Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Folie omologata vs. ionizare ??? (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28862-folie-omologata-vs-ionizare.html)

adi.schumi_tm 23-01-07 10:37

Re: Folie omologata vs. ionizare ???

M-am interesat la LOGtuning acum cateva minute si chiar nu mi se pare mai ieftina_748RON lateral spate+luneta,cam scump zic eu

doru_wrc 23-01-07 11:09

eu zic k este bine.nu cred k este foarte scump

GABBY_ 23-01-07 11:36

in constanta e 100 euro ptr dacie tot spatele si o tenta subtire ptr cele de pe fata ,toate omologate

adi.schumi_tm 23-01-07 14:31

Quote:

Originally Posted by doru_wrc (Post 711153)
eu zic k este bine.nu cred k este foarte scump

Eu ma refeream la faptul ca e cam mare diferenta de pret intre 400 si 748 ROn avand in vedere ca e acelasi produs

road_beast 23-01-07 15:06

poate va pare absurd....dar unu si-a luat folie cu 20 ron...si si-a pus-o el...acum daca il prinde politia si ii cere omologarea lor...am citit si eu parerile voastre si mi se pare ca sunteti prea precauti...ce sanse sunt sa va prinda? si chiar asa pe toti ?(hotul neprins negustor cinstit)....dar poate imi explicati si mie cum sta treaba cu talonu'..daca ti-l ia nu mai poti sa circuli si mai poti sa il recuperezi?....a si folia a pus-o doar pe geamurile lateral spate...pe luneta a pus perdelute...2 perdelute ca sa aiba si vizibilitate la oglinda...ca am vazut la unu pe taxi doar o perdeluta care ii acoperea vizibilitatea...numai el stie cum da cu spatele.

Magos 23-01-07 15:33

Quote:

Originally Posted by road_beast (Post 711462)
...pe luneta a pus perdelute...2 perdelute ca sa aiba si vizibilitate la oglinda...ca am vazut la unu pe taxi doar o perdeluta care ii acoperea vizibilitatea...numai el stie cum da cu spatele.

=)) criminal!! am mai vazut si eu d'astia... de ce nu si-a ionizat? ca tot nu l-ar fi luat nimeni la rost! asa.... no comment

Cristi_XP 23-01-07 20:09

Legea o incalci indiferent daca ai pe laterale spate doar...sau pe toata masina inclusiv parbriz...deci depinde de politist :p

B-83-DAC 23-01-07 20:10

aici intradevar ai dreptate de aia raman la geamurile mele ionizate :)

dogy_10 23-01-07 20:35

la logan e mai scump, nu mai ieftin, pt ca se da luneta mai greu jos findca e lipita

doru_wrc 23-01-07 23:17

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 711420)
Eu ma refeream la faptul ca e cam mare diferenta de pret intre 400 si 748 ROn avand in vedere ca e acelasi produs

scuze nu citisem mai sus

Byrons13 25-01-07 08:30

Va spun si voua ce am mai spus pe un alt topic: folie autorizata Rar in Sm la 180 ron, luneta, geamuri laterale fata si spate, pe Punto 3 usi. Cu factura, garantie, etc.

doru_wrc 25-01-07 08:48

si dak sunt din bucuresti imi pot face acolo??????

Byrons13 26-01-07 07:32

dak te uiti pe sectiunea Satu Mare, gasesti nr de tel al lui Jolt. Vorbeste cu el. SI contrar opiniei generale, daca ai invitatie nu ai nevoie de pasaport dincoace de Cluj :D

83_BND 26-01-07 16:20

Quote:

Originally Posted by rieger URZ (Post 655374)
Salutare oameni buni!!!:D
Am o mare nelamurire:Cum e mai bine,sa-mi ionizez geamurile sau sa-mi montez folie omologata? care sunt avantajele si dezavantajele ambelor variante.:?: (masina este o dacie berlina)
:!:

bai marius!lasa ma foliile! ionizeaza-ti mai bine ma!:D
fa niste poze si arata-le ca a iesit misto URZ-ul !!!

doru_wrc 26-01-07 17:00

ia sa vedem

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning