un tip de pe forum de aici si mi-o face el.Cred ca raman la vopsea dupa.E mai de siguranta :P

aa inca ceva...pe tine cat te-a dus modificarea?In mare asa sa stiu la ce sa ma astept :P

2FAST 22-09-07 11:32

colantul e varianta mai ieftina a vopsitului si iti poti face si un desen sau un tribal pe acel colant
un colant costa cam 2mil-3depinde de firma eu stiu pe cineva care face cu 1.5-2mil iar vopsitul de la 5 mil in sus din cate stiu
cu colant nu iese exact la culoare dar e posibil nici la vopsit sa nu iasa exact culoarea chiar daca o face pe cod
la prelungirea capotei eu am optat pt fibra desi mai exista si varianta cu sudura (mi-a spus cineva ca sudura il costa vreo 4 mil plus tabla cu care prelungea capota tabla o cumparase de pe e-bay cu vreo 40 euro daca nu ma insel si nu ma lasa memoria sau 30 euro ceva d genu asta)
la fibra de exemplu se poate turna direct pe capota (pe metal nu pe vopsea ) si e la fel de rezistenta ca tabla diferenta e un cost mai scazut la fibra

2FAST 22-09-07 11:36

1 Attachment(s)
era sa uit rezistenta depinde si de cel care bate fibra pe masina si de cat il duce capu si de cate straturi pune la un singur strat garantat nu tine dar la mai multe straturi de fibra batute intr-un anumit fel tine sigur am facut eu la masina mea si apoi am tras de prelungire si nu da semne ca ar vrea sa paraseasca capota:D
uite cam ce a iesit acum am mai modificat odata capota ca sa elimin si locul unde intra emblema si am modificat si masca (am scos emblema ) nu am poza momentan cu emblema scoasa dar o sa revin cu poze oricum arat mult mai bine fara emblema

CJ-01-WOB 22-09-07 15:36

Duamne ce monstruozitate e spoilerul ala
No offence

dj_geo_bv 01-11-07 09:19

Intreb si eu..Unde gasesc o grila frumoasa pt un Polo din 2003 ? ceve eu stiu...fagure ca la gti....ceva frumos..finutz....:( nu ma ajuta nimeni..grila originala are o urechiusa de prindere rupta si vreau sa o schimb....ms

addx 12-07-09 02:38

Quote:

Originally Posted by Zolka (Post 734945)
Salutari!Am shi io o rugaminte!Nishte idei de jante pt mk1 dar nu prea scumpe shi "gasibile" in tara posibil sau shi in bv shi daca pot schimba delcoul pe unu de Seat mai vechi cica e mai bun!......
Voi ce ziceti??

Niste jante accesibile sunt cam ca cele pe care le am eu, sau diferite modele vechi reconditionate!

Angel-Boy 14-07-09 22:56

As avea si eu nevoie de o schita - schema , dimensiuni , pentru o prelungire capota " Bad Boy Look " pentru golf 3 , eu prefer sa mi-o fac singur . daca ma poate ajuta cineva . ym my_ovy

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning