![]() |
Re: Sticker nou!
1 Attachment(s)
cu ajutorul unui bun prieten din bucuresti, s-a reusit modelul asta care chiar e frumos. Multumesc Bogdan raman dator ;)
|
E mijto facut ...totusi ...ar trebui putin mai simplificat acum ...fiecare cu parerea lui ...totusi.....Ar mai trebui pareri pe aici ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....dar vad k toata lumea isi da interesul ....
|
ms Low ca ti-ai spus parerea, chiar avem nevoie de asa ceva. sper ca in decursul zilei de astazi sa avem cat mai multe pareri in legatura cu stikerul postat mai sus ;). multumesc .
Quote:
|
de aratat nu arata rau da nici prea bine, prea neclare liniile si prea complicat .... nush eventual sa ramana numai capul si restilizat un pic bandana si "Crazy Drivers" astfel incat sa poata fi realizabil :lol:
|
1 Attachment(s)
adytza poti edita imaginea asta? inloc de van dutch kustom cycles sa scrii Crazy Drivers
|
Totusi ....macar o idee sau o parere ar fi buna ...ideea zic eu e detul d buna ...acum cu finisajele e partea a 2-a ...produsul final se va face dupa ce sunt toate parerile date...
|
1 Attachment(s)
sau asa ceva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite si poza de care zicea nitro in primul lui Post
|
Haideti sa incercam sa facem ceva fara cranii. Sa fie ceva simplu si care sa ramana in minte.
|
mie unu imi place asta ... arata chiar bine :shock: :shock:
|
Asta ziceam si eu ...No Skulls Please.....Totusi ....eu unu mias pune Cranii pe toata masina....dar multi dintre noi nu sunt aja k mine ...totusi ...sa incercam sa nu facem din Crazy Drivers ....Crazy Decesed Drivers ....:?
|
Quote:
intradevar , poate ar trebuii sa fie ceva reprezentativ pt un club auto nu pt un club de gropari :lol: dar tot imi place :-P |
mno bun groparii mei .... :twisted: :twisted: :twisted: .... focus .... sigla... cum s-ar zice "next" !!!:lol:
|
E buna sigla ...nu zic k nu ...nu e neaparat vorba de un club d Zombie :)) ...dar...totusi :weirdface
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning