![]() |
tng bafta la examen (cand o fii) shi la produs coco :peace:
maryo mc pt apreciere/urare :bunch: |
E frumoasa , frumoasa mashina!! Sa`ti traiasca! :D
|
ma poate ajuta shi pe mine cineva?
:arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=5082 :ashamed: |
am mai spus-o si ma repet. tre sa fac pe dracu'n patru si sa-mi iau si eu un golf iv pana in vara obligatoriu. sunt niste idei de tuning criminale pt ele
|
salu
am intrat si io si am vazut pozele cu golfu acela arata bine si se vede ca e ingrijit sa il folosesti sanatos am avut si io unu pana anu trecut num-a prea multzumit si l-am dat acu am un S4 inca nu am apucat sa ii fac poze da o sa il pun cat de curand pe site il am da o luna .
hai salut |
bai am gasit cel mai frumos tuning pt vw din romania.
ia fiti atenti: http://www.resursadefun.ro/gi26_Volkswagen-tuning.htm |
INTREBARE:
Stie careva daca se potrivesc suportii de motor de la 1800 ADZ cu cei de la VR6? |
salutare la toata lumea in primul rand...tot vreau si eu sa intru in clubul acesta de ceva timp dar nu am avut cand...ei bine acum am si daca mai aveti locuri as intra si eu in \"Golf Club\"....
masina : VW Golf 3 GL motor : 1.8 monopunct an fabr: 1994 modificari (facute pana acuma):toba finala Remus,jante BBS (nu mai stiu exact ce model) + cauciucuri Continental SportContact (185/55/R15),muzika : cd: Jvc ,dif:KenWood pe spate + dif originale pe fata,cam asta ar fi deocamdata (o sa revin cu modelele exacte la cd ,dif Kenwood si jante).... urmeaza mai multe lucruri facute la el (asta daca nu iau altceva intre timp :D )+ subwoofer (tre mai inati sa cumpar unu :)) ,amplificatorul il am deja Blaupunkt GTA250 parca )....o sa pun si niste poze curand...intr-adevar o masina reusita Golful si fiabila,din pacate modelul pe care il detin nu e prea bun de linii cum a zis si maryo...dar ce sa faci?nu poti sa le ai pe toate odata.... cat despre intrebarea lui Dogarel ,din cate stiu eu Nu se potrivesc suportii de motor de la 1.8 la vr6,dar nu sunt sigur... toata stima si respectul meu pt voi si masinile voastre... |
cine are ceva informatii despre cum se monteaza filtru conic pe golf 1 gti ???? poze ... orice e de folos plz help :cry: :cry:
|
CRED ca te poate ajuta xxdadixx, intreaba-l pe el :roll:
|
Re:
Quote:
:( |
Re:
Quote:
incearca atunci sa ceri sfat pe TROUBLESHOOTING sau sa il intrebi pe SEBASTIAN, ca el stie sigur............. |
alexutzu mc de ajutor ;)
|
|
vreau si eu in club golf???se mai poate???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning